Strugurasi de Sept-Oct 2011 *45*
Raspunsuri - Pagina 13
Kora_B spune:
Seara buna, fetelor!
Noi, de cand cu vremea frumoasa, si cand nu lucrez eu, suntem pe la plimbare. Ne socializam
Intalnirea de duminica cu nanna, abmariana si pinkysor a fost foarte amuzanta Avem niste bebelusi tare dragalasi si haiosi (cra-cra )
Noi am ajuns la 2 mese pe zi inlocuite- gustarea de ora 10.00 si pranzul.
Ieri a fost si dna dr pe la noi. Dimitris are 8,160 kg si 68cm. E in grafic
Tot nu vrea sa se rostogoleasca, ci direct in fundulet si in picioare vrea. Dar asta e e grasan si-l tine fundul in loc
Ma duc la citit din urma
JadeJador spune:
super super sunt pozele cu cele 3 clujence
m as uita intr una la ele
ati fost la bar fetelor ?
bucurestencelor voi nu aveti poze ?
_
de T 6+
Kora_B spune:
Michela, si eu il am pe Ianni la gradi si am avut si noi dilema asta la fost gradinita. Era un baietel cu probleme de comportament si au fost cativa copii muscati de acel baiat, parintii s-au plans dar nu s-au luat masuri inediate de inlaturare a acelui copil din colectiv. Parintii oricum considerau ca baiatul este perfect si ceilalti aveau probleme, asa ca nu ii corectau comportamentul agresiv.
Noi ii spunem lui Ianni sa nu se mai joace cu copii care sunt agresivi, sa plece de langa ei, sa le intoarca spatele.
La gradi actuala e ok, educatoarele sunt atente, la fel si ingrijitoarele. Pana acum -il avem aici de 8 luni - nu au fost nici un fel de incidente urate.
Dilema noastra apare in cazul in care acel copil agresiv se tine de Ianni si nu-l lasa in pace. Cum sa-i spunem sa reactioneze?
Tu la ce gradi o ai pe Teodora?
Citat: |
citat din mesajul lui michella78 Buna dimineata! jade, sei multumesc pentru incurajarile de ieri. pentru ca la Teodora am avut atat e mari probleme datorita constipatiei cam intrasem in panica. azi dimineata a facut ca de obicei. deci amanam banana. adevarul e ca si pe mine ma constipa, dar pe Teodora si pe taica-su nu. cum spunei Sei, tine de organism. ionela si zici ca mai are si adepti tanti aia?! o sa va povestesc o problema off-topic pt strugurasi dar importanta pt. mine. la noi in casa nu exista ridicatul mainii la copil/violenta. asa am crescut, atat eu cat si sotul ( ca sa intelegeti cam cu am crescut va spun ca imi amintesc ca ne mai certa tata pe mine si fratii mei si ne spunea ca alti copii sunt batuti cu cureaua si pe noi nu ne atinge nimeni si tot neascultatori suntem . eu credeam ca zice asa.... ceva. pur si simplu nu puteam sa imi imaginez/vizualizez cureaua in alta parte decat atasata la pantaloni) ei, de catva timp Teodora tot venind de la gradi imi spunea ca fetita X s-a uitat mai urat la ea, ca i-a spus cuvinte urate ....ma rog, altele asemenea. am discutat cu educatoarea. mi-a confirmat ca este o fetita ai caror parinti au inteles sa nu ii stabileasca limite de comportament. (a se citi : cand vine acasa copilul meu e foarte cuminte, toata ziua se uita la tv) pana saptamana asta cand a venit acasa si mi-a spus X m-a lovit.si nu oricum, lovita peste fata. va dau cuvantul meu ca prima reactie am avut-o : loveste-o si tu! deja simteam ca nu ma mai tin curelele. erau cu ingrijitoarea in acel moment, doamna fiind la baie. azi dimineata am mers din nou la gradi. doamna mi-a spus ca probabil X este intr-un moment foarte dificil (mama tocmai a nascut, perioada de adaptare) si ca a refulat aici. sigur, inteleg. dar sa nu refuleze pe fi-mea! isi va spori atentia, va incerca o discutie cu parintii, ce poate si ea sa faca. problema e ce sa ii spui copilului tau sa faca cand altii se comporta ca in preistorie? michella mami de Teodora si Stefan |
mikka11 spune:
Sei, ii dai paine de casa Elei?
Eu ma gandeam sa nu ii dau cereale in primul rand pt ca astea sunt recomandate mai ales copiilor slabuti ( de aceea ii spuneam lui bunny ca nu are de ce sa ii dea fetei). si stiu ca am citit mai multe surse despre faptul ca pana pe la 1 an cerealele le cam mananca degeaba ca organismul lor nu asmileaza mai nimic nutritiv din ele, nu fac decat sa ii umfle inutil... normal ca pana la urma fiecare face cum stie mai bine, cu siguranta facem totul din dorinta de a le fi bine bebeilor nostri
seidana spune:
citat din mesajul lui mikka11 Sei, ii dai paine de casa Elei? Eu ma gandeam sa nu ii dau cereale in primul rand pt ca astea sunt recomandate mai ales copiilor slabuti ( de aceea ii spuneam lui bunny ca nu are de ce sa ii dea fetei). si stiu ca am citit mai multe surse despre faptul ca pana pe la 1 an cerealele le cam mananca degeaba ca organismul lor nu asmileaza mai nimic nutritiv din ele, nu fac decat sa ii umfle inutil... normal ca pana la urma fiecare face cum stie mai bine, cu siguranta facem totul din dorinta de a le fi bine bebeilor nostri fericita de Maria Alexandra (20.09.2011) |
Mikka e impropriu spus ca ii dau paine.. ii dau o cojita "belita" de miez, o rontaie, iar cand se inmoie i-o iau..
Si da paine facuta in MP
Cereale nici eu nu am vrut sa ii dau, insa culmea ii dau cam a 3-a zi, si mereu coincie cu caca..Dr ne-a recomandat sa ii dau cereale fara gluten, insa cum am fost idioata si nu am citit f atent.. acum odata testat banui ca nu are ce sa faca rau glutenul..
am citit si eu de zici tu.. , recunosc dupa ce i-m dat in incercarea de a afla cum sta treaba cu boala celiaca, insa parerile sunt atat de impartite, sursele atat d diferite, incat am zis ca nu mai citesc atat si incerc sa ma bazez pe un bun simt, sa triez sfaturi primit si sa imi ascult copilul
Azi a facut normal nu tare nu moale, iar e 1 sapt papa zilnic banana, de 2 sapt face tot a 3 a zi
Kora_B spune:
citat din mesajul lui JadeJador super super sunt pozele cu cele 3 clujence m as uita intr una la ele ati fost la bar fetelor ? bucurestencelor voi nu aveti poze ? _ de T 6+ |
Avem, avem. A zis abmariana ca o sa puna poze de la 'reunine'
Kora_B spune:
Nici eu nu-i dau inca cereale. Mai dupa 7 luni o sa vad, ca Dimitris e destul de grasunel.
Lui Iannis i-am dat cereale de la 6 luni, dar el era slabut. El la 1 an abia avea 8,780 kg
pinkysor spune:
Buna seara!
Am inceput azi diversificarea! Fiind prima zi nu ma pot pronunta daca e mancacios sau nu azi abia daca si-a dat seama ce se intampla era tare atent la lingurita, la papa... i-am dat cateva lingurite de morcov pasat dar cred ca per total a mancat o lingurita ca mai mult scotea afara. Era tot cu manutele in bol era tare comic
Lena, l-ai comandat? Zici ca nu are garantie dar cat e garantia daca il iei din alta parte? Eu una nu mai pot de spate trebuie sa fac ceva in privinta asta.
Anca, uauuu ce de alimente v-a recomandat pediatra.
Hayat, sa va faceti bine repede!
La multe lunite Inez si Razvan!!!
Noapte buna mamici si pitici!