FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 11
Raspunsuri - Pagina 10
Brigit spune:
Cocolino, te asteptam cu puiutii mici la purtator. Mergi cu speranta si încredere în sansa ta , moralul bun face cat 100 de pastile.
alina_alba spune:
fetelor, sunt foarte stresata! Am scris doctorului la Brno sa il intreb ce fac in continuare si nu mi-a raspuns. Am ET-ul joi si eu habar nu am ce protocol urmez in continuare... OOOOf, ce tampenie... Sa incep progesteronul, sa nu il incep??? O iau razna imediat daca nu imi raspund astia...
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 irilac semnatura mea ar putea fi identica cu a ta, plus MTHFR C677T heterozigot si ATPO cand esti programata pentru procedura? tin pumnii stransi-stransi tare hai, te rog eu frumos, demonstreaza-mi ca se poate to be continued.. |
Lara esti o scumpa....nimic altceva nu-mi doresc decat sa-ti demonstrez ca se poate iar apoi tu sa-ti demonstrezi tie ca se poate . Am vazut ca vrei sa faci histero la PK...si eu am facut in ianuarie, tot la el. Ti-am trimis un PM
Brigit cand mai mergi la eco?
Apalina tu cum te mai simti?De abia astept sa ne spui ce ai in burtica, sa vad daca se adevereste ce se spune de dr nostru...ca el pune fetite
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
Brigit spune:
Alina, tu nu ai schema de tratament? Eu am primit de la ei un fisier cu medicatia pe zile de la început, si dupa eco doar mi s-a spus s#259; continui. Am avut et vineri iar progesteronul l- am început duminica, în zi 14. Tu vorbesti cu medicul direct? Eu doar cu cooronatoatea am discutat pe mail.
Brigit spune:
Irilac, ieri ne- am vazut papitzoii la eco, suntem în grafic, momentan mi-am mai calmat din emotii. O data la 2 saptamani îi monitorizam. Pup
alina_alba spune:
Brigit, eu comunic direct cu medicul; la inceput vorbeam cu coordonatoarea, dar dupa ce mi-a spus ca mi-a gasit embrionii, vorbesc direct cu el. El mi-a spus sa incep progesteronul daca am endometrul de min 7 mm, ia reu nu il am. De aceea, nu stiu daca sa il incep oricum sau sa mai astept. Eu azi sunt in ziua 14, so you see my dilema...
Daca nu imi raspunde pana maine la pranz, il sun, c mi-a spus ca lucreaza si sambata si dunimica....O sa il bat putin la cap, dar asta este. Nu vreau sa merg acolo doar de dragul de-a merge. Vreau sanse reale!
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_alba fetelor, sunt foarte stresata! Am scris doctorului la Brno sa il intreb ce fac in continuare si nu mi-a raspuns. Am ET-ul joi si eu habar nu am ce protocol urmez in continuare... OOOOf, ce tampenie... Sa incep progesteronul, sa nu il incep??? O iau razna imediat daca nu imi raspund astia... |
Alina, stai calma nu intra in panica ca o sa raspunda ei, pune in cc si pe coordonatoare, eu tot timpul asa am facut, am trimis mail si dr si coordonatoarei, chiar daca discutam doar eu cu dr. Tu cu ce dr faci ET ca am uitat? Azi am trimis si eu un mail dr meu si tot nu mi-a raspuns....o chestie f ciudata pt ca el imi raspundea tot timpul destul de repede. Poate au ceva probleme cu netul....cine stie, zic si eu. Eu nu prea ma pricep dar dupa calculele mele cred ca progesteronul ar trebui sa-l incepi duminica...acum nu stiu daca am calculat bine daca gresesc sa ma corecteze cineva...
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
alina_alba spune:
Irilac, medicul meu este Stepan Machac. Si el imi raspundea mie foarte repede, cel mai mult a durat vreo 2-3 ore de cand am scris. Dupa cum mi-a spus, ar trebui sa incep azi progesteronul, dar numai daca endo e de 7. Cred ca o sa mai trimit un mail si o sa pun si coordonatoarea la CC. Tu la ce medic esti? Tot la medicul de fetite?
irilac31 spune:
Da Alina, tot el e si dr meu si nici mie nu mi-a raspuns. Eu i-am trimis un mail azi dimineata pe la vreo 9 si...nimic. Poate nu e la clinica...cine stie. Trimite un mail si coordonatoarei, maine la prima ora sa vada si sa te sfatuiasa
alina_alba spune:
Acum am trimis si Evei un mail, sa vedem ce zice. Probabil maine o sa tiu ceva ceva...