FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 11

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Alina totul este di cauza hormonilor
Suntem toate la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Sabina iata cele 6 analize care se fac in Italia dupa 2 avorturi spontane:
- anticorpi anti beta 2 glicoproteina G ed M POLIABORTIVITA'
- anticorpi anti cardiolipina (ACA) IgG e IgM POLIABORTIVITA’/DISORDINI COAGULATIVI
- anticorpi anti citoplasma dei neutrofili (ANCA) POLIABORTIVITA’
- anticorpi lupus anti coagulant (LAC) POLIABORTIVITA’
- anticorpi anti nucleo (ANA) POLIABORTIVITA'/LUPUS
- anticorpi anti nucleo estraibili (ENA), anti-RO/SSA e anti-RO/SSB POLIABORTIVITA’/LUPUS

Le-am copiat dupa lista mea de analize, chiar daca sunt scise in italiana se intelege bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

multumesc mult bichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Teli deci injectia eu am facut-o pe 23 ianuarie teoretic ciclu in februarie trebuia sa-mi vina pe 2 februarie dar mi-venit pe 7 februarie iar de pe 13 am inceput cu tabletele.Deci la mine asa a decurs cu o saptamna mai tirziu mi-a venit ciclu ....dupa care nu a mai venit .Iti doresc multa bafta ,si stai linistita ca totul va fi bine,ai sa vezi ....DD stie sa le aranjeze toate la locul lor in viata noastra
Cocolino frumoasa productie sa fie lipiciosi bebei asta iti doresc ,restul numai conteaza si gindire pozitiva
Fetele merg la culcare ca am umblat haihui ,va citesc la dimieaza ....acuma am trecut pe sarite

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

.buna dimi fetele ,imi cer scuze pentru absenta dar net-ul asta al meu isi face de cap.Cocolino supe endometru ,sunt sigura ca o sa culcuceasca confortabil bebeii la tine in burtica ,mult succes.Alina eu zic sa te linistesti ,endo de 10.... foarte bun asa ca n-ai motive sa fii nelinistita ,bafta multa .Looana astept vesti dde la eco ,abia astept sa-mi dai vestea ca esti viitoare mami de gemenasiRoadetot sper ca esti bine ,trebuie sa te aduni si sa incerci sa fii tare ,sunt convinsa ca stradaniile fiecareia dintre noi vor fii cu rezultate pozitive ,ne dorim prea mult asta ai grija de tineVa pup si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bichi

Sabina iata cele 6 analize care se fac in Italia dupa 2 avorturi spontane:
- anticorpi anti beta 2 glicoproteina G ed M POLIABORTIVITA'
- anticorpi anti cardiolipina (ACA) IgG e IgM POLIABORTIVITA’/DISORDINI COAGULATIVI
- anticorpi anti citoplasma dei neutrofili (ANCA) POLIABORTIVITA’
- anticorpi lupus anti coagulant (LAC) POLIABORTIVITA’
- anticorpi anti nucleo (ANA) POLIABORTIVITA'/LUPUS
- anticorpi anti nucleo estraibili (ENA), anti-RO/SSA e anti-RO/SSB POLIABORTIVITA’/LUPUS

Le-am copiat dupa lista mea de analize, chiar daca sunt scise in italiana se intelege bine.

Bichi ce e cu rosu am facut, dc "- anticorpi lupus anti coagulant (LAC) POLIABORTIVITA’" este anticoagulantul lupic la noi l-am facut si pe asta. Restul nu stiu dc se fac in Ro.
Am mai facut cateva analize care nu le gasesc pe lista ta :
-anti- nucleari ANA
-anti mitocondriali AMA
-anti muschi neted (anti-vas , ASMA)
-anti celula parietala gastrica (ACPG, AGPA)
-imunofenotipare limfocite unde au iesit NK mariti.
Intrebarea mea este cu ce se trateaza dc am vreuna din cele lipsa de la dosaroi, cu cortizon? Dc da, care ar fi doza? Eu voi lua 10mg prednison/zi din ziua punctie, sper sa fiu acoperita.
Mai am mutatii de trombofile facute , imi lipsesc 3 buc (fact II, XIII si PAI) , nu le-am mai facut pt ca voi fi pe doza maxima de clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare. Mi-a spus hematologul sa nu le mai fac.

O floricica pt fiecare

Speranta

Mergi la inceput

sper anticorpii beta glicoproteina sunt in pachetul de antifosfolipidic de la synevo.
ANCA si ENA nu stiu nici eu. i-am cautat si aseara putin si nu m-am dumirit.
ceilalti cu Ro i-am facut eu intr-un profil ANA extins de la synevo (doar daca ai ANA pozitivi)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

sper anticorpii beta glicoproteina sunt in pachetul de antifosfolipidic de la synevo.
ANCA si ENA nu stiu nici eu. i-am cautat si aseara putin si nu m-am dumirit.
ceilalti cu Ro i-am facut eu intr-un profil ANA extins de la synevo (doar daca ai ANA pozitivi)

Sabina nu am facut pachetul ala, am facut 'profil trombofilie' cu: anticoag lupic, antitrombina III, prot C, prot S, APCR, homocisteina. Apoi din cauza APCR proasta am facut FVL care a iesit hetero iar la recomandarea unui dr am facut MTHFR de unde am aflat ca am C677T homozigot si m-am oprit.
Nu stiu dc sa mai fac ceva, sunt satula de cati bani am bagat in analize. Dc iese cu ce se trateaza? cu prednison +aspenter+ heparina? Din astea aspirina nu o voi lua deoarece am doza mare de clexane si ma invinetesc toata de la combinatia aspenter+heparina Oare din cauza imunologicelor ar tb sa bag si aspirina sau e suficient prednison+clexane Ma urc pe pereti, nu stiu cat mai rezist.

Speranta

Mergi la inceput

am gasit ENA-Blot tot la synevo (tot de ANA tin si sunt parte din ANA extins. adica tot pe acolo. pentru ca am facut ANA extins nu l-am mai facut pe ENA).
aia cu muschii netezi si nenetezi de ce i-ai facut?

daca as sti...te-as sfatui cu incredere.
tot ce pot sa-ti spun este o asa zisa propunere primita de la un medic de la Reprofit cu care corespondez. zic asa zisa pentru ca nu m-am hotarat la reprofit. inca.
aspirina 100 din ziua 1. (nu stiu daca a dat-o pentru ca e buna ea sau pentru ca a propus clexane de la ET). dar am gasit persoane pe forumuri din afara care au pacalit ANA doar cu aspirina de 100.
prednison 5 mg din ziua 1 (eu am gasit abordari si cu 20 mg din ziua 1 dar nu neaparat castigatoare. am gasit si ca in doza mare din ziua 1 ar strica raspunsul la stimulare)
clexane 0,4 de la ET. (o fi in functie si de trombo)
dar eu nu am antifosfolipidicii pozitivi. nu stiu daca asa ar arata schema pe altceva decat ce am eu. eu am ANA pozitivi, mthfr c677t homozigot si PAI 4g/4g homozigot.
cred ca stii ca eu m-am hotarat sa iau DHEA. in principiu iau pt calitatea ovocitelor dar si pentru ca am citit ca, probabil datorita unei calitati crescute??, rata de pierdere a sarcinilor este mai mica.
as vrea sa te "bat" la cap si cu calitatea asta. stiu ca stii teoria poate mai bine decat mine. dar daca nu ai o greutate/masa corporala stiu si eu cum sa zic potrivita pentru 0,4x2 de ce presupui ca tin numai de trombo pierderile de sarcina pe care le-ai avut?

Mergi la inceput

Sabinuta raspund mai pe seara, tb sa fug la med de familie acum.

Speranta

Mergi la inceput