Clasa I * 2011 - 2012 * [17]
Raspunsuri - Pagina 18
Anka74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmine
mai degraba de Rusalii,pe 4 iunie,cred ca vor fi liberi |
De Rusalii, adica pe 4 iunie, sigur vor fi liberi, e zi libera legala. Insa ziceau mamicile ca se va da si 01 iunie pt a mari nr de zile libere....Daca 30 aprilie am mai inteles-o, asteia chiar ca nu ii vad rostul. Ca nu prea au ce sa faca, nu merg la scoala insa vor sta in casa, ca mami si tati vor lucra...
In alta ordine de idei, nu mai vreau sa ploua.
Am trimis astazi copilul la scoala echipat ca de expeditie, turna cu galeata la ora la care a plecat el! Si cica astazi vor citi poezii despre ....vara!
O zi cu soare sa aveti!
Mada spune:
buna, eu am tinut-o acasa de luni, pt a facut o amigdalita urata si a facut febra 4 zile (de sambata) cu dureri mari de gat si stare proasta.
Il am si pe cel mic cu conjunctivita si o viroza asa ca stau acasa cu ei, saptamana asta.
EI au terminat alfabetul de acum 2 sapatamni, acum fac doar recapitulari la mate la fel au terminat tot si fac recapitulari.
Avem evaluarile finale(care de fapt sunt media semestriala si media finala ) pe 3o la rom si 7 la mate apoi cica va fi relash total.
Ma streseaza evaluarile finale parca as da eu examen, i-am zis ca ca daca ia B nu e nimic si sper sa nu fie trista (inv depuncteaza orice greseala, este foarte usor sa iei B chiar si mai putin ). Tin neaparat sa-i spun lucrurile astea inainte de rezultat.
Am cumparat cartile si caietele pt vacanta multe plus carte de lectura, trebuie sa dam banii pt manualele si cartile de clasa a doua.
Am fost ieri la sedinta, probabil ultima pe anul asta scolar.
Vom vedea.
Oricum incepem si noi sa simtim vacanta, noroc ca vremea tine totusi cu parintii (daca tot stam in casa mai facem si ceva suplimentar)
va pup
Ilinca si Rares
eveline spune:
MADA - Sanatate puilor!
La noi pe 8 vor merge in excursie, va dati seama ca-s cu capul numai la asta; si ei dau tot felul de evaluari acum, sunt la "ghi" la romana, indata termina; la mate sunt la masurarea timpului.
Stie cineva cand si in ce consta barajul la Smart? Ca cica fiica-mea e la baraj la romana....
manuelacrina spune:
Citat: |
Stie cineva cand si in ce consta barajul la Smart? Ca cica fiica-mea e la baraj la romana.... |
Fii-mea a dat barajul la romana, cel din semestrul I, sunt 10 intrebari tot grila, ceva mai dificile ... pentru exemple de subiecte de baraj intra la ei pe site; acolo trebuie sa fie si data barajului din semestrul asta.
Succes !
lbelciug spune:
In legatura cu cartile/manualele de clasa a doua. Si noi le-am platit si chiar primit, insa n-am inteles de ce atata graba? Nu puteam sa le luam la inceput de an? Stie cineva motivul?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Jasmine spune:
citat din mesajul lui Mada trebuie sa dam banii pt manualele si cartile de clasa a doua. |
de acum ????
Mada spune:
Da, de acum pt ca s-a ales ca manualele sa le cumparam, desi se pot da de la scoala, s-a preferat asa, plus ca vor trebui cumparate nshpe culegeri si se fac liste de asteptare si se face asa ca sa fie siguri ca le vor avea din prima zi de scoala.
Am dat 210 lei parca pe manuale, culegeri, caiete speciale si cartile de vacanta, mult / putin nu imi dau seama.
Plus cele pt engleza, care se comanda din Anglia si vin mai greu, anul asta au venit prin noiembrie comandate in septembrie.
Ilinca si Rares
eveline spune:
La noi manualele se predau de la cei care-s in clasa a doua acum. Doar la clasa I au avut noi. Bineinteles daca nu ne convine cum arata ii cumparam altul, vedem ce editie au si luam la fel.
MANUELACRINA - . Intre timp am aflat ca va fi vineri. Intru sa vad ce fel de subiecte sunt.
EDIT: Nu gasesc modelele de subiecte de la baraj :(....ma indrumi un pic please?
lbelciug spune:
citat din mesajul lui Mada Da, de acum pt ca s-a ales ca manualele sa le cumparam, desi se pot da de la scoala, s-a preferat asa, plus ca vor trebui cumparate nshpe culegeri si se fac liste de asteptare si se face asa ca sa fie siguri ca le vor avea din prima zi de scoala. Am dat 210 lei parca pe manuale, culegeri, caiete speciale si cartile de vacanta, mult / putin nu imi dau seama. Ilinca si Rares |
Mada, indirect ai raspuns si la intrebarea mea. Noi am dat insa doar 50 ron si am primit vreo 4 carti. La voi cate au fost de zici ca ai dat 210 lei? Mi se pare f mult.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
manuelacrina spune:
MANUELACRINA - . Intre timp am aflat ca va fi vineri. Intru sa vad ce fel de subiecte sunt. EDIT: Nu gasesc modelele de subiecte de la baraj :(....ma indrumi un pic please? |
Subiectele de la baraj din semestrul I; limba romana clasa I sunt la pagina 9 (din 37) :
http://www.concursurilesmart.ro/images/editia_14/reviste/baraj%2014exercitii.pdf
Subiectele din anul scolar anterior, semestrul II; limba romana clasa I la pagina 14 (din 48):
http://www.concursurilesmart.ro/images/editia_13/baraj%2013%20site.pdf
Subiectele din anul scolar anterior, semestrul I; limba romana clasa I la pagina 9 (din 16):
http://www.concursurilesmart.ro/images/editia_12/brosura%20baraj%20tiparsubiecte.pdf
... cam astea apar la ei pe site.
Mult succes !