Clasa I * 2011 - 2012 * [17]

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

l-am intrebat si mi-a spus ca d-na care i-a supravegheat nu le-a spus nimic,oricum era o doamna profesoara pe care copiii n-o cunosteau

in curand se vor afisa rezultatele pe site si sunt si eu curioasa ce punctaje au fost pe la alte scoli

parerea mea e ca la nivelul lor punctajele astea sunt destul de relative,o clipa de neatentie si PAC! au scris ceva gresit;iar clipele de neatentie sunt foarte frecvente,asta nu inseamna neaparat ca respectivul copil stia mai mult sau mai putin decat colegu'

un copil care ia 90-95 de puncte ar fi putut foarte bine sa ia 100 si e valabila si reciproca

noi nu participam la Comper;din ce stiu eu la Comper e musai sa participe scoala,nu se fac inscrieri individuale

nici la Smart n-am participat din acelasi motiv

concret,baiatul meu a fost doar la Cangur si la Nastasescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Mina, bravo pentru atitudinea foarte constructiva a voastra si mai ales a baiatului ! Si pentru rezultatele bune. Mie mi se pare o realizare a voastra si o maturitate deosebita a copilului, daca a stiut sa aprecieze ca cel mai bun meciul in care a jucat cel mai frumos si nu cel in care a avut cel mai bun scor.

Nici mie nu-mi plac presiunle prea mari pe copil, pe termen scurt poate fac ceva, dar, pe termen lung sunt deosebit de daunatoare. Iar unele chiar un abuz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

noi nu participam la Comper;din ce stiu eu la Comper e musai sa participe scoala,nu se fac inscrieri individuale

La Comper trebuia invatatoarea sa faca inscrierea elevilor pe site. Nu era nicio alta conditie. Pupici, Jasmine!

Mergi la inceput

poate la anu',in clasa a II-a,o sa inscrie copiii,daca o sa-i cerem noi,parintii

mersi pt informatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Jasmine, imi pare bine ca te "revad", am fost la aceeasi odisee....long long time ago :)).

In alta ordine de idei, sa ma laud si eu, precum cioara: a luat fiica-mea un calificativ de Excelent, care se da mai rarut din cate am inteles.

Am eu subiectele la comper da n-am scaner....va ajuta daca le pozez?...nu stiu cat de vizibile vor fi...

Mergi la inceput

da,eveline,am fost la aceeasi odisee,e drept ca e mult de atunci dar asa ceva nu se uita

iata-ne si in clasa a I-a....ce trece timpul,dom'le !

vreau si eu subiectele la Comper,vad ca la ei pe site nu sunt

parca citisem mai demult ca trebuie facut un cont de mentor sau de elev sau cam asa ceva

s-au publicat pe site rezultatele la Evaluare in educatie mate 12 mai

Clau,pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, sa poti vedea subiectele, fa-ti cont de mentor.

Ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele, nu v-am mai vizitat de mult si vad ca acum vorbiti despre concursuri. Am fost placut surprinsa sa aflu ca Matei al meu a luat 99p, mie mi se parea normal sa ia punctaj mare, dar pe urma am aflat ca rezultatul lui chiar a fost deosebit. La ultimul subiect el a dat ca exlicatie la IIIb: "pentru ca altfel nu ar mai da suma 14" si vad ca i-au dat unul din cele 2 puncte.

La Comper cand se dau rezultatele?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Prezent, zicem si noi.
La romana, K si recapitulari , la mate - masuratori, urmeaza sa treaca la ceas.
La engleza (ei au o ora de engleza /zi) au sambata intrecere cu nu stiu ce scoala...si invata de zor cuvinte.
In rest, se simte miros de vacanta, mananca litere la greu...i-am zis ca de maine fiecare cuvant scris gresit la scoala va fi scris corect acasa de 10 ori, poate asa o fi mai atent si mai putin distrat. Oricum, in ciuda FBurilor de la scoala eu vad ca mai avem de lucru....
Am auzit (prin curtea scolii ) ca vor fi liberi de 01 iunie... asa o fi?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anka74

Am auzit (prin curtea scolii ) ca vor fi liberi de 01 iunie... asa o fi?!

mai degraba de Rusalii,pe 4 iunie,cred ca vor fi liberi

Mergi la inceput