Buburuze de 2009 in actiune !!!***31***
Raspunsuri - Pagina 4

Lali_mete spune:
Buna gagici!!!!
Eu aseara am citit si apoi mi-a picat netul!
Revin mai tarziu,fug sa fac suberec de vita ,va trimit si voua virtual cate unul.
Sunt inca la sora-mea!

SoriLea spune:
Sara buna dragelor
Raspund pe fuga ca am pustiul in baie Suntem bn, am iesit zilele astea si am stat toata ziua pe-afara. Sper sa nu ne procopsim iar cu ceva. Cred ca data trecuta a capatat-o de la un loc de joaca
, dar asta e. A trecut.
Am fost azi la ZOO si a fost ff incantat.
Va pup pe toate, va doresc sanatate multa si sa auzim numai de bn.
Sper sa intru curand cu timp ceva mai mult sa pot sa va raspund
O sapt usoara si calduroasa
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Picky_toto spune:
Seara buna,
Am pus fetele la somn si am zis sa scriu cateva randuri pana ajung pe canapea la tv..In seara asta avea S febra, iar A mi-a tusit...nici nu vreau sa ma gandesc ca e psibil sa o luam de la capat cu racelile/bolile..offff..
Maine e iar un inceput de sapt cu munca si am si destula acasa, 3 cosuri cu haine uscate care trebuiesc sortate ptr calcat, dar nu am chef in seara asta..apoi pe sapt curatenie si vineri zi plina ca sambata ii facem petrecerea de 1 an Annei..
O sapt usoara si saantate
Bella

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

alynta27 spune:
Buna!
A venit primavara de-adevaratelea! Abia astept sa iesim la amiaza. Azi l-am dus pe David la gradi, sunt cu micutii! Mati recupereaza somnul! Mari suge.
Cand sunt obosita mai multe zile ma umflu la fata si maini. Problema e ca mi s-a "fixat" verigheta pe deget. Sub ea e "umed", umflat si doare... Ce sa fac?! Am invartit-o cu multa crema, am pus apa si sapun si nimic... Nu vreau sa o tai. Tot zic ca se desumfla si voi reusi!

Picky_toto spune:
Neata....
Alynta in afara de ce ai facut ptr a scoate vergheta nu stiu
Si ca o incheiere...uita asa s-a "inchis" subiectul buburuze.....pacat..
Numai bine la toate si la buburuze!
PS: sa scriu singura de pomana pe aici nu are rost...si ca sa ma repet mereu ca toate avem joburi, treburi, ocupatie, etc.. iar nu are rost..dragoste cu sila nu se poate..
O primavara/vara frumoasa!
Bella

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

anna-mama spune:
Picky, pai eu, lali, sorina, alina...? suntem nimeni? ca si noi am scris zilele astea... imi pare rau ca te-ai suparat

emanouela spune:
bau
a venit primavara, e tare frumos si ne plimbarisim
noi ne-am revenit....pitic mai repede, eu abia duminica. naspa viroza am mai avut, bine ca n-a luat si pitic, el a fost mut mai usor decat mine.
ana, nu stiu daca ti-am zis condoleante si sanatate socrului....si daca ma repet nu-i nik, stii ca-s zapacita. nu ana, nu sunteti nimeni...las ca stii ce vrea sa zica Giorgi
Picky...offff, cum sunteti acum??? sanatate multa. vezi ca la Fe se constipa, ai grija. Fe se da doar dupa analizele la sange, banuiesc ca doctorita aia s-a uitat pe analize de i-a dat Fe. nu te mai supara fetita si nu-ti mai fa sange rau, nu se merita, sincer. nu poti sa obligi pe nimeni, atata pot, atata fac.....noi putem mai mult
alynta...o fi retinere de apa de la obosela (nu cred ca e doar oboseala si te-as sfatui sa-ti iei si tensiunea, sa faci niste analize)??? ai incercat ceai antiadipos? de obicei mainile, picioarele se umfla de la retineri de apa, dar cauza nu e doar oboseala, oboseala doar poate sa declanseze o problema pe care o ai si inca nu ai depistat-o. retinerea sta o rezolvi cumva cu ceai antiadipos.
eu inca mai astept pe cris, care se batea cu pumnii ca ea intraaaaa, mort copt si le Lali, ca ele au zis ...citez..."mai tarziu" ...ia sa vedem cat de tarziu

Picky_toto spune:
Am pus fetele la somn si am zis ca pana sa fug la calcat sa scriu cateva randuri aici ...
Anna nu sunteti nimeni, si imi pare rau ca te-a deranjat postarea mea..eu ma refeream la restul fetelor care ne citesc din umbra dar nu se deranjeaza sa intre sa salute..si se stiu ele care...
Ema dai oscillococcinum parca (si fetele care mai da)..cum procedati?! Am gasit la farmacie aici si de duminica am inceput sa ii dau stefaniei si de ieri annei..ma bucur ca v-ati revenit.. sper sa nu mai aveti multa vreme de acum incolo...Cum suntem? rau..azi iar nu m-am dus la munca ca am stat acasa, stefi e ff bolnava, cu febra mare, dureri de burta, tuse cu secretii o deranjeaza noaptea, ii vine sa vomeze de la ea, ochii rosu, inceput de rosu in gat.. anna e mai binisor, febra nu mai are, doar rosu in urechea stanga, multe mucozitati, tuse urata la fel ca stefi..ce mai tot tacamul de la capat..ieri dupa amiaza ne-am pierdut timpul prin spital, radiografie, ecografie, control.. oboseala, stres, nopti nedormite ca stefi din cauza ca e ff rau se trezeste nopatea si cauta motive sa venim in living, ba ii e foame, ba face kk, ba vrea aia si aia.si uite asa stau ore intregi cu ea si ne uitam la tv..is cu casa vraiste, vineri trebuie sa fac curatenie si sa incep sa pregatesc, sambata avem petrecerea de aniversare a annei..asa ca e o mare harababura ..dar totusi imi fac si 5 minute timp sa scriu si pe aici..
Stefi ia fe prescris de doctora, aici stii ucm e fiecare zice o parere..doctora din spital a zis ca lipsa de fe e prea mare si ia deja doza de 5 ml pe zi, timp de 2 luni...si o tragem cu toate, siropuri si iar siropuri plus ca nu-mi manaca mai nimic, nici lapte nu vrea..si ii dau siropuri pe stomacul gol, plus antibiotic ptr ochii (e un virus care afecteaza ochii)....deja ii e greata, ne chinuim, ne luptam, facem crize, ..si ..si ..acum imi dorm amandoua si tusesc..e groaznic ..
gata merg sa profit de timpul liber si sa calc ca am 2 cosuri pline..µ
Bella

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

anna-mama spune:
Ok, fetele, poate am interpretat eu gresit. ..
Eu am venit de afara, tare frumos e!
Picky, succes cu pregatirile de petrecere si multa sanatate fetelor. Si Eva mea are niste secretii pe nasuc de vreo luna, ma dispera
Ema, bine ca sunteti sanatosi!
Alina, saraca de tine, trebuie sa ai grija. Nu stiu de la ce sa fie faza cu umflatul, fa-ti niste analize.