FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 11

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Alina, pai normal sa simti ca nu vrei sa mergi acolo doar de dragul de a face o plimbare pana la brno! si stai linistita ca nu bati pe nimeni pe cap, ei sunt on call, trebuie sa te ajute.

Coordonatoarea mea era Svetlana, cand ii spuneam ca imi pare rau ca insist sau uneori dublam emailurile tot asa pt ca voiam sa am un rasp mai rapid si imi ceream scuze apoi pt nerabdare imi raspundea f calm ca nu e cazul sa ma scuz. stai linistita ca maine afli raspunsul

eu tot cu embrioni crio am facut transferul, cum stii si tu, dar protocolul de monitorizare a fost diferit, am fost la eco in zi 10, apoi intr-adevar in zi 14 am inceput proge. Mie nu mi-au zis nimic de 7 mm; in zi 10 aveam 6.1 mm, mi-au zis ca e bine si ca sa incep progesteronul conform schemei.

hai ca o sa fie bine, nu te framanta in noaptea asta prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Irila, acum mi-a raspuns doctorul. Trebuie sa incep sa iau inca o pastila de estrogen seara, intravaginal, adica 8 mg pe zi.
Si mai fac o ecografie marti sa vedem daca a crescut vreun pic endometrul meu pacatos. OFOF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Nu stiam ca se pot pune si intravaginal Sunt filmate? Dc da eu le-as da crusta aceea jos mai intai.

Speranta

Mergi la inceput

Brigit, doctorul mi-a spus acum in mail ca endometrul meu nu e prea bun, de aceea imi suplimenteaza tratamentul si vedem la urmatoarea ecografie.

Mergi la inceput

alina, o sa creasca, uite ca ai primit raspunsul la timp ca sa poti modifica de azi

bea si un pahar de vin rosu cu sotul , cam in fiecare seara asa

Mergi la inceput

sper, nu sunt filmate, cred ca e mai bine asa. Eu iau pastilele inchise la culoare de la femoston. Dr. Machac a spus ca e f bun femostonul. Sper sa fie asa...

Mergi la inceput

nu sunt filmate, nu se da nicio crusta jos

sunt cam, mici, ai grija sa fii sigura ca au ajuns cat mai profund in vagin

si ca sa fac o marturisire, eu citeam pe fertility friends englezoicele cum isi puneau estrimaxul intravaginal ca cica se absorbea mai bine; am avut si eu de gand sa fac asta , dar mi s-a parut cam mica pastila, am lasat-o asa , insa eu nu primisem indicatie de la medic

asa ca Alina, go for it , si-o sa creasca endo ala sa se faca barosan si primitor pt pui

Mergi la inceput

Cred ca vaginal au efect mai rapid si mai puternic. Ca nu mai intra in sange si din sange la endometru, merge direct la tinta. Cam asa e si cu Utrogestanul, de aia zic medicii ca e mai folositor intravaginal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Alina....acum am intrat sa te anuntca mi-a raspuns dr si mi- a spus exact ce vroiam sa aud . Probabil a fost f aglomerat azi, bine ca raspunsul a venit la timp. Eu pe langa estrimax mai iau si laptisor de matca, pe mine m-a ajutat la ultimul FIV si iau si vitamina E 1/ zi tot pt endometru pt ca si eu am endo micut. Si asculta sfatul lui brigit,da-i cu vin rosu

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

a intrat disperarea in mine: am luat acum miere cu laptisor de matca, am diluat o dpza de Royal Jelly si am luat si cand ma culc o sa iau si estrogenul numarul patru, vaginal. De maine imi fac si ceai de cretisoara. Tineti-mi pumnii, fetelor!

Mergi la inceput