Strugurasi de Sept-Oct 2011 *45*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Racheel cum ati mancat azi?Eu am incercat mai demult cu ea culcata, nici pomeneala sa vrea.Mai nou isi tine buzele stranse, mi-e ca o ranesc la gura.

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

si barbatii nesatisfacuti la cin´ sa mearga¿ la preoteasa satului¿

natalia nu m-am prins la faza cutiilor cu lapte¿¿ ce copii arunca cu lapte dupa tine¿

noi, la 5 luni jumate fix fix fix avem 7.95O imbracata, si cred ca scoatem deja o masa de lapte. oricum ne raman 5 a cate 15O ml portia.Ieri a papat mult pireu, daca deschide gura mare eu ii dau, nu¿ si dupa masa aceea a rezistat 3,5 ore pana la urm masa. mai mult decat cu 15O ml lapte, pe care de multe ori nu-i termina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

bunny stai linistita. Si noi suntem papaciosi. Ne place la nebunie sa descoperim gusturi noi. Acum am "comandat" un curcan crescut in curte. Inca nu stiu cand incepem sa il devoram

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Ce va invidiez fetelor, numai mata mea strange buzele de parca ii dau cine stie ce .

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

NATI groaznic.. cum frate sa cresti asa ceva?
super tare ilinca, deci ne mai bucuram de momentele stATIONARE NU? oricum eu nu cred ca ea va merge de-a busile, am eu un feeling, oricum trebuie sa sca de masuta decafea si sa gasesc loc nou caruciorului ei... as face infart sa o vad ca-mi roade papucuu

eu nu stiu ce sa fac sa-i dau vita sau pui in prima faza? pui de casa vita din magazin....

io credeam ca dupa 35 de ani creste apetitu de siecs , nu ca trebuie sa ma pocaiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

ce subiect interesant ati dezbatut azi
eu nu ma bag la discutii , nici nu mai practic dar nici macar nu mai vb despre

pui sau vita , aceeasi dilema o am si eu

de cate ori pe saptamana este recomandat sa dam carne ? in ce cantitate ?
dar branzica ?

_

de T 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Cautati carne de vitel , nu de vaca matura. vaca e mai grasa la carne decat porcul. am citit in prima faza la bilic si apoi m am documentat si se pare ca asa e.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Jade - esti mortala :)

Bunny - niste nesimtiti de copii, care considerau ca e amuzant sa foloseasca laptele pe care il primesc de la scoala drept "bombe", pe care le arunca prin balcoane, etc...e, de data asta au aruncat mai multe spre balconul meu, iar una a nimerit taman inspre mine in bucatarie

Si ghinduta ta e o grasulaie

Camady - asa face si Ilinca la ce nu vrea, strabge buzele, daca-i nimeresc gura impinge afara cu limba...am obs ca impinge afara mancarica mai densa, daca o fac mai moale, mai lunga o accepta mai usor. Azi a papat 110 g de piure de legume simplu, cu ulei de masline. I-a placut cartoful dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

buna fetele!!
mi-a fost dor de voi.Mie mi-a facut o surpriza sotul si a invitatat-o pe "mami" pe la noi de duminica pana azi si mi-a distrus zenul.Azi dupa ce a plecat nu m-am mai ridicat deloc din pat, am nevoie de odihna ca sa imi revin din soc.

Intre timp noi am fost si am facut vaccinul de 6 luni marti, si a plans putin Iancu, saracul bebe.Avem 8400g(am luat doar 400 g in conditiile in care am inceput diversificarea si am trecut si prin puseu), dar e fff bine e pe trend ascendent.Medicul de familie mi-a zis sa ii dau calciu, pediatrul mi-a zis sa nu ii dau ca nu are nevoie, pe cine sa mai crezi.Eu am ales sa cred pediatrul.Ne-a facut si o lista pt diversificare pe care o sa v-o impartasesc si voua.
Am aflat ca daca papa titi in mod constant nu e necesar sa ii dau apa , nici macar la vara , si sunt ff multumita ca cu apa mergea fff greu.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

acum Iancu mananca piure de morcov, patrunjel, pastarnac si telina(combnatie de cate trei). si pediatra ne-a zis sa conntinuam astfel:
De vineri sa ii introduc :
1.la masa de la 10:00 fructe (mar,para,mandarine, banana +/- cereale, biscuiti sau branzica de vaci) bineinteles astea pe rand, respectand regula nu introducem niciodata in aceeasi zi mai mult de un aliment nou.

2. masa de legume care pana acum o aveam dimineata o mutam la 14:00 care poate se fie morcov, telina, ceapa(doar de gust fara sa o dam), cartofi, rosie(fara seminte), brocoli, spanac, fasole verde,dovlecel, in care adaugam carne de pui, curcan sau vita, sau galbenus de ou(incepem cu un sfert si crestem cantitatea treptat), sau ficatel de pui. a zis ca trebuie sa fie proportia cam asa, intr-o saptamana cam 2 zile out, o zi ficatel si restul carnita bineinteles amestecate cu legumele intr-o cantitate moderata.

3.la ora 17:00 sa ii bag un iaurtel simplu in care sa ii pun banane , cereale sau biscuiti, bineinteles de evitat danonele.

Bineinteles toate astea treptat pe parcursul unei luni si nu neaparat, totul trebuie adaptat in functie de bebe.
Mie mi-a recomandat sa nu ii dau cereale in mod deosebit ca oricum sta ff bine la greutate si nu are rost sa il umflu doar ca sa fie si ele acolo.
Asta a fost ceea ce ne-a recomandat pediatra, medicul de familie nu inceta sa se minuneze de faptul ca nu i-am dat inca de la 4 luni mancare si sa ma tot intrebe cum de Iancu inca nu a mancat fructe, bineinteles toate astea fara sa poata sa imi dea niste motive concrete pt introducerea alimentelor la acea varsta, dar asta e tre sa facem si vaccinul, si ne mai vedem abea la un an.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput