INSEMINARE 86
Raspunsuri - Pagina 8
sensibila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sensibila …….. - hai cu sagetatoarea sau sagetatorul de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010 IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual) Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase Atat sunt de mare ! www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are. Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
dankutza - asta era pentru tine, pentru ca am vazut ca nu anuntasei IA aici, dar daca nu te-ai prins mai pun odata de data asta cu nume cu tot !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
sensibila spune:
dankutza - hai cu sagetatoarea sau sagetatorul
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Gaby Mi se pare intresant faptul ca se discuta dosrul tau cu alte cadre medicale. La noi, in Romanica, doar medicul curant hotareste doza. Nu se consulta cu nimeni. |
Asta nu e singurul avantaj, cel mai important e ca nu platesc nimic cand fac inseminari, de la tratament, la eco, la analize, pana la beta la 14 zile de la inseminare. Totul e gratis
Dezavantajul este ca daca vrei sa-ti schimbi medicul sau clinica, nu ai dreptul, pt ca finantarea e obtinuta pe o anume clinica. Altul ar fi ca am dreptul la 4 IA si apoi ma forteaza sa trec la FIV.
Si daca nici atunci nu iese, 4 incercari, cica ma ajuta sa depun dosar de adoptie.
Ma tot rog de monstru sa vina... ca deja Z30 si nimic...
Succes la IA (daca tot te-a dat Sensibila de gol)
miky82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabyv
Asta nu e singurul avantaj, cel mai important e ca nu platesc nimic cand fac inseminari, de la tratament, la eco, la analize, pana la beta la 14 zile de la inseminare. Totul e gratis Dezavantajul este ca daca vrei sa-ti schimbi medicul sau clinica, nu ai dreptul, pt ca finantarea e obtinuta pe o anume clinica. Altul ar fi ca am dreptul la 4 IA si apoi ma forteaza sa trec la FIV. Si daca nici atunci nu iese, 4 incercari, cica ma ajuta sa depun dosar de adoptie. Ma tot rog de monstru sa vina... ca deja Z30 si nimic... Succes la IA (daca tot te-a dat Sensibila de gol) |
Gaby ajuta putin monstru sa vina cu un pahar de vin rosu, la mine are efect garantat.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
cristina.ela spune:
Stimularea mea cu 37,5 ui Gonal...apa de ploaie. Un folicul de 17,7 in ziua 10. Plus alti natarai mai mici...aproape invizibili.
Oricum e ultima incercare de IA.
Ne facem dosar de FIV. Si Daca se aproba mai facem o ultima incercare. Daca nu..asta e, poate Dumnezeu a decis ca nu meritam sa fim parinti.
Oricum, la cat stress presupune toata treaba...cred ca sansele sunt minime.
Numai daca face Dumnezeu minuni. Luni fac IA 4. Cu un folicul. Aproape ca natural
MariaBcf spune:
Fetelor eu ma duc luni pt Eco ( ziua 10) , sper sa fie Bine . Ne pregatim de prima IA ( pe C M natural)
cristina.ela spune:
Cred ca asa ar fi trebuit sa facem si noi, pe ciclu natural. Oricum stimularea nu are decat efecte negative...si mai stai si cu stress ca trebuie sa ti cont de ora, bla, bla..
Oricum o femeie ramane, in general, cu un singur folicul. De ce ne-ar trebui o turma? Ca sa dau 500 lei degeaba!!!!
Si daca nu faci injectii de spargere poti face chisturi ca astea lipseau
Va dar sunt mai mult nervoasa. Mai bine ma rugam la icoana facatoare de minuni de la Ghighiu si cred ca aveam sanse mult mai mari.
Sper sa ajung neaparat macar dupa IA.
MariaBcf spune:
Cristina eu fac I A pe C M natural pt ca am facut 9 luni consecutive fuliculometrie si tot timpul am avut 2-3 foliculi maturi , niciodata nu am avut unul singur.
cristina.ela spune:
Sper sa reusesti!
Maria, Vb cu dr. azi si deja spunea ca marim doza si alte de-astea. Dar i-am spus ca nu mai putem suporta atatea costuri. De fiecare data in jur de 20 mil. De unde?
Singura speranta este la Dumnezeu. Daca nu vrea Dumnezeu nici doctorii nu pot face nimic.
Mai nasol e ca e prea mult timp de miercuri pana luni perioada de pauza...a sotului, nu stiu ce sa fac. Cum se numara zilele?
Joi, vineri, sambata, duminica ar fi 4 zile. Se socoteste si luni, cand are loc IA?
Cum e mai bine? Sfatuiti-ma!!