Buburuze de 2009 in actiune !!!***31***
Raspunsuri - Pagina 6
getik1 spune:
buna fetele intai de toate vreau sa imi cerscuze ca nu am mai intrat pe la voi nici macar cu 2 vb, dar din lipsa de timp, barbat la pc si ary la pc eu nu mmai am loc deloc.
am fost mai mult pe la mami si acasa seara nu am acces la pc ca vor baieti muzica pe youtube iar eu tre sa stau dupa fundu lu mimoza de ary care face numai traznai...am inscriso la gradi, din toamna merge daca reusim sa scapam de pampers ca este durere mare nu vrea sa spuna pipi si nici caca face pe ea si mai rau este ca nu o deranjeaza cu nimic faptu ca sta uda si nu stiu ce metoda sa adopt cu ea.
o sa incerc azi sa pun cateva poze cu ea ca stiu ca vreti sa o vedeti pe mimoza...sunt ff fericita ca la gradi m-ia zis asistenta sefa ca este printre copii desteptii ca stie toate cantecele si poeziile de acolo si ca este ff iute energica, nazdravana nu mmai zic si nu sta locului 10 secunde.
eu cu serviciul sunt cat de cat ok, la examen am luat 8,33 si dupa o luna de atun ci sa gasit sa ma intrebe ce am scris in lucrare si nu am mai stiut nimic m-am pierdut cu totu, si a reiesit ca am copiat, dezamagire mare pe capu meu ca am invatat ... e da lasa ca o iesi soarele si pe strada mea
anna conduleante socrul ce mai face? eva este o superba am vazut pozici pe fb
piky nu mai fi suparata ca nu sa spart gasca dar cred ca fiecare are probleme si nu poate intra chiar daca si-ar dorii ieri nu sa conectat pagina si am vb pe mess cu simina care are fetita si este ff fericita dar nu are timp absolut de loc sotu a plecat in afara parca olanda nu mai retin dar este bine si ea si andu si va pupa pe toate. fetele tale sunt nemaipomenite iar tu incearca sa iei un extract din sunatoare daca gasesti ca este ff bun pentru depresie ceea ce cred ca ai tu, eu de cand iau cipralexu sunt ok chiar mama a zis ca sunt linistita si ca nu mai" urlu ca o nebuna"
ema cum te mai simpti?
alinta sanatate puilor nici si tie
lalite asteptam acasa dar iar fugi ca o dezertoare pupici dulciiiiiii
trimit mesaju asta si revin dupa ca vine cez un pic acasa si tre sa vb cu el
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
alynta27 spune:
Sa mai sciu si eu ceva, ca nu am mai apucat. David e la gradi de luni. Cu cei mici ies in fiecare zi afara-unul de-o mana, altul de cealalta. Le e mai bine la aer. Asta la pranz. Ii aduc acasa, le dau sa pape si somn. La 16 plec dupa cel mare. Fata o las in vecini si pe matei dormind. Ieri am plecat si cu ei ca mati tocmai facuse ochi si vecina nu era disponibila. Acum pregatesc dosar pt reinscrierea celui mare si luna viitoare pt Matei(inscriere la gradi). In wekeend ne-am propus sa mergem la ai mei. E ziua nepotelului pe 27-face 4ani. Am vb acum o luna cu el si i-am zis ca ii duc cadou de ziua lui. Zilele astea ia zis maicasii ca trebuie sa ma duc la el cu cadoul! Am vb cu mama sa mi-l tina o sapt pe Matei. Inca nu mi-a zis ca "nu" dar nici nu s-a grabit sa-mi raspunda. Mi-e groaza sa-l duc iar la cresa si apoi sa boleasca 2 saptamani... Voi vedea ce vom face!
Vreau sa merg sa ma tund, dar nu reusesc sa ma sincronizez cu coafeza si in cursul zilei n-am ce sa fac cu copii. Cu ei nu am curaj sa plec la coafor! Ma gandesc deja la Paste. Am vb cu sotul sa-si ia concediu sa ne tihneasca. De obicei munceam ca zuza si de paste eram lata. El a-3-a zi lucra. Acum vrem sa stam in noaptea de Inviere acasa si a-2a zi sa o luam din loc.
Am reusit sa i-au in virus ca imi curge nasul continuu. Nu m-a doborat, dar "simt" primavara!
David a prins mai multa incredere in el. E mai linistit. Vorbeste frumos. In continuare face echipa buna la prostii cu sorasa. A zis ca Matei este cel mai cuminte! Bunicasa de pe tata ia promis de la sarbatorile de iarna ca-i cumpara elicopter cu telecomanda si saracul copil toata ziua intreaba de asta. I-a batut fiusau obrazul si a zis ca luna asta ii ia. ma deranjeaza ca se baga sa promita si nu face. Noi nu le promitem nimic copiilor din ce stim ca nu putem indeplini. Mi se pare nedrept sa creezi iluzii!
Mi-a adormit mandra. merg sa-l adorm si pe Mati!
Picky_toto spune:
Am reusit sa termin de calcat..mi-am luat o piatra de pe inima...mi-au dormit fetele mai mult azi si am reusit in 2 zile sa termin cele 2 cosuri pline..acum alaptez pe A si apoi merg sa pregatesc cina.
Ma oftic ca fetele is bolnave ca asa frumos e afara de le-as duce cu orele in parc..le-am scos juma de ora afara in curte si s-a simtit la tuse ..si nu m-ar mira ca sa inceapa vremea urata cand se insanatosesc fetele..
Ana stiu ca Vladut adora sa iasa afara...ma bucur ca e intelegator si are rabdare
Simina felicitari ptr fetita..poate reusesti sa-ti faci putin timp sa ne mai saluti...macar asa de dragul vremurilor trecute...sarcina usoara in continuare
Getik vezi singura ai zis...ca ai vb cu Simina pe mess..deci de pc ai timp, ai si timp sa ne citesti, ca ai recuperat tot, dar nu ai itmp sa intri sa ne saluti.atat..nu trebuie sa iti faci lectia ci doar macar sa saluti ...imi pare rau ca la ex nu a iesit asa cum ti-ai dorit poate pe viitor va fi mai bine.. cat despre lauda printeselor, a primit si Stefi astfel de laude de la gradi, in conditiile in care limba nu o prea intelege si nici vb clar..dar se descurca ...asteptam pozicile si poate acum sper ca vei intra mai des..asta daca ai placerea si nu te simti fortata/obligata..Multumesc de sfat cu ceaiul, inca sunt bine, nu dau semne de depresie cronica ..ma mentin pe linia de plutire si totusi incerc sa fac fata..cat despre ceaiuri..nu am timp sa mamanc pe zi dar sa mai imi fac timp de ceaiuri...
Idee e ca, e de inteles ca in afara acestei lumi virtuale s-au legat prieteni, mai mult sau mai putin durabile, si acum fiecare comunica cu celalat prin alte metode decat acest forum, dar macar sa nu uitam ca aici ne-am cunoscut...si totusi din respect ptr celalate persoane, un salut sau un "hai pa" se poate scrie, nu?!
Eu v-am considerat pe toate la fel, si toate mi-ati fost dragi..cu unele (ale caror am avut id-urile de mess sau nr de tele) am vb si in privat cu voi dar nu ma renuntat sa va scriu si aici si in acelasi timp sa scriu si la restul.. Mi-a placut aceasta "gasca", mi-a placut sa ma bucur alaturi de voi, m-a durut si am plans/rugat alaturi de voi si mi-ar fi placut ca sa ne crestem copiii "impreuna" frumos si sa ne bucuram de fiecare in parte...dar din pacate poate visez prea mult si aberez in acelasi timp..ma rog..
Toate avem joburi, ocupatie, copii, soti, dar daca tot am intrat in acest club virtual, macar sa-l jucma pana la capat..nu? !eu asa consider..si nu-mi place sa las lucrurile neterminate...si da imi psun parerea fie ca doare pe cineva sau nu...si ar mai fi multe de spus dar ma opresc ...
Aaa inca ceva, ati spus de Mada ca intra aici si facea monolog, spunea despre ea, despre copil, dar macar ea intra..scria..poate citea poate nu citea, dar ne arunca doua amarate de cuvinte..pe cand voi..doar cititi si apoi gata...si unde-i respectul?! ca pana la urma ne cunoastem virtual(unele ne-am vazut/v-ati vazut si fata in fata)....na..ma rog..texte ca nu ma timp, nu am timp, nu am timp ..nu le mai pot inghiti.. ptr ca unele dintre voi aveti si ceva ajutoare...si eu pot spune ca nu am timp...dar totusi imi fac...macar 10 min...ca va respect si v-am considerat prietene adevarate, ca altfel nu v-as fi spus toate astea si nici nu v-as fi spus anumite probleme ale mele....dar cred ca asa is eu...mai proasta de fel si ma "intep" cand vine vb de prietene..hai gata ca-mi depasesc timpul...
Alina ai avut curajul sa-l lasi pe Matei dormind singur in casa? sau l-a supravegheat vecina? Te inteleg perfect ca iti e greu si e un mare ajutor vecina ta...eu luni cand ma fost cu fetele la spital si-a luat al meu sot liber de la munca, altfel nu m-as fi descurcat..Ca a trebuit sa merg cu stefi la radiografie, ecografie..si nu o puteam lasa nici pe ea singura si nici pe anna pe holuri...e greu...eu cu doua vad ce greu imi e dar tu cu trei...chiar ma gandeam cum iti mai faci timp si ptr tine ca eu nu mai am...Pai asa si trebuie sa nu promiti daca nu reusesti sa-ti promisiunea..
Merg sa ridic fata de pe oala si sa ma apuc de mancare....
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
bai am un junghi.....fereasca sfantullll, de dimineata....ma doare un muschi la spate de nu ma pot misca.
ano...astept cu interes tortul....cu cafea sa il servesti, da??? cu lapte si zahar brun. fac si mofruri. eu iti zic de acu La multe lunite! Evei, sa fie sanatoasa si norocoasa....maine cum ma trezesc o sterg afara cu pitic.
picky tititza cu funitza....stai calma, nu se merita, sincer. despre oscilo am auzit si pro si contra, contra am auzit c-ar cam fi apa de ploaie...na, nu stiu ce sa zic, la noi a functionat la raceala. la a 2 a, dupa 6 zile de oscilo nu era nici o ameliorare, am consultat medicul, am intrebat si o farmacista (prietena) si ambii mi-au zis sa nu ii mai dau, eu nu stiam daca sa mai iau o cutie ori ba si am intrebat, mi s-a zis nu, mi-a dat un prafulet pe baza de paracetamol, i l-am facut in ceai si a 2 a zi spre seara era bine. deci nu stiu, a ajutat si oscilo inclin sa cred.
geta sunt bine, scap de una dau de alta. lasa fata, tot atata nu aveti timp....jura-te ca de ultima data cand ai scris aci n-ai mai deschis pc, intrat pe DC, etc....deci pe bune, cand mi se servesc astea am impresia ca mi se calca cu ciubota pe intelijenta....si aci nu ma refer doar la tine, la toate cele ce intra, citesc si ies dar zic ca nu au timp. la capitolul lupta cu pampersi sunt si eu, azi am luat ultimul bax, gata, nu mai iau.....eeeee. Darius spune, mai nou dar mai avem si accidente rarute. astept nitel caldura si sa incep sa il scot si noaptea sau cand iesim afara, atunci is singurele mom cand poarta. deci, nervi tariiiii
dano...vezi ca eu beau cafeaua cu zahar si lapte, asa caaaaa asa sa mi-o servesti
alynta...acelasi virus l-am avut si eu. am scapat cu coldrex max grip 3/zi, sinupret drajeuri 2buc de3 ori/zi timp de 3 zile iar a 3 a zi o baie fierbinte, am stat si-am fiert cca 20 min dupa care m-am bagat in pat, am schimbat vreo 2 randuri de pijamale ca transpiram si a 2 a zi eram multtttttttt mai bine. sanatate
fetele, mai tineti minte ca la inceputuri dadeam si eu cafeaua la niste ore criminate????, ce pasare de noapte mai eram......si la ce ore matinale mi se trezea plodu, asta in cazurile in care dormea
SoriLea spune:
Bunaa
Picky noua pt mucozitati ne-a spus ca merge bn ACC (si chiar a mers), iar pt tuse DEXA. Noi ne intelegem ff bn cu erosolii, dar vad ca in afara nu se merge pe asta. Nu-ti mai face sange rau iubita, cine vrea doar sa ne citeasca, n-au decat. Noi care inca mai vrem sa pastram acest club, vom scrie in continuare. Cine nu vrea sa mai faca parte din el, se retrage. Nu-i bai, noi si copii nostrii sa fie sanatosi, restul...
Ema si noi suntem la lupta cu pampersii. Mai punem decat noaptea, ca mai avem cate-o noapte accidentala. Ziua nu mai folosim de mult timp. Merci pt urari, ma simt mai bn azi. Gatul ma mai supara, dar fac fata . Dariusica e bn?
Anna ce frumos ca Vladut o iubeste pe surioara si e baiat intelegator. Al meu e tare egoist Afara da jucariile lui doar la schimb, iar cand pleaca vrea sa plece si cu ale copiilor Plec de fiecare data cu el urland, ca orice ii explic nu-i convine Am mult de lucru la capitolul asta, dar o scoatem noi la capat si plimbari cat mai lungi.
Alynta sanatate multa. Sa stii ca si mie mi se umfla mainile cand sunt f obosita. Si la fel imi sta verigheta. Dar daca ma odihnesc bn cateva zile, apoi imi cade de pe deget. Hai ca poate ti-l ia mama pe Matei ca sa te mai salveze si ep tn o sapt. ingerasii nazdravani si mamica eroina.
Lali tot pe fuga cu 3 randuri ...oare unde sunt autostrazile de altadata?? Ce-ti mai fac puisorii? Cum a fost la sora?? Ateptam povestile tale
Dana] sanatate multa buburuzelor tale. Cu siguranta te vei descurca, doar ca te simti depasita de situatie si vei fi ff stresata. Dar v-a trece
Getyk te-au mustruluit fetele destul, eu nu-ti mai zic nimik...imi pare bn ca Ary e ok la cresa si e ascultatoare. Pana la toamna v-a scapa de pampers cu siguranta. Imi pare rau ca la examen n-a iesit asa cum vroiai tu. In ce domeniu lucrezi? Si in ce consta acest examen? Data viitoare v-a fi mai bn, ai sa vezi
Fetele pot obtine si eu o scutire pt cateva zile ?
Vineri plec la tara ca sa-i duc pe ai mei si n-am sa mai intru cateva zile. Apoi vreau sa ma apuc de curatenia generala (asta ca ramanem mai putini si ne putem manifesta altfel ) Asa ca o sa intru sapt viitoare, dar scurt.
Acum va trimit un pupic de noapte buna cu vise placute si urari de multa sanatate tututor, dar mai ales micutilor ingerasi
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
DanaMi spune:
olla gagici
sunt tare happy ca mi-am recuperat telefonul
Picky .... Biancai ii dau Erdomed pt tuse si Ibalgin si Panadol la 4 ore pt febra iar seara si dimi facem aerosoli cu ser si ACC, la Raducu cred ca tot raceala e pt ca azi a inceput sa tuseasca si el si face febra cam 39,5, prea scapasem toata iarna de raceli. Felicitari Anei pt pasi, inceputul e mai greu...pupam pitica mergareata si surioara bolnavioara
Ana .... multumim; ii urez de azi ''La cat mai multe lunite Evei!!!!" sa fie sanatoasa, fericita si norocoasa. aveti o comoara de baiat cuminte si intelegator, felicitari
Geta ... incet- incet scapati voi si de pampersi, iar cu serviciul fii optimista
Alina ... tare nasol cu adultii care nu-si tin promisiunile facute copiilor, eu si acum il tin minte pe un unchi care mi-a promis un ceas cand eram mica ( cred ca aveam cam 4 anisori ) si acum cand il vad il intreb unde e ceasul meu
Picky .... esti tare cu calcatul, eu am renuntat de vreo 2 luni pt ca pot sa calc doar noaptea si nu mai rezist.
Ema ... fata draga iti dau ce-ti doreste tie inimioara, cu lapte, cappuccino, frappe, orice vrei tu ca doar e mocca
Sorina ... multam de incurajari, esti o draguta ca de obicei
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
DanaMi spune:
nu stiu daca v-am spus ca fata mea vb noaptea in somn, chiar se ridica in fundulet si se cearta cu "peitenele" ei, mai nou si Raducu bodogane noaptea in somn, am doi copii super vorbareti
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
Picky_toto spune:
Tot eu.am culcat fetele si acum mamanc un wafles cu ciocolata..si astept sa-mi vina soata acasa...
Fetele imi tot tusesc si asta nu-mi place..uite ca a venit si soata...e si el virusat ca Stefi..eu is mai intreaga..deh inca pot
Ema cine te-o injurat de te-ai ales cu junghi?! ai dormit intr-o pozitie nu tocmai favorabila corpului, sper ca maine iti e mai bine...asa-i fata, las ca nu-i timp si pace...dar oricum cifrele vorbesc..na ma rog...pai tot cu pamparsi mama?! na ai putea sa renunti si la cei de afara, dar inca-i prea rece, asa ca imediat ce da caldura, i-ati schimburi dupa tine si nu-i mai pune pampers..si nici noaptea..si ai sa vezi ca in cateva zile bune va fi ok...cat despre oscilo acum na sunt pareri si pareri...cumnata mea foloseste, numai homeopate si la ea si la copil, copilul nu a fost vaccinat niciodata..si o singura data in 12 ani a luat antibiotic..dar cred ca tine si de alimentatie, organism, mediu..deci is mai multi factori la mijloc..si clar la stefi nu pot avea o inbunatatire imediata mai ales ca imunitatea ii e foarte slabita, si is multi virusi in colectivitate...na azi am termiant cu el...asa ca de acum va lua o data pe sapt preventiv...imbunatatire?! vad si nu vad...deci nu prea stiu...
Ana la mai multe lunite la micuta ptr maine..scriu acum ca de dimineata is la munca..
Dana off mama masi de virusi, mare grija ca-s pacatosi rau, din cate am auzit. Oau dar ii dai fetei nu gluma...ma eu cand va aud pe voi de anumite tratamente (ce e ACC?!) ma gandesc ca astia pe aici is mai inapoiati ca ei in afara de panadol/perdolan/nurofen/dafalgan si antibiotic cand e cazul nu dau..pe bune...aerosoli de la voi am auzit..i-am zis la pediatra, a cam strambat din nas dar ne-a dat sa-i facem cu inca ceva..am citit si era medicament pe baza de antibiotic si nu i-am dat, de oscilo tot pe voi v-am citit si apoi ne-a tot spus soacra mea..asa ca hai sa cautam...ar mai fi si alte produse homeopate dar din pacate in prea putine farmaci sunt aici (astea sunt spusele unei farmaciste pe care o cunoastem) ca aici se merge prea putin pe homeopate si multi nu au incredere in ele..de probiotic tot la voi am auzit si mi-a zis ninia ce sa-i dau ..si tot asa..totusi in ro e o gama mai larga de produse ptr viroze..si nu inteleg de ce aici nu e...sau e dar is doctori prea inapoiati ...ee cu calcatul nu ma las..pe bune, am si eu un fix..sa vad hainele in dulpa calcate si aranjate..noaptea nu pot sa calc ca as dormi pe mine asa ca profit cand reusesc sa le culc pe fete la pranz impreuna...sanatate multa la puiuti..
Sorina si pe tine te intreb ce-i ACC..o sa incep si cu aerosoli, chiar ma gandeam in seara asta, numai ca trebuie sa-mi si stea...stefi deja nu mai suporta toate siropurile si tratamentele...exact asa se exprima "nu mai suport.." cand vede ca ma apropii cu termometrul de ea cum deja se uita speriata la mine si fuge..mi se rupe inima cand o vad asa...cat despre egoism asa a fost si stefi inainte, si mai e si acum cu sora sa dar isi revine cand vede ca nu are incotro....sanatatem ulta in continuare si bafta la treburi
o noapte placuta!
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaMi nu stiu daca v-am spus ca fata mea vb noaptea in somn, chiar se ridica in fundulet si se cearta cu "peitenele" ei, mai nou si Raducu bodogane noaptea in somn, am doi copii super vorbareti BIANCA MARIA 28.04.2009 RADU ANDREI 05.03.2011 |
Stefi e asa, vb in somn noaptea..si e asa amuzant cand o aud.. Anna inca nu vorbeste..da ea oricum nici nu zice multe cuvinte ...Apropo Radu ce cuvinte spune?
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
DanaMi spune:
Picky uite aici prospectul de la ACC
http://www.medipedia.ro/Dictionarmedical/Medicamente/tabid/59/prospect/W06666001/ACC-INJECT-300mg-3ml.aspx
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011