FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 11

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

bichi, merci mult

miracol11, dar ce afectiune ai de te-au bagat la menopauza? si de ce sa faci fiv cu ovule donate?

ai endometrioza?

la mine e exact invers problema fata de voi

eu am ovule dar stau cam prost cu sustinerea
chiar mi-a zis un dr daca m-am gandit la o mama surogat, sa-mi poate ea copilul pt mine ca e periculos sa tin o sarcina
offf nici nu vreau sa ma gandesc

dar avand in vedere ca am citit despre multe reusite ale fetelor cu aceiasi mutatie ca si a mea nu m-am descurajat asa repede

mai am investigatii de facut dar sper sa nu mai gasesc nimic (mai trebuie sa fac si genele PAI, si autoimunitatea)

cu siguranta o sa mai intru si o sa va zic ce am mai rezolvat
sper ca intre timp sa reusiti toate
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Dragile mele fete, am vesti!
Din pacate, nu voi putea face ET-ul pe 22 martie. Dar, din fericire, in voi face pe 26 martie.
Azi, la masuratori, endometrul meu mi-a facut o surpriza de proportii. Ghiciti cat era smecherul? Avea 10 mm. Asa m-am bucurat cand mi-a zis dr cat e...
Dar, inca mai trebuie sa continui tratamentul cu progesteron, iar luni imi iau embrionasii acasa .Abia astept.
Azi toata ziua m-am ocupat de schimbat rezervari, refacut circuitul, samd.
Cocolinooooooo, mega endometrul ai tu. Ne dai clasa la toate. Aseara cand am citit cat e, am fost la un pas de depresie. M-am rugat ca macar de 9 sa fie si al meu si, iata, surpriza. Abia astept sa ne spui cum stai cu embrionii. Tu cat stai in Brno? Oare nevedem? eu ajung acolo sambata seara si stau la o pensiune draguta (asa pare) chiar la 30 m de clinica. Daca nu pleci de dimineata in 25, poate ne vedem la un ceai (ca va trebui sa cam terminam cu cafeaua ). Vb la telefon, oricum.
Restul fetelor, va pup din al 7 cer (in al noualea ajung cand voi avea beta mare).

Mergi la inceput

Lorena, dar tu ce mutatie ai?

Mergi la inceput

scuze, acum am citit in urma.
Sa stii ca mutatia aia nu e capat de lume. Stiu fete cu aceeasi forma care au copii sanatosi si frumosi. Am si eu o mutatie pe C677t, dar e heterozigot. Atata vreme cat iei acid folic si aspenter, ar trebui sa fii bine.
Poate ar trebui sa te vezi cu Dr. Simona Avram (e din cluj). E foarte de treaba si priceputa. Eu am auzit de ea de la fete de pe forum si m-am vazut cu ea. Mi-a spus ce sa fac sa fie bine si mi-a mai spus ca mutatia pe MTHFR c667t ridica probleme nasoale daca e dublu homozigot.
Daca vrei, iti dau nr ei de tel sa vb cu ea. E super de treaba. Incearca, nu ai nimic de pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

alina ma bucur mult pt tine
in curand o sa fii gravidutza
e bun 10mm endometrul, tin pumnii

da, vreau sa-mi dai nr
eu merg de obicei la dr Uscatescu dar as vrea sa merg si la cluj

stiu ca imediat ce o sa am testul pozitiv o sa incep sa fac clexane
am avut homocisteina foarte mare si asta da avorturi spontane in luna mica
la mine au incetat in evolutie foarte devreme

iti tin pumnii
si la celalalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Lorena dar nu trebuie sa faci Claxane mai devreme de a stii test pozitiv? Eu am inceput cu o saptamina inainte de ET.
Miracol eu nu stiu cum arata comparativ datele BHcg cind e vorba de un embrion sau doi,habar nu am ....cred si eu ca e cam maricica valoarea asta dar trebuie sa fie bine....vedem la ecografie vineri ce avem un bebe sai bebei
Ma gindesc si eu ca sunt doi sincer asa presimt eu ,in plus sotul meu si-a dorit si el ce-si pune in cap reuseste Nu mai tin minte it avea Apalina in a 14 zi de ET,desi asta nu inseamna ca trebuie sa fie o regula dar depinde si de l organism la organism....sincer ce m ace sa cred ca sunt este ca in ziua a 9 mi-a ieit test de urina pozitiv care e poz la mine....si e mult prea devreme pozitiv.
Vedem noi nu mi asa o problema ,cel putin de azi trebuie sa incepa bataile de inima.
Cocolino bafta multa incontinuarie,si un endometru bun ,sa fie cu noroc si lipiciosi de el.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Alina, super endo, uite ce rezultate frumoase a dat cocktailul de suplimente! Cu Dumnezeu înainte, va fi bine!
Looana, e f posibil sa fie 2, mai ai putintica r#259;bdare. Despre beta, vezi ca e un site, cauta dupa betabase pe google si il gasesti. Acolo ai valorile calculate statistic pt sarcini gemelare cauti zi 19 dupa ovulatie asta inseamna zi 14 dupa et la 5 zile. Da vineri daca faci eco îi vezi mai bine.
Scuze nu pot pune link ca scriu de pe tel.
Cocolino, asteptam urmatorul raport de activitate! Doamne ajuta!
Pup toata gashka!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Brigitt merci de webseit,l-am gasit nu inteleg eu multe din tabelul acela ca nu m-am lovit de asa ceva leat de beta il pun mai jos ,poate mai au i lte fete nevoie si in plus e simplu.....o asteptam si pe cocolino sa caute peste 2 saptamini si ceva

http://www.betabase.info/

Looana

Mergi la inceput

Brigitt eu ar trebui sa ma uit in tabel pe prima coloana la Median HCG leven??? Mie mi- a zis Dr ca e 1000 dar ceva in plus peste era putin poate pina intr-o suta dar el mi-a confirmat o mie un beta frumos a zis si ne vedem vineri...Fetelor nu am asteptat test de sarcina cit astept ecografia....gata ma duc pe afara sa cheltui niste bani ca i-mi sta capu numai la ecografie

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Lorena,eu am o problema destul de grava.fara anticonceptionale nu am menstruatie.
am facut primele analize de sange in octombrie anul trecut si au iesit f urate.problema a fost ca am lasat pastilele in iulie si pana in octombrie cand am facut analizele nu mi-a venit ciclu.si cica se fac in a 2-3 zi de ciclu
dr mi-a pus diagnosticul de insuficienta ovariana prematura.asta inseamna menopauza prematura.acum astept pana in luna mai cand refac analizele pe un ciclu stimulat pe anti si sa vedem ce iasa.
in functie de asta ma decid ce fac mai departe.
Medicii nu mi-au dat sanse la un fiv cu ovocitele mele.nici macar o stimulare ovariana. doar o sansa cum o au si restul fetelor la ovocite donate.
totusi eu vreau sa incerc macar o stimulare.pentru linistea mea.

looana iti tin pumnii pentru vineri.
alina super endo tau. e bine si in 26 sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa iti iei micutii aacasa.
cocolino iti tin pumnii iubita sa vii cu o productie de bebei mare.
smaick ai emotii?
Va pup pe toate.scuze dar scriu de pe tel.

Mergi la inceput