Strugurasi de Sept-Oct 2011 *45*
Raspunsuri - Pagina 10
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Racheel cum ati mancat azi?Eu am incercat mai demult cu ea culcata, nici pomeneala sa vrea.Mai nou isi tine buzele stranse, mi-e ca o ranesc la gura. mami de Eva Maria 24.08.2011 si Razvan Gabriel 07.07.2003 camady's baby |
Camady, azi am mancat culcate.Cine a mai pomenit dar a deschis gurita.Macar nu a mai plans si nici nu s-a enervat.Nu papa mult.Se distra fata.mai face si ploite si da totul pe mine, pe ea , pe pat.
anca_toma spune:
am pierdut un mesaj lunggggggggggggg(o barfeam pe soacramea cred ca de asta)
Oana eu la cei 26 de ani dupa afirmatia ta cu clar ma regasesc dupa 35 de ani.
Ionela vroiam sa te intreb daca stii in Iasi pe cineva care tine cursuri de puericultura, dar din alea pe bune de la care chiar inveti ceva nu doar iti dau o diploma.ms.
Acum intrebare de ieri Iancu transpira fff tare cand doarme, asta dupa ce l-a tinut soacramea in soare trei ore fara sa ii traga copertina la carut si a fenit copilul acasa tot rosu la fata. E posibil sa fie de la asta? Explicatia ei a fost ca a lasat copilul sa se bucure de soare si acum arata ca Rudolf, asta nu ar fi de rau ca oricum el e alb la ten si e dragut asa bronzat dar de atunci transpira si e mai mereu somnolet, oare a patit ceva?
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
Dbunny spune:
Sa-mi dea si mie cineva un raspuns clar:
Daca bebeii n-au voie lapte de vaca pana undeva la 18 luni, de ce se da copiilor branza si iaurt¿¿¿
Aici branzica la copii de fel(la o adica prefer sa-i pastrez o masa de lapte), iar iaurt este pt bebei facut cu lapte de continuare nr 2...
LenaC spune:
Anca, ma bag in seamna chiar daca ai intrebat-o pe Ionela.
Eu am doua colege de serviciu care au fost la cursuri aici http://www.natalisplus.org/servicii si le-a placut foarte mult. Unicul dezavantaj care l-am vazut eu de tip logistic este ca se face intr-o maternitate de stat unde nu e aer conditionat, deci vara e crunt.
Legat de soare si soacra mea tot o tine pe Maia in soare, noi nu ne-am inrosit, dar din cate am mai citit nu e ok fara crema de protectie. Chiar ma gandesc sa imi iau in curand, dar nu stiu de care :)
Dbunny, si eu m-am intrebat dar am zis k e acelasi motiv din care dak este vreo prob la bebe alaptat se interzice laptele nu lactatele.
Intreba cineva de Hayat... e racita si ea si Razvanel :(
Alayna, sper ca esti bine mami
Ancaroro, cum e la serviciu mami? ce face Flavius?
anca_toma spune:
Dbunny sincer nu stiu ce sa iti raspund eu una am scris exact lista care o am de la pediatru, nu am mai cautat si alte pareri ca inca nu am ajuns la lapte, dar pot sa iti spun ca pediatrul mi-a zis sa folosesc lapte integral si nu lapte degresat sau vre-o unul aparte, asa ca acum chiar nu mai stiu ca sa zic o sa intru sa mai caut.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
oanaiasi spune:
Lactoza se distruge prin preparare si transformarea ei in iaurt/branza. poate gasesc si sursa sa o pun aici.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
oanaiasi spune:
Raspuns de la un pediatru:
http://www.eumama.ro/intrebari/copii/alimentatie-si-nutritie/care-este-diferenta-dintre-alergia-la-proteinele-din-laptele-de-vaca-si-intoleranta-la-lactoza-683.html
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
LenaC spune:
Anca, sa completez... se mai face si la Arcadia... spital privat, un curs de puericultura, cam acelasi pret... parca in jur de 200-300 ron dar nu stiu nimic de acel curs. http://www.arcadiareclama mascata//avertizare/servicii-tarife.html
Eu cu sotul am fost la maternitatea de stat Cuza, si a fost mai mult prezentare de servicii (recoltare celule stem) si medicamente. Noi mersesem pentru ca sotul sa aiba 10 zile in plus concediu :)
Iris_K spune:
Noi tocmai ne-am intors de la pediatru. Antonia are 7.900 g si 70 cm. Nu am implinit inca 6 luni, dar ne-a chemat dr. sa ii masoare cicatricea vaccinului facut in maternitate. Cica e bai cu lotul "asta" de vaccin. Care "asta" nu stiu, dar am inteles ca toti copiii nascuti pana in septembrie (inclusiv). Si bineinteles ca pe langa ca abia am gasit cicatricea, e micuta, are doar 3 mm. Acuma astept sa vedem daca trebuie refacut. :(
I-am spus ca fie-mea are perioade dese, cand mananca extrem de putin. Ok, am inteles, copilul mananca cat vrea el, dar totusi, i-am zis pt. ca mi se pare putin la greutatea ei sa bea 500 ml de laptic in 24 de h. A zis sa nu mai imi fac griji ca daca ar manca mai mult ar fi obeza :)))). Asta da .
Mamica ANTONIEI (26.09.2011)