Strugurasi de Sept-Oct 2011 *45*
Raspunsuri - Pagina 8
oanaiasi spune:
Trebuie sa va scriu ce am citt eu la un moment dat. era o tanti care era preoteasa sa ceva si scria despre viata de familie. Zicea ca inainte de logodna viitorul sotz nu trebuie sa o vada. dupa logodna i o dai cat vrea el. dupa nunta cam la fel ca trebuie sa procreezi. dupa priml copil o raresti...cam de 2 ori/ sapt dat pt ca trebuie sa il faci.pe al doilea i o mai dai. dupa al doilea din ce in ce mai rar astfel incat pe la 35 de ani sa ajungi la 1 data/sapt si dupa 40 de ani sa nu i o mai dai deloc.
cam asa ceva scria din ce imi aduc eu aminte...![]()
deci fetele, bagati mare! Eu anul asta fac 31 ..nu mai am mult!![]()
p.s. mai era un punct si pt femeile care vor mai mult de 2 copii da nu mai stiu cum era..
Oana, mami de
Eca 18.09.2011
Doamne,
ai grija de noi!
michella78 spune:
sei, ieri i-am dat portie dubla de suc (mar, morcov, portocala,para)
si azi dimineta i-am pus si para in branzica de vaci cu mar.
ooka ai foarte mare dreptate! sa vedem azi cand o iau ce imi povesteste. am noroc ca are incredere in mine si imi spune ce i se intampla.
ieri, dupa ce i-am spus ca vom gasi o solutie acestei probleme m-a imbratisat si mi-a spus ca e fericita ca sunt mamica ei.
racheel spune:
Eu anul acesta schimb prefixul.Fac 30 

Neata, mai spre amiaza

Nu stiu ce sa ma cu fie-mea.Seara se culca la 19,30.Se culca la 20,30 si acum si-a schimbat ora.Si doarme dusa pana la 24-1,Dar dupa aceea trebuie sa o iau cu mine in pat ca se frichineste toata nioaptea in patutul ei.
Cum fac sa-i schimb programul?sa se culce si ea la 21.Ma gandesc ca asa nu se mai frichineste noaptea.
Ea se trezeste intre 7-8.La 10 se culca pana la 11,30 -12.Apoi mai doarme afara 40 minute si seara se culca de la 7,30.
Am incercat sa ma joc cu ea, sa mai treaca ora dar nu mai poate>se freaca la ochi si casca si trebuie sa o culc.Ea doarme cu tzitzi in gura seara.

Vine primavara....

racheel spune:
Azi afla fina ce poarta in burtica.Abia astept sa vad daca este baietel
Sunt mai curioasa decat ea.![]()
oanaiasi spune:
Rach,si eu sunt asa entuziasmata cand aflu de cate o gravi. ieri a nascut o prietena. fetita 4350 gr.![]()
Oana, mami de
Eca 18.09.2011
Doamne,
ai grija de noi!
LenaC spune:
Salutare
De acord cu Ooka in privinta comportamentului educatoare, dar tb si parintii sa intervina acasa sa afle ce nevoie nesatisfacuta o face pe fetita sa fie violenta.
Pinky dak te-ai hotarat sa iti iei. Eu azi fac comanda http://www.fungroup.ro/national/scapa-de-durerile-de-spate-cu-kosmodisk-classic-spine-massager-un-dispozitiv-testat-clinic-si-premiat--1--736.html
Oana, citisem si eu articolul cela... eram pe jos de ras :)))
[Later edit] Pinky astia nu ofera garantie, deci mai bine nu !!!
oanaiasi spune:
Si a mea tot pe acolo, Rach. ![]()
ea mai avea un pic si facea 42s.![]()
Oana, mami de
Eca 18.09.2011
Doamne,
ai grija de noi!
NataliaS spune:
![]()
![]()
Ce bine rad...eu am facut 36...soooo sunt pe ultima suta...da pentru ca-i prea des...poate mai trag un plod drept pedeapsa ![]()
![]()
![]()
Citind mesajul Oanei cu i-o dai, nu i-o dai...am trecut la cel am Michellei care incepea asa "Sei, ieri i-am dat portie dubla de..." Am ras de una singura in hohote cat de zurlie sunt....continuarea era SUC, dar nu conteaza![]()
Ilinca a stat toata dimineata la patrulat pe covor si pentru ca am mers pana in bucatarie, la intoarcere fiica-mea molfaia cu spor talpa papucului meu...bleah, nici chiar asa

Apoi merg in bucatarie la gatit si incep sa zboare cutii de "laptic" de la scoala, 2 se sparg pe balcon, una intra in bucatarie pe usa de la balcon si era sa ma loveasca in cap...ma feresc si mi se sparge de usa...m-am crizat, am alergat dupa nenorocitii de copii needucati, insa n-am reusit sa-i prind sa-i aduc la curatat si apoi la Politie....mi-am facut niste nervi de nedescris care au culminat cu o durere cumplita de stomac si de rau....cam asta am facut azi...insa m-am binedispus cu discutia voastra despre sex.
Merg sa gatesc:
-supa de scoici
-mazare uscata batuta cu carnaciori si muraturi
- piure de morcov, pastarnac, patrunjel, cartof dulce - pentru ILINCA:)