Strugurasi de Sept-Oct 2011 *45*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!...fara buna :(

...din ciclul ispravile Ilincai...o pun azi pe patul Stefaniei sa aiba mai mult spatiu, pat cu o bara orizontala de protectie anti-cadere orizontala la 10 cm de saltea,merg pana in bucatarie sa spal tona de vase ramasa dupa plecarea fetelor...in 3 minute aud urlete si in primul moment cred ca face cum face de obicei...apoi incep sa cant si vad ca nu se potoleste, intru in camera ...ILINCA spanzurata de cap intre saltea si bara de protectie...Am incremenit...noroc ca n-a patit nimic...au fost doar cateva secunde pana am reactionat eu, insa m-am speriat ingrozitor. E clar - nu mai poate fi lasata singura deloc!

Anca - parca vorbesti despre Ilincuta

Jade - asa am patit eu cu Stefi cand era mica si m-am facut blonda...a tipat o zi intreaga cand ma vedea...parca ar fi spus: "imi vreau mama inapoi"

Nana - sa le stapaniti sanatosi!

Inutza - iti pot confirma ca trece , insa dupa 7 ani...la Ana asta e prima iarna in care imi face raceli "normale", bea lapte de vaca integral si mananca lactate de orice fel fara efecte adverse, insa pana la 2 ani a avut dermatita de la orice produs cu proteina lactata si lactoza, pana la 5 ani jumate a baut lapte fara lactoza, lactate rarut si f putin si crize de weazing la aproape fiecare raceala...brrr mi-e greu si sa-mi amintesc ce nasol a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

la mine merge forumul ca naiba

cu freza mea , la inceput m a amuzat faza , dar totusi am simtit un ghem in stomac cand il vedeam ca plange cum se uita la mine
poze nu mi am facut ieri , azi nu mai are nici un farmec ca deja am parul in cinspe directii

rach ai aflat ? finut sau finuta ?

kora de cate ori pe saptamana ii dai branzica ?
carnea ai introdus o ?

natalia tu de care carne ii dai Ilincutei ?
ii dai zilnic ?

va pupez pe toate

_

de T 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

natalia deci chiar trece? Mie alergoloaga mi-a zis sa facem pauza 1 an de la lactate si apoi sa le reintroducem si sa repetam analizele. Am o groaza cand ma gandesc numai la reintroducerea lactatelor. Acum ii e asa bine cu l. de soia. Nu-mi mai zi de wheezing, brrrrr, nici nu mai vreau sa imi amintesc!
Asa am citit si eu, k pe la 7 ani trec mai toate alergiile alimentare, asta daca nu raman pe viata.
Bine ca ai scos=o la timp pe Ilincuta! Copiii astia tare miscaciosi incep a fi!

Noi suntem bine, prin deplasari si nu prea am timp de scris. Socrela i-a dat lui Theo ieri o gura de sarmale, cica "vezi ce pofta ii e!", ce nervi mi-a facut, i-am zis k atata ii trebuie daca imi face vreo alergie la ceva! Mai destept baiatul, ca a scuipat tot

de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Jade, 80% finuta

Parca tot nu-mi vine a crede...

Nalatia, bine ca nu ai astepatt sa se opreasca din plans

Mergi la inceput

Jade - eu in dau carne de casa. Am inceput cu pui, apoi cu manzat(nu vitel ca-i plin de purine si e greu de digerat, nu vita ca e destul de grasa)si ii voi da si curcan, tot de casa. Apoi voi introduce galbenus, dupa 8 luni si peste tot asa, spre un an.
Ii dau de 3 ori pe sapt la inceput, apoi ii voi da 1 zi galbenus, 1 zi ficat, 1 zi peste, 3zile carne, din care cel putin una carne rosie si 1 zi branza.

Mergi la inceput

Rachel - parca simt deja cand e plans de rasfat si cand e plans din alte cauze...oricum nesanatoasa metoda - lasa copilul sa planga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creola
Am vrut sa mai fac si clatite ,dar nu mi-a mai ramas timp.
Azi fac doar spanac cu ochiuri ,iar Elisa tot morcovel si in loc de clatite fac vargabeles.

clatiteeeeee

ce-i aia vargabeles¿

Si eu optez pt carne de pui/curcan prima luna.

noi azi spaghete bolonese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

natalia deci chiar trece? Mie alergoloaga mi-a zis sa facem pauza 1 an de la lactate si apoi sa le reintroducem si sa repetam analizele.

Trece, trece, insa lactate ca un ´om normal´ va papa dupa 3-4 ani, cu putin noroc pe la 2,5.
o amica avea prunc cu alergie la ou, si datorita faptului ca nu i-a dat deloc deloc ou, testul i-a iesit ok pe la 3 anisori. Nu-i de jucat cu sistemul imunologic

Mergi la inceput

Imutza - DA , trece, sper sa aveti si voi noroc! Eu am ferit-o de lactate multa vreme...ti-am zis pana la 5 ani jumate a baut Humana HN...la sfatul medicului, deoarece facea alergie si la soia si la multe altele, insa acum mai face bube doar la capsuni in cantitati mari De atunci insa am introdus treptat toate lactatele si n-are nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Fetele, stie cineva daca e contraindicata folosirea uleiurilor esentiale intr o camera cu bb. am us niste ulei de bergamota in 2 dulapuri. prinsesera miros de mucegai . acum am scapat de mucegai dar mirosul persista. si am pis in 2 farfurioare cateva picaturi. oare e ok?

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput