Buburuze de 2009 in actiune !!!***31***
Raspunsuri - Pagina 5
DanaMi spune:
hello fetele
eu am dus-o miercuri pe Bubu la mama soacra pt ca joi aveam ceva treaba cu Elena iar sambata cand am luato mi s-a parut ca are putina febra si de atunci suntem cu febra, tuse si mucisori la greu, azi am fost cu amandoi la dr. lui Raducu i-am facut vaccinul iar pe Bia a consultat-o si se pare ca nu are nimic la plamani; acum vad ca a inceput si Raducu sa faca febra sper sa fie doar de la vaccin sa nu fi luat nimic de la Bubu, cel mai greu imi e sa-i tin separat. azi am reusit sa-mi uit telefonul la dr. sper sa reusesc sa-l recuperez maine ca daca nu .... cred ca face Cosmin ca trenul ca era un HTC destul de scumpicel, el mi le cumpara si eu le pierd.
Multa sanatate la toti puiutii
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
SoriLea spune:
Buna seara
Tot in viteza , dar macar sa scriu ce facem.
Razvan e bn, alearga toata ziua si ne dispera cu balenele (iubirea lui )
In schimb eu si mama am capatat virusul care l-a avut si razvan (si care circula peste tot) si ne simtim tare rau imi imaginez cum s-a simtit el ) ureri ff tari in gat, dureri de cap, frisoane - febra, tuse...tot tacamul
Cumnatul meu se simte mai bn acum, dar a avut o perioada ff grea. Joi e programat pt RMN. Speram sa ne aduca o veste imbucuratoare. Macar cat de cat sa se vada o imbunatatire. Altfel cred ca se v-a demoraliza si el.
Rugati-va pt noi si DD sa-i ajute
Picky[/b] nu te mai supara. Tu scrie si cine vrea sa ni se alature, e ok cine nu-NU. Cum au spus si fetele "dragoste cu sila nu se poate"
Nu stiu ce vroiam sa mai zic ca m-a acaparat strumful meu
Va pup si va doresc multa sanatate.
Aaa Picky, aerosoli cu dexa le-ai facut?? Merg ff bn.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Lali_mete spune:
Buna seara gagici!!
E groaznic netul ,se incarca greu,cade des.... Maine merg acasa si o sa va pup pe fiecare in parte.
Picky,mai toate subiectele au avut un varf de cariera,au fost capitole scrise intr-o singura zi sau cateva ore,mapoi s-au racit treburile,s-au legat prietenii si afinitati,au migrat catre alte subiecte. Nue cu suparare,cine vrea sa tina legaturqa gaseste cai.
Revin maine cu mai multe vorbe,sa nu cada iar netul.
Pupici la copilasii bolnaviori.
emanouela spune:
offfffff...Picky. eu i-am dar 6 zile consecutiv, pt ca era ciupit, cate o doza pe zi, dizolvata in apa, puneam granulele dimineata si bea siropelul rezultat la pranz. pt imunitate se da o doza /saptamana. tu, acu, ar trebui sa-i dai zilnic cate o doza, pt ca e bolnavioara, dar sa nu ii dai mai mult de 7 zile, daca nu vezi imbunatatiri inseamna ca nu reactioneaza la el. hidrateaz-o bine si cauta in farmacie sa vezi daca nu au si Vit C picaturi pt copii. multa sanatate
Ano di data asta ti iert, dar tre sa dai ceva bun
Dana sanatate multa!
Sori deci ai pus-o si tu de-un virus, "superrrr". sanatate
Lali fata, mai du-te acasaaaaa, numa prin targ umbli
DanaMi spune:
hello
vad ca nu adat nimeni cafeaua zi asa ca va ofer eu
am intrat si eu in clubul mamelor cu copii raciti, amandoi au febra si mucisori si tusesc, nu i-am avut niciodata pe amandoi raciti in acelasi timp, sper sa fac fata.
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
alynta27 spune:
Buna!
Am reusit sa o scot-apa si sapun, crema,ulei si tasate cu patentul pe lateral! Eu inca alaptez si nu poate fi vorba de ceai antiadipos. cand sunt obosita ma umflu, dupa odihna revin! Ma cunosc deja!
DanaMi spune:
Sorina .... Doamne ajuta sa primiti vesti bune de la cumnatul tau
Picky ..... multa sanatate
Ema .... multam
Alina ... bine ca ai reusit s-o scoti, copiii cum sunt?
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
Picky_toto spune:
Neata,
Am potolit fetele cu siropurile si acum imi vad oleaca de cafeaua mea cat se joaca ele..asa ca va invit si pe voi, cele care doriti la o gura de cafea cu lapte, zahar si ce va mai pofteste inima.
Stefi toata noaptea mi-a facut febra, iar dimineata avea 39,6. Nu mi-a mai tusit asa urat ca in noptile trecute, spre linistea mea. Anna e doar cu tuse, dar pe noapte mi-a fost ff maraita si mi-a plans mult..Sotul a inceput si el sa o ia pe urmele fetelor..Asa ca toata casa s-a bagat in oscillococcinum...
Ema deci cam asa dau si eu, numai ca, difera putin. 3 zile cate 2 doze pe zi, dimineata si seara..iar preventiv 1 pe sapt cum ai spus si tu..la fel le diluez si eu numai ca in siringa....azi e a 3 zi si totusi nu vad nici o imbunatatire..doar la tuse pe noapte, da ii dau sirop siroxyl... Am incercat sa-i fac limonada si degeaba, cred ca voi lua picaturi de vit C ca nu se mai poate cu bolile astea.. Azi avem si rezultatele de la exudat si de la urina..
Lali vb Emei mai mergi si pe la barbat pe acasa, ca i-o fi dor de tine ...da ma fata, inteleg, dar totusi mi se pare prea urat sa intri sa citesti si sa nu saluti...adica ok, ai treaba, munca, etc..dar ce nu ai 2 minute timp?! ca daca tot citesti...pana acum ce sa inteleg ca ok, a fost plictiseala, ca erau in cig si de cum s-a inceput munca gata ..ne-am uitat..noi am fost doar de umplutura?! ..poate-s rautacioasa dar consider ca am motive..si cui nu-i convine ce scriu, problema lui...eu imi spun oful si parerea..asta sunt..ma doare..si ca sa nu ma mai lungesc..revin iar la ce am zis imediat dupa ce am revenit din ro, anul trecut...e doar ceva virtual..si daca nu mai vrei, nu mai vrei..da macar nu mai citi frate...chiar nu se poate parola subiectele, sa nu mai aiba oricine acces la postari?!
Sorina si voi mama acum?! off aveti grija sa nu il ia si pe Razvi din nou mai ales ca imunitatea lui scartie acum...sanatate multa si incercati sa va tratati cat mai bine...Sanatate multa si cumnatului, ma rog ptr el sa se faca bine cat mai repede si sa aiba rezultate bune .. Aerosoli nu am mai facut, ca doctora a zis ca nu ajuta la mucozitati, cum e la Anna si la cat de rau s-a simtit Stefi si la cate am bagat in ea numai de aerosoli mai avea chef..oricum ne-a zis clar fara medicamente, doar cu ser fiziologic...si ptr asta folosesc lampa toata noaptea ..daca ii trebuie antibiotic o sa fie jale, ca deja ma chinui cu restul, plus picaturile in ochi..
Dana si voi?! ooffff ce-i frate cu atati virusi?! sanatate multa..la Radu poate fi de la vaccin ca la ala de 1 an fac febra, Stefi a fost singurul la care mi-a facut ..oricum temperatura nu depaseste 38,6 ..si in cel mult 2 zile trebuie sa treaca, asa ca tine-l sub supraveghere...ce-i dai lu Bubu?! Ce bafta ai..cum sa-ti uiti tele?! sper ca reusesti sa-l recuperezi azi
Anna mai scrie-ne si despre copii cate ceva ca nu ai mai scris de mult..cum se inteleg? Cum mai e Vladut?!.. Ptr Eva ser fiziologic in nasuc cat mai des pe zi... La noi problema e ca secretiile persista si in urechi si gat..adica nu se scurg si daca continua asa va avea probleme mari cu otita si infectiile in gat ...si aici intra si polipi si apoi drene si posibil si operatie ..si nu vreau asta..de aceea vreau sa fac tot posibilul sa scape de secretiile astea..asa ca ii dau siroxyl cel putin 3 sapt si dimineata si seara.
Nu v-am zis dar de ieri am o ratusca in casa....timid am inceput si noi sa facem pasi de colo, colo...mai cadem, ne ridicam si iar mergem ca ratusca...dar tot viteza avem taras pe fund ..sau cand implingem vreo jucarie, olita, scaunelul..etc..Si cred ca se arata la orizont un canin jos stanga ..ea e pe invers intelegeti?! intai cei de sus fata, apoi aia de jos, acum caninul.....tacsu zilel asta zicea ca deja s-a schimbat la fata, nu mai seamana a bebelus...
Stefi se vede pe ea ca-i foarte bolnava, mai ales la ochii..e foarte palida la fata, ochii vineti...
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Dana sanatate.imi pare rau ca a luat si Radu virusul.. sper sa reusesti sa faci fata
Alina ma bucur ca ai reusit..eu una nu o port, ca la jobul pe care-l am e pacat sa o stric, si plus ca pana aucm tot kg in plus am avut..in vara am reusit sa o mai maresc ca sa-mi intre pe deget..dar nu mult ca e cu model ...cat despre faptul ca te umfli, sa nu cumva sa reti lichid in organism, fa-ti niste analize
O zi placuta va urez!
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Buna,
Picky, imi pare rau ca sunt fetele asa bolnave, nici nu vreau sa ma gandesc ce e pe tine, ca eu numai daca vad un mic mic semn ca ar putea sa se imbolnaveasca imediat simt ca a cazut cerul pe mine. Da, e ciudat cu secretiile astea, ii pun ser si le inghite, dar asa mi-as dori sa scapam de ele. Eu ma tot intreb care o fi cauza lor? Nu stiu ce sa-ti zic de copii, nimic nou, Eva e o vesela, rade si in hohote, Vladut e plin de energie si vorbeste non-stop. Acum e fericit ca s-a facut cald si putem sta mai mult afara. O iubeste pe Eva, dar nu o sufoca prea mult, ceea ce ma bucura ca nu e calare pe ea. E bun si intelegator, nu o agreseaza, intelege si asteapta sa-i vina randul sa ma ocup de el. Felicitari Annei pentru pasi, ai fetita mare acum.
Alina, ma bucur ca ai reusit sa scoti verigheta Eu nu ma umflu chiar daca sunt obosita sau alaptez, nu stiu ce sa zic...
Dana, sanatate multa puilor, sa treaca repede peste boala si tie multa putere.
Ema, dau maine tort ca-i fac gazei ca implineste 3 luni, e bine asa?
Sorina, sanatate multa!
Lali
Noi mancam de pranz si apoi iesim la parc.