FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 11

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Looana, pai sa ai spor la shopping.
Asa e, în putin timp cocolino si alina or sa compare rezultatele , o sa studieze ele site ul ala mai bine.
Miracol, esti tinerica si e bine ca ai identificat problema, solutii se gasesc. Poate ai noroc si iese stimularea,iar daca nu exista solutia cu donate, e important ca ai acceptat situatia si stii cum sa procedezi mai departe. Multi oameni din pacate pierd timp neacceptand situatia si cufundandu- se în negare, repetand analize si innvestigatii .va fi bine, ai încredere ca o sa fie bine!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Buna fete cucuiete!
Sunteti foarte harnicute, vad ca fiecare coaceti cite ceva: cite un Beta imens, un endometru grasan.
Looana o sa ai bebici veseli si energici ca tine.
Alina bravo puiu, ai muncit mult dar l-ai crescut bine. Te astept la Brno, eu simbata voi fi proaspata purtatoare de bebei si inca nu stiu daca pot ies. Daca tu ajungi simbata seara si vrei sa-mi faci o vizita, ne putem vedea la hotel Voronez 2 unde stau.
Duminica vom pleca devreme spre casa, pina la Buc. e drum lung 15 ore.
Apalina si Brigit pupici pe burtici.
Roadetot ma gindescc la tine, daca mai ai embrioni de ce nu vii in ciclul urmator, ca tot esti pregatita?
Irilac, miracol, smaick si toate fetele

Am intrat sa dau raportul dar am uitat de mine cu gindul la voi:
au recoltat 9 ovule, din care 7 mature, azi s-au fertilizat 6.
Ii astept sa creasca grasunei si sa iau acasa vreo doi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Uaaaa numai vesti bune aici la noi
Looana felicitari pt beta frumoasa, si eu zic ca sunt 2
Alina-alba super super endometru, bravos . Cat stai in brno, poate te vezi cu mine . Si eu am emotii pe vineri cand merg la eco.Cat despre prima pagina...eu zic ca mai intai ar trebui facut curat acolo, in sensul ca sunt trecute fete care deja au copilasi sau nu mai sunt active
Brigit burtica si ti-am trimis un PM
Coco, ce vesti ne dai

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Cocolino se pare ca noi 2 scriem in acelasi timp....si aseara si azi . Felicitari iubita pt embrionasi sa dea DD sa creasca mari sa fie puternici si sa fie cu superglue la tine in burtica .
Offff tare rau imi pare ca nu ne putea vedea...avem programarile atat de apropiate...tu pleci cu 1 zi inainte sa ajung eu, la fel si Alina

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Loona felicitari, o valoare f frumoasa
Lorena eu am MTHFR C677T si FVL hetero, 3 sarcini pierdute la 6-8 sapt. Am luat-o cu clexane in crestere, prima sarcina am pierdut-o fara clexane (nu stiam de mutatii) , a 2-a cu 0.4, a 3-a cu 0.6 acum la urmatoarea incercare voi face 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare. Sfatul meu este sa-ti faci rost de B12 metylcobalamina si acid folic natural (metafolincare e si in femibion) . Dc ai MTHFR nu inseamna ca ai rezolvat problema dc iei vitamine alopate (acid folic sintetic si B12 sintetic adica cyancobalamina) , le iei degeaba pt ca tu avand mutatia asta nu poti asimila vitaminele. Acidul folic sintetic si B12 cyancobalamina pana sa fie asimilate trec prin mai multe etape de transformare iar tu avand MTHFR nu poti face asta. Solutia este sa le inghiti direct in forma lor direct asimilabila (metafolin si Metycobalamina) Pe langa astea mai adaugi MagB6 pt ca ai nevoie si de B6. Cunosc o fata care facea B12 injectabil si tot avea deficienta de B12.

Miracol incearca cu macca, e un produs 100%natural, o radacinoasa din Peru care ajuta foarte mult aparatul reproducator. Cunosc povestea unei d-ne care nu mai avea menstruatie de ani de zile, era inscrisa la FLP si pt ca tb sa faca un nr de puncte la f comanda suplimenta cu macca care o oprea pt ea. Dupa 2 ani de macca i-a venit menstruatia apoi a ramas insarcinata . Acum are un baietel iar porecla lui e Forever (de la FLP) Eu iau macca de la Hanoju 1/zi pt ca mi s-a parut mai ieftina si este extract. Imi face f bine la tiroida dar mi-a scazut si FSH-ul de la 21 la 14. Foliculi antrali se vad mai multi in zi 2. Rau nu-ti face si e pacat sa nu incerci.

Speranta

Mergi la inceput

Fetelor ajutati-ma cu o informatie. Vreau sa schimb din tara coroane ca sa nu mai umblu pe acolo....cam cat sa schimb? Cat ati mai cheltuit voi in afara de clinica, ma refer la mancare si vizite pe acolo? La clinica si cazare voi plati cu card/euro, dar nu stiu cam cat sa schib pt papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Irilac, asa e draga mea, deja iti vine randul!nici nu realizez ca mai e putin si suntem în aprilie! Bafta multa vineri la eco!
Cocolino, bravo! Sa aveti embrioni buni si lipiciosi!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna seara fetele
chiar ca multe vesti bune
alina vezi ca e ok? iti tinem pumnii
cocolino te pup si eu; 6 e super ok
miracol sunt moarta de frica; imi mai ridica moralul fetele cu rezultateele lor
irilac mai ai un pic; iti tin pumnii si tie; sa stii ca nici eu nu stiu cum sa fac cu banii, ma gandeam sa scot direct de pe card acolo si sa nu ma mai complic cu numerarul
apalina, brigit, looana suportul vostru conteaza f. mult pentru noi cele din urma
eu nu am darul "scrierii" dar sa stiti ca sunt cu inima langa voi chiar daca nu stiu cum sa o si arat
va pup pe toate, o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

adi transmitei laurei toate cele bune; o asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Fetelor, multu pentru incurajari! Sper sa iasa toate bune, pana la urma.
Irilac sau alte fete, poate ma ajutati voi sa updatez prima pagina. Fiind mai noua pe aici si nepostand la prea multe alte subiecte, nu prea stiu care ce a mai facut. Asa ca, daca puteti sa ma jutati cu informatii, fac totul cu mare drag. Ma gandeam ca, de la capitolul urmator, sa facem un user comun ( a carui parola se transmite pe privat cui are nevoie de ea, astfel incat sa nu stam un dupa alta cand vrem ceva trecut pe prima pagina sau deschis un nou capitol. O sa ma ocup de asta, sa fac o adresa de mail si un user comun. Apoi, o sa trimit parol pe PM celor cateva fete care sunt active, iar daca mai apare cineva pe parcurs doritor de implicare, poate solicita parola.
Daca ne mobilizam, tranformam topicul asta in ceva super folositor altor fete care au fost in situatia noastra.

Mergi la inceput