FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 11
Raspunsuri - Pagina 19
luck spune:
Bichi
alina_alba
super vesteeeee !!!Iti dai seama ce endometru frumos o sa ai la transfer!!!
cocolino
Doamne Ajuta !!
amaliaro spune:
Buna seara fete dragi DD sa va binecuvinteze cu copii frumosi si sanatosi va IUBESC DIN UMBRA sunteti cea mai buna dovada de optimizm sunt tare mindra de voi !voi ma faceti sa fiu mindra ca sunt romanca cine a spus femeile romance sunt inteligente mare dreptate au avut va doresc din suflet sa vi se implineasca dorinta cea mai arzatoare de a a vea un copil stiti la ce m am gindit ?eu merg aici la o minastire care are hramul SF IRINA ea este cea care ajuta femeile sa devina mame si la aceasta minastire mergi si iei o feliuta de mar care este citita in minastire ti post 3 zile fara ulei si de dulce si a 4 zi manici marutul si trebuie sa te rog SF IRINA sa te ajute in cea ce vrei tu daca as putea as trimite tuturor fetelor de aici cite o feliuta dar cind o sa merg la minastire o sa ma rog pt voi toate v asi ruga sa imi faceti o lista cu numele voastre de botez pt a va trece la listuta de rugaciuni
amalia tsakoniati
irilac31 spune:
Amaliaro multumim tare tare mult pentru ceea ce vrei sa faci pt noi. Sincer, tare mult mi-as fi dorit sa ajung si eu acolo, sa iau o bucatica de mar, dar e asa de departe.....dar cine stie poate intr-o zi voi avea ocazia sa ajung si eu acolo. Acum ceva vreme am citit si eu despre aceasta manastire si despre Sf Irina. Eu am acasa icoana Sf mucenite Irina, am primit-o cadou de la mama mea (al 2-lea prenume al meu este Irina ). Am sa-ti trimit pe PM numele meu, cand ai sa mergi la manastire tare m-as bucura sa ma amintesti si pe mine in locurile alea sfinte.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
amaliaro spune:
irilac31 iubita da imi spui din ce oras esti sa verific da ai agentia cu care eu trimit pachiete in RO iti pot trimite un mic pachietel cu marutul si o sticluta de ulei de ma minastire
amalia tsakoniati
amaliaro spune:
www.crestinortodox.ro/.../manastirea-sfanta-irina-hrisovalan uite cine vrea sa intre si sa citeasca stiti dupa ce am fost la minastire in prima seara de post mi a aparut in vis SF IRINA nu mi a vorbit dar mi a zimbit asa de frumos ca de atunci toate zilele mele au deveni ca si zimbetul EI desi toti medici nu imi dadeau nici o sansa sa am un copil dupa visul care l am avut ma sunat medicul care imi doream sa l intilnesc cel mai mult si el mi a zis ca am sanse si sa nu ma gindesc la fiv inca ca el crede ca totul va fi ok
amalia tsakoniati
Teli spune:
Buna seara si felicitari proaspetelor gravidute!
Imi pare nespus de rau ca mai sunt si nereusite dar cu siguranta va fi bine pentru toata lumea.
Am si eu o intrebare la cele care ati facut deja diferelinul .La cate zile dupa injectie v-a venit voua ciclul ca eu sunt disperata ca ne apropiem de Paste si nu stiu cine mai face ecografii atunci
Multumesc
alina_alba spune:
Roadetot, ce mai faci? Esti bine? sa stii ca eu ma gandesc cu drag la tine si sunt convinsa ca,pana la urma, totul o sa fie bine pentru tine. Mai povesteste-ne cate ceva de tine, sa stim ca esti ok.
Te pup si sunt alaturi de tine. Nu te lasa
Bichi spune:
Sper acum am citit povestea ta.
Imi cer scuze ca imi permit, dar dupa trei avorturi ai facut cele 6 analize recomadate celor care nu reusesc sa duca la sfarsit sarcina?
Amaliaro multumesc pentru
alina_alba spune:
Mama mia, cati de "tine" am baga in mesajul de mai sus. Pe cat imi creste endometrul, pe atat imi scade creierul