INSEMINARE 86

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

La 36-40 de ore de la injectie, fac poc foliculii.

Sensibila, maine e ziua 14, considerand ziua 0 - ziua IA. Daca consider ziua 1 - ziua IA, atunci maine e ziua 15. Ovulatia a avut loc sigur in ziua 1. M-a durut toata burta la cate "oua" am avut. Numai sa le fi nimerit gigeii.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Succes fetele

Sambata ma duc si eu la eco de Z8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Bafta fetelor . Eu am fost azi ma medic , Maine seara imi fac Brevactid si sambata dimineata IA. Nu e prea mult timp de la injectie pana la IA? 36 h?

Nu Maria, nu e mult, asa am facut si eu: sambata seara 21,00 injectii Ovitrelle, 2 fiole, luni dimineata IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Multumesc fetelor. Bafta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Dankutza, abia astept sa te citesc maine!!! Tin pumnii stransi sa fie cu ochisori!!! La cat intri sa ne zici?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 30s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Dancutza, tin pumnii stransi stransi maine pentru tine !!!
Da Doamne sa fie cu sufletel!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 31 weeks +

AMR 8 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Cri cri, daca esti chiar asa de nerabdatoare poti continua cu pipi test in fiecare dimineata pana in ziua 14-15 cand de fapt testul va fi concludent , dar 3-4 zile inainte nu vor face decat sa te bage intr-o mare ceatza!
Cat despre semne .. eu nu am avut nici un simptom .. nu tu dureri de sani, de burta , de spate cum aveam de obicei inainte de menstruatie..
Eu zic ca-i de bine !! Trebuie sa fie cu ochisori !!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 31 weeks +

AMR 8 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Pipi test - negativ.
Nu-mi vine sa cred!!!
10 foliculi si nici unul nu a fost fecundat!!!!
Chiar nici macar un gigel din 5 mil, nu o fi fost bun????
Sunt debusolata rau!
Nu stiu ce sa mai zic/fac!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Dankutza, sotul tau a revenit la valorile spermogramei de dinainte de tratament? Sau nu a mai luat nimic?

La noi de la 7 mil la primele IA am ajuns la 24,3 mil. inseminati. Dar nu a mai consumat picatura de alcool, i-am zis fara telefon in buzunar la pantaloni, plus ca nu a mai consumat grasimi, carne (decat peste).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Dankutza imi pare tare rau, dar nu a venit monstru! sti cum e vorba pana nu vedem rosu mai speram, asa ca iti tin pumnii!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput