FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 11

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

alina, f buna si cretisoara

a, si v-am mai zis eu de ananas- cate o felie pe zi dupa et; e bun, nu doare , merita incercat

irilac, pai si nu ne zici ce ti-a spus? ramane in aprilie ET?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_alba

a intrat disperarea in mine: am luat acum miere cu laptisor de matca, am diluat o dpza de Royal Jelly si am luat si cand ma culc o sa iau si estrogenul numarul patru, vaginal. De maine imi fac si ceai de cretisoara. Tineti-mi pumnii, fetelor!

Bine ca mi-ai amintit...de maine incep si eu ceaiul...nu stiu ce efect isi mai face el, ma gandesc ca e cam tarziu sa-l incep, da nici n am nimic de pierdut.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

nu e tarziu, cretisoara e f buna mai ales in faza luteala

nu o faceti f concentrata, o lingura de pudra la un litru de apa, altfel are gust rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Brigit, tu cat ceai zici sa bem pe zi? ca vad ca esti informata Sper zicea de 2-3 cani pe zi. SPune si tu o cifra si facem media

Mergi la inceput

eu am baut cate o halba de 500 ml, am avut si zile cand imi faceam si a doua portie , si eu eram dstul de stresata si dupa eco am bagat de toate : cretisoara, vin, laptisor de matca; cred ca toate ne panicam un pic pe ultima suta de metri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Brigit

alina, f buna si cretisoara

a, si v-am mai zis eu de ananas- cate o felie pe zi dupa et; e bun, nu doare , merita incercat

irilac, pai si nu ne zici ce ti-a spus? ramane in aprilie ?

Daaaaa.....adica ET in aprilie....acum mi-a dat detalii despre donatoare care din ce imi povesteste el e tot ce am visat...tinerica, cu grupa mea de sange, sanatoasa, nu fumeaza, proven donor. Au avut grija sa intruneasca toate " conditiile" mele
Draga mea, de ananas stiam ca e bun dar de nucile/alunele braziliene ai auzit? Am citit pe forumul ala de englezoaice ca ar fi bun, dar nu am prins ideea esentiala.... la ce sunt bune , ce proprietati au ele? Eu oricum mi-a m cumparat o punga si mananc cate 5 alune pe zi, rau n-au ce sa-mi faca si daca am citit ca ar ajuta....de ce nu?

Fetelor, s-au terminat si talentele de la TV.... ma duc sa ma visez gravida. Noapte linistita sa aveti

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

f bine zis de nuci de brazilia, de astea am si uitat ca am consumat

au seleniu si de asemenea sunt f bune pt endo, si pt buna functionare a tiroidei

e bine ca te poti opri la 5

felicitari pt vestile bune , sa fie cu noroc

fug si eu la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Lara mie Clexane si Prednison mi- a dat Gineo. dar am vorbit si cu Dr din Brno si au avut aceasi parere ambi medici.
Cocolino sa fie cu noroc drumul tau sa te intorci cu 2 lipiciosi ca ai mei.
Apalina ce faci? Nu te-am vazut azi pe mine ma omoara greturile,asa rau nu mi-a fost niciodata cu nici o sarcina ,si acuma la ora asta ma omoara arsurile si capu .
Un sfirsit de saptamina frumos

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Roadetot imi pare tare rau pentru nereusita dar sunt convinsa ce vei gasi puterea sa te ridici si sa mergi mai departe .Nu uita de vorba aceea ...tot ce nu ne omoara ne face mai puternici .Descarca-te si incearca sa te gandesti la alte investigatii pe care ar trebui sa le mai faci ,schimba medicul si cu DD mai departe ,trebuie sa rasara soarele si pe srada ta .Cocolino bafta multa si sa ai parte de puiuti lipiciosi.Alina eu cred ca va creste endo pana la et suficient sa-ti primeasca puiutii dar incearcas sa nu te mai stresezi ,moralul ridicat face mult cum a spus cineva aici.Looana eu am fost plecata la parinti si netul n-a fost tocmai bun de aceea nu m-ai vazut .Ai rezultatul beta? ai doi puiuti la purtator?Greturi si eu am avut la inceput ,am spus medicului si am facut niste perfuzii cu vitamine si metroclopramid si acum sunt mai bine si pot manca binisor ,poate te-ar ajuta ,intreaba medicul ginecolog.In rest sunt bine ,astept sa merg sa vad ce face bebelul ...apropo de sexul bebelului ... soacra mea deja m-a supus unor teste babesti si zice ca fac o fetia mumoasa...poate e adevarat mitul cu doctorul de fetite dar pana la urma tot ce conteaza e sa fie sanatos .Va pup si va doresc week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

apalina,cocolino,alina alba, fetelor, multumesc pentru incurajari si sfaturi!

bafta celor care pleaca spre Brno!

roadetot

Mergi la inceput