INSEMINARE 86

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Vreau sa ma ajute cineva cu un raspuns la intrebarea mea: Se poate intampla sa se sparga foliculii obtinuti prin stimulare de 8 zile (zilele 2-9) inainte de injectii cu gonadropine? Care o fi deminesiunea max la care pot ajunge? Mi-e teama ca ar putea face "poc" inainte de IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Cristina ce dimensiuni aveau foliculii in ziua8? Pt a putea face IA trebuie sa aiba minim 17 mm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

cristina.ela daca te ajuta cu ceva: cand am facut inseminarea aveam un singur folicul care avea 19.8 mm in ziua 14. tot in ziua 14 am facut inj cu ovitrelle si in noaptea aia s-a spart.

sensibila da, sper si gandesc pozitiv. azi sunt 7 zile de la injectie si mi-am mai facut un test care arata la fel ca si cel de ieri. cea de-a doua liniuta nu este foarte inchisa la culoare dar nici nu da semne ca dispare. offf macar daca as vedea ca se negativeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cri_cri_cri

sensibila super ca v-ati nimerit amandoua! deci se poate!

S-a putut si la mine! Si eu si fi-mea suntem sagetatoare! Si cu putin noroc si urmatorul o sa fie sagetator/sagetatoare.

Mergi la inceput

dankuta neata!suuuper misto! sa inteleg ca sagetatorii trag la sagetatori....poate poate o sa am si eu parte de o minune!
mari_dom ai testat? n-ai testat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Mari iti tin pumnii sa fie bebe la tine acolo si sa stea cumintel 9 luni de zile.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Acum, am vazut ca a scrie Sensibila despre mine si fi-mea.

Cris am 5 IA la activ si de fiecare data am stat cu inima cat un purice ca au facut poc inainte de IA, dar nu a fost niciodata asa. La ultimele IA, Cezara mi-a facut eco dupa IA, la cateva minute. Dar nu a mai pus gel pe sonda. Adica, ce vreau sa spun e ca, a pus gel, apoi prezervativul si apoi l-a bagat usor in vagin. Oricum aluneca bine din cauza glerei.

Despre dimensiuni, minimum minimorum e de 17 mm.
Eu nu cred ca se sparge inainte de injectii. La primele IA faceam si eco si injectia de declansare si IA in aceeasi zi si ovulam, nu prima ci a doua zi dupa IA. adica vineri am facut IA si duminica dimineata faceam poc. Si mi-au reusit amandoua.
Teoretic la 36-40 de ore de la injectie face poc foliculul.
Cand faci IA?

Cri ce rabdare ai sa faci atatea teste!!! Eu le urasc deja! Ma enerveaza sa mai vad o singura liniuta. Vreau dublu doar.

Mari-DOm asteptam cu interes o veste buna.

Mergi la inceput

Dankuta 5 IA?????cata tarie sa faci atatea! eu abia sunt la prima si imi fac atatea sperante!!!! poti sa-mi spui te rog din a cata ai reusit si cati foliculi aveai? eu am avut unul singur

cum fac sa imi apara chestia de mai jos in semnatura?

2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral
12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizia spune:

Buna fetelor, eu am inceput injectiile cu menopur, iar in ziua a 9-a sunt programata pentru monitorizare ecografica, eu sunt sagetatoare si imi doresc foarte mult o fetita sagetatoare....ca si multora!!!succes fetelor...va pup.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cri_cri_cri

Dankuta 5 IA?????cata tarie sa faci atatea! eu abia sunt la prima si imi fac atatea sperante!!!! poti sa-mi spui te rog din a cata ai reusit si cati foliculi aveai? eu am avut unul singur

decembrie 2008 - prima IA - 2 foliculi - test pozitiv - oprit din evolutie la 5 saptamani - la 8 saptamani avort menstrual

martie 2009 - a doua IA - 1 folicul - test pozitiv - decembrie 2009 nascut fetita superba

iunie 2011 - 2 foliculi - nereusita

august 2011 - 1 folicul - nerusita

Anul trecut am mai facut un tratament, dar pt ca erau multe "oua" am preferat s amergem pe contact sexual dirijat. Ciuciu.

martie 2012 - asteptam....

Fi-mea a rezultat dintr-un sigur folicul. Numai unul am avut de 19 mm.

Mergi la inceput