INSEMINARE 86

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Maine vreau sa fac un pipi test. Daca iese a doua liniuta pala ma duc sa fac si analiza de sange. Daca nu, nu mai fac de sange. Parca as face pipi test, parca nu. Nu stiu! Pe de alta parte, am pastrat cele 2 pipi teste ale Cezarei. Era o liniuta asa de pala ghemotocul meu de fata.

Andra, ce ai facut in ziua 14? Beta sau pipi test?

Sensibila, nu mai tin minte, dar in cat timp iti da Babes rezultatele? Stiu ca in aceeasi zi, dar il da in cateva ore? La basarab nu ma mai duc ca nu-mi poarta noroc.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

Mi-am facut un barza de dimineata si a iesit o liniutza fooooooarte vaga, abia perceptibila. La 30 de minute am facut un surecheck care a iesit negativ. ce sa cred? ca am mai auzit de cazuri in care testele barza au fost fals pozitive?!

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral
12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI 1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cri_cri_cri

Mi-am facut un barza de dimineata si a iesit o liniutza fooooooarte vaga, abia perceptibila. La 30 de minute am facut un surecheck care a iesit negativ. ce sa cred? ca am mai auzit de cazuri in care testele barza au fost fals pozitive?!

Te duci repede sa faci o beta. Eu zic ca e de bine!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Cri, dupa cate minute a iesit a doua liniuta? Mergi la sange, nu mai sta! De Barza am auzit si eu ca da fals pozitiv. Doamne ajuta!
Dankutza, si de sange si de pi in ziua 14, cred ca am facut si in z13 seara un test de pi la care iesise o liniuta timida. Tu a cata zi esti?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 30s+

Mergi la inceput

Maine e ziua 14.

Ce test de sarcina vi se pare mai bun? Surecheck? Clear Blue? Predictor?

Mergi la inceput

dankutza eu zic surecheck, de predictor nu am auzit nimic dar de clearblue am citit ca se pozitiveaza mai tarziu, daca nu ma insel, surecheck masoara 25 ml/u iar clear blue 50. iti urez multa bafta!!!!

andra c m-am hotarat sa nu ma duc la sange pana nu imi iese pozitiv. doar pe barza se vedea cea de-a doua liniuta asa ca pot sa presupun ca e testul prost. daca-mi iese si la surecheck ceva ma duc.

12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI 1

Mergi la inceput

am citit de predictor ca cel early, detecteaza de la 12,5 unitati in pipi!!!!
ma duc sa ma intep maine si gata. Decat sa nu ma lauresc cu pipi test, mai bine ma duc la analiza de sange ca aia e sfanta. Macar stiu sigur! E, bine! Nu e! Nu mai sper ca o imbecila! Plang bine si fac planul pt urmatorul tratament.

Mergi la inceput

mie cred ca tocmai de-asta mi-e frica sa merg la sange ca acolo chiar e negru pe alb, asa cu testul mai vad o linie, ma mai benoclez....oricum tare grea asteptarea asta!
iti tin pumnii sa primesti o veste buna maine!!! sa fie cu !!!!

12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

cri_cri_cri - cum sa ma fac inteleasa sa mai astepti 2 zile ? deabia vineri dimineata sa faci un test ? sau chiar sambata ?
Nu stiu ce sa iti spun de teste, eu stiu ca barza da teste si fals positive si fals negative

Eu am facut si test de pi si beta in z15

dankutza – eu am fost la beta la babes la ora 16.30-17 si aveam rezultatul pe la 20-21 seara
Eu am mare incredere in Sure Check

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Bafta fetelor . Eu am fost azi ma medic , Maine seara imi fac Brevactid si sambata dimineata IA. Nu e prea mult timp de la injectie pana la IA? 36 h?

Mergi la inceput