INSEMINARE 86

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Fi-mea a rezultat dintr-un sigur folicul. Numai unul am avut de 19 mm.

imi dai sperante!

imi pare rau sa aud de sarcina pierduta, nu e usor pentru nimeni

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral
12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna

Mari, sa de-a DD sa fie cu 2 liniute.
Cri, dar ce rabdare...in fiecare zi cate un test, eu si asa stau cu inima in ...

Eu astept sa imi vina azi sau maine, ma tot rog de "el" de ieri, dar nu vrea si pace. Sunt mare experta in intarzieri si mi-am facut deja rezervare la mare, sper ca reusesc sa fac IA-ul pana atunci.
O sa incep stim din Z5, cu 75 ui gonal, inca mai ma gandesc daca nu cumva o sa-mi cresc eu doza. Dr meu nu a vrut sa mareasca pe motiv ca fac un folicul ametit pe dreapta mereu de max 17 si ca lui i se pare ok asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Mari-Dom asteptam o veste de la tine , hai cu doua liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Gaby cred ca ar trebui sa-ti maresti usor doza, mai ales ca stii cum "raspunzi" la doar 75ui. Poate 75 cateva zile si apoi tup la 112ui???? Nu stiu daca te confund, dar nu ziceai ca au planuit pt tine step down? S-au razgandit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_dom spune:

Buna fetelor!Ma tem ca nu am o veste buna pentru voi. Dimineata am facut un test"Minut" care din nefericire a iesit NEGATIV.Nu stiu ce sa mai cred C. M. A INTIRZIAT 4 zile si nici urma sa apara, ma gindesc ca poate s-a dereglat din cauza tratamentului.Oricum eu va multumesc tuturor pt. sustinere si astept in continuare sfaturi de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Dankutza, nu ma confuzi, numai ca la mine e cam incurcata treaba, dr care ma urmareste este la cabinatul privat, iar clina de inseminare e de stat. Biologul imi propusese step up high dose, eu am props dr meu step down, dar nu a acceptat, nici propunerea mea, nici a biologului.
Asa ca biologul m-a recontactat sa imi zica rezultatul sedintei in care s-a discutat dosarul meu si aparent vor continua si IA 1bis in aceleasi conditii ca prima.
Si e buna ideea ta cu maritul progresiv, macar sa fie step up, ca pana acum numai doze de 75 mi-au dat, iar eu maream inca de la inceput la 100.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_dom spune:

Cri_Cri_Cri -sper ca macar la tine sa fie cu II liniute. Te astept cu vesti bune
.Cind faci testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Am facut si eu la o IA o eco dupa procedura in sine. Ovulasem pe un ovar si se pregatea celalalt. Injectii faceam in cu 2 seri inainte de IA. (adica IA in ziua 14, injectia in 12).

Si la 1 si la 2 pastile de Clomifen am avut 3 foliculi, care s-au prezentat f. bine ..peste 19 - 20 mm lejer.

Dar ma sperie putin perioada stimularii. Am vazut ca voi incepeti prin ziua 5 (eu din a 2-a zi de menstra). Oare de ce?

Abia maine e prima eco dupa stimulare. Si simt ca ambele ovare au ceva ... am intepaturi. Parca sunt si putin umflata la burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Mari-Dom dute si fa un BetaHCG , macar asa stii un lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Gaby Cezara nu m-a tinut doar pe aceeasi doza (indiferent care). Intotdeauna ba a marit-o, ba a scazut-o. De asta si vrea sa am vada intr-o anumita zi a ciclului. In general, ea merge cam 4 zile maxim pe aceeasi doza. Dupa incepe, reglajul fin. Mi se pare logic. Daca doza a fost prea mare, si incep sa cresca prea multi, atunci reduce, astfel incat, sa cresca doar dominantii. Daca e prea putin, dupa 4 zile si vede ca nu prea creste nimic, trebuie marita.
Mi se pare intresant faptul ca se discuta dosrul tau cu alte cadre medicale. La noi, in Romanica, doar medicul curant hotareste doza. Nu se consulta cu nimeni.

Cris la ultima stimulare, eu trebuia sa incep din ziua a doua. Nu am inceput chiar atunci, pt ca dr mi-a zis sa sun la cabinet sa vad daca ea este acolo. Trebuia sa fac step down protocol si imi daduse doza de cal. Era musai sa ma vada ea si nu alt dr, dupa 4 zile de injectii. Eu am inceput prin ziua a patra.
Cand ma stimula cu Ovamit + Puregon, incepeam din ziua 3 pana in ziua 8 si apoi treceam pe Puregon. Faptul ca esti umflata la burtica inseamna ca se apropie ovulatia. Eu, la ultima ovulatie, eram asa de balonata, ca urinam f des. Iti pumni. Da-ne de veste.

Mari-Dom fa un beta ca sa stii sigur. Ala e sfant. Macar stii un lucru sigur. O prietena draga, a avut ciclul intarziat din cauza unui chist. Eu tot mai sper pt tine.

Cri ma bucur ca ti-am dat speranta. Stii, si eu o pierd uneori. Sensibila stie.

Mergi la inceput