FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 11

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Roadetot i-mi pare foarte rau,stiu cum este ,si eu am avut 2 esecuri....trebuie sa te linistesti ,sa te aduni sa mergi mai departe...e foarte greu mai ales atunci cind sper ca esti aproape.E bine ca totusi mai citiva embrioni care te asteapta.....inainte acuma lasa sa vina ciclu acesta si al dupa al 2 ciclu fa imediat o histeroscopie.Eu am facut-o in ianuarie deci cu 2 luni inainte,intre timp fa si niste analize sa vezi cum stai cu mutatile.Dupa ce le ai astea facute atunci de apuci sa  faci ET,deci in 3 luni ai putea sa mergi la Brno,lasa-ti putin timp pt a te asigura ca e totul perfect controlat.Uite la cazul meu in trecut eu am facut 2 iui si  2Fiv ,dupa aceia am aflat ca am prob. cu singele (mutatii de jos)...dar asta am alfat dupa ce am facut 2 fivuri fara rezultat ,plus inainte nu mai stiu eu cite sarcini oprite din evolutie....bine inteles inainte sa mai fac al 3 fiv le-am zis ca vreau sa gasesc cauza ,pt ca ceva nu era normal in organismul meu.Au facut analizele si am gasit cauza ,acuma daca am ajuns aici la Brno am primit si de le Gineo. tratament pt plus ca si cei de la Brno a fost de acord cu el.
Deci adunate,gindeste-te ca mai ai embrioni si fa tu ce trebuie,uneori dr.zis ca totul e ok,dar tu ia o siguranta...ai sa vezi ca vei daca viitoare plina de optimist si vei fi mult mai pozitiva decit cum ai fost acuma.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Lara
O sa ne dovedeasca Irilac ca se poate si în f scurt timp tu vei fi exemplul viu ca se poate
Eu sunt într-adevar pe aceeasi lungime de unda cu tine, simt ca avem în comun aceeasi perseverenta în a despica firul în patru, si eu sunt f cerebrala si imi place sa ma simt in control, macar la nivel teoretic, informational. Totusi, de cand sunt insarcinata încerc sa ma autocenzurez, sa ma las purtata nu doar de ratiune, caci asa cum vei vedea în f scurt timp sunt extrem de putine lucrurile care pot fi controlate în sarcina. Te citesc si te urmaresc, eu am convingerea ca dupa histero PK va reusi sa te gravideasca. Sa iti cauti gineco bun sa iti urmareasca sarcina, va fi dificil sa gasesti unul sa se ridice la exigentele #351;i nivelul tau de info, trust me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Looana, pana la urma ai facut Clexane si ai luat prednison? ti-au dat in schema la brno? sau ti-a dat gineco tau? cum a fost pana la urma?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Brigit
eu am simtit ca rezonez cu cele scrise de tine, din clipa in care ti-am descoperit mesajele..la fel de bine, puteam sa le scriu eu, n-as fi avut nimic de adaugat
sa fie asa cum spui si sa ajung sa ma las in voia simturilor, gravi fiind cu gemenashi..sper sa fii in zona si sa despicam in continuare firul in patru, poate pe teme ceva mai vesele
sar'na de aprecieri si right back at ya

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

multumesc fetele.

Lara27,Este primul FIV.
5abina, Mai am doi embrionasi congelati.
In legatura cu histeroscopia, am facut una in noiembrie 2010 cu dr. Cioflan, a zis ca e bine. Imi rasuna in minte cand l-am intrebat pe doctorul meu de la Sanador de histeroscopie, in ianuarie a.C. daca e nevoie sa o repet, mi-a spus impasibil si suficient: nu e necesar.
Acum incerc sa ma adun si sa imi caut alt doctor.
e ffff greu...

roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Roadetot, nici macar nu pot sa spun in cuvinte cat de rau imi pare. Stiu cum e cand iti pui sperantele in ceva... Capul sus, suntem toate aici pentru tine, macar cu o vorba buna daca nu cu altceva.
Ziceai ca iti cauti alt medic ginecolog. Eu am o recomandare: Dana Oprescu. Lucreaza la Polizu, nu stiu daca mai consulta si altundeva. Mie mi-a fost recomandata de un alt medic, care a zis ca nu si-r lasa sotia pe mana altcuiva (subliniez medic, adica stie el ce stie). Eu am fost la ea inainte de a incepe tratamentul pentru Brno, i-am povestit tot ce am facut si ce vreau sa fac, super deschisa, umana si profi. Mi-a facut rrecomandarile ei, mi-a dat numarul de telefon sa o sun ori de cate ori am nevoie de sfaturi. O recomand cu caldura. Plus ca pe toti medicii pe care i-am intrebat de ea (si am ajuns in ultimele luni sa ii cunosc pe cei mai buni din Bucuresti pe diferite specialitati) au avut doar vorbe de lauda la adresa ei. Asa ca, recomand cu caldura. Daca vrei numar de telefon, iti sau PM.
Parerea mea e ca e dreptul tau sa fii suarata cat timp iti face tie bine, apoi sa te aduni si sa iti ei acasa si congelateii, poate asa a vrut DD, copilul tau sa fie unul de la frigider.
Te pup si capul sus, pe topicul asta nu ne lasam batute (daca era sa ma las eu batuta, de mult trebuia sa imi tai venele).

Lara, eu pun pe prima pagina orice imi zic fetele sa pun, asa ca daca are cineva ceva ce vrea sa publicam, sa imi lase mesaj ori aici, ori pe privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

roadetot atunci iti doresc din tot sufletul succes la FET.
daca simti ca trebuie schimbat ginecologul fa-o. daca simti ca trebuie sa citesti fa-o. fa ce vrei tu pana iti revii.
dar eu in locul tau m-as duce la histeroscopie si, in acelasi timp, m-as cauta la capitolul imune. anticorpii cei mai cunoscuti si importanti cum ar fi antifosfolipidicii, anticardiolipinicii (astia erau intr-un pachet de la synevo), ANA (uite pe astia am descoperit ca-i am si eu...) Anti-ADN. as face si un IgG asa doar ca sa stiu.
si inarmat cu vointa pentru fet cu intrebari despre toata schema de sustinere (estrofem, progesteron, aspirina, clexane, prednison - DACA TREBUIE toate...e f posibil sa nu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Roadetot imi pare nespus de rau... Stiu ce inseamna sa depui toate eforturile pentru indeplinirea unui vis si apoi sa-l vezi croland...
Din experienza mea iti pot spune ca la una dintre histero facuta la 6 luni dupa cea de dinainte, mi-au gasit un polip uterin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

roadetot imi pare rau. Este dureros prin ce treci tu acum.
Iti doresc sa ai curaj sa mergi mai departe. Si eu am gasit de fiecare data medici care imi spun "nu ai nici o problema, incearca pina reusesti". In 24 de ani am trecut pe la aprox. 10 medici ginec.
Nu am avut mai mult decit: o anexita banala, apoi niste trompe de obicei permeabile la citeva serii de instilatii, o "banala" infectie urinara (de care nu am scapat nici acum), fara endometrioza, fara mutatii genetice, fara fibroame sau chisturi (Dumnezeu m-a ferit), dar in acelasi timp fara rezultatul mult asteptat. Nici medicul de acum nu pot sa spun ca este foarte meticulos. A gasit un chist, are aprox 3cm, nu e cazul sa-l bagam in seama. Si intreb si eu: poate imi recomandati ceva vitamine, poate am nevoie de aspirina, prednison,ceva suplimentar sa sporim sansele? NU nimic altceva decit estrogen si utrogest. pe care le am de la dr. ceh. Contributia lui "0". Merg la el in continuare, nu am timp acum sa-l schimb si ma bazez pe faptul ca "Dumnezeu nu astepta de la noi minuni, pe acelea le face el"
Nu iti pierde speranta.

Fete dragi va pup, aveti grija de voi, am bagajele la usa, plec sa-mi indeplinesc visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Cocolino, multa bafta iti doresc, sa ai drum bun si sa te intorci acasa cu bebei lipiciosi.Dumnezeu sa te ajute sa-ti implinesti visul

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput