FIV in Ungaria 157
Raspunsuri - Pagina 8
5ab1na spune:
imims serios vorbind acum e bine sa se invete de unul singur pt afacerea asta.
la mine sotul nu are probleme de spermograma dar sa stii ca si pentru ei este un stress suficient de mare. lasati singuri acolo in minutele alea care probabil si lor li se par critice poate avea influenta asupra rezultatului.
cred
eu am avut esec de fertilizare si sotul meu imediat s-a simtit vinovat. ca parca a fost stressat, ca parca n-a fost nu stiu cum. dupa punctie, cel putin noua la budapesta, doctorul ne-a spus "rezultatul" sotului. nici un parametru nu a fost modificat fata de ce stiam noi dar eu am ramas cu urmatoarea idee: sa fie la 3 zile, sa fie dimineata, cu mine sau singur dar sa aiba sotul o "constanta" in activitatea asta.
nu cred ca pentru ei e ca si cum se duc si mai dau o proba pentru analiza.
5ab1na spune:
imims nu inteleg de ce ti-ai sters mesajul. il pot sterge si eu daca te-a deranjat ceva
ImiMS spune:
Nu,nu sterge!
Mi s-a parut ca am pus o intrebare idioata...si ca am fost luata peste picioare...Dar azi sunt fff sensibila si intoarsa pe dos, mi-a fost frica sa nu supar prin postarea mea...astfel incat am sters!
Multumesc ptr tot!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
5ab1na spune:
nu nu te-am luat peste picior. ti-am zis doar asa parerea mea.
e posibil ca fetele sa spuna ca o constanta nu este neaparat necesara dar eu am citit ca asa ar fi bine.
spusesem ca zadori te sfatuieste pt ca aveam senzatia ca era mai "grijuliu" pe aspectul asta decat PK. PK nu ne-a dat indicatii in acest sens. eu citisem tot forumul de fiv_ungaria si zadori era cu sfaturi de genul bors de peste, sex la greu, pastile pentru sot, vitamine etc.
dar acum sa-ti zic drept eu nu i-as da sotului licoarea aia magica si plina de estrogeni royal jelly.
ImiMS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na nu nu te-am luat peste picior. ti-am zis doar asa parerea mea. e posibil ca fetele sa spuna ca o constanta nu este neaparat necesara dar eu am citit ca asa ar fi bine. spusesem ca zadori te sfatuieste pt ca aveam senzatia ca era mai "grijuliu" pe aspectul asta decat PK. PK nu ne-a dat indicatii in acest sens. eu citisem tot forumul de fiv_ungaria si zadori era cu sfaturi de genul bors de peste, sex la greu, pastile pentru sot, vitamine etc. dar acum sa-ti zic drept eu nu i-as da sotului licoarea aia magica si plina de estrogeni royal jelly. |
De ce nu?
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
5ab1na spune:
doar pentru ca eu am mai multa incredere in vitamine. am impresia ca royal jelly e un naturist. n-ar fi rau sa scoata nasul din umbra tanno si sa spuna si el ceva. mai ales ca el a fost si la zadori si la PK.
ImiMS spune:
Am inteles.
Poate poate spre seara vede si scrie si el doua randuri...Oricum astept mai intai raspunsul dr-lui!
Gretta spune:
imi: bine ai revenit. Abia am asteptat sa scrii. Intr-adevar ai avut parte de peripetii dar acum gata. Totul e in regula si mergi mai departe. In legatura cu royal Jelly, ai grija ca Zadori tine neaparat sa fie de o anumita firma facute fiolele. Noi am vrut sa le cumparam din tara si el a zis nu! Relaxeaza-te caci stresul nu iti face bine!
Va pe toate
ank30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ImiMS Mi s-a parut ca am pus o intrebare idioata...si ca am fost luata peste picioare...Dar azi sunt fff sensibila si intoarsa pe dos, mi-a fost frica sa nu supar prin postarea mea...astfel incat am sters! Multumesc ptr tot! |
Fetelor nimeni nu are nici cea mai mica intentie sa faca glume proaste si jignitoare la adresa nimanui dar daca vreun mesaj sau vreo postare a fost nepotrivita eu i-mi cer scuze.
Ceea ce presupune o etapa fiv sta scris pe toate site-urile de specialitate si daca vreo practica e mai tabu decat cealalta ramane sa le intuim fiecare asa cum credem de cuviinta.
Sper ca nu am suparat pe nimeni.
olimp spune:
buna Hamza si bine ai venit
eu una nu merg la Szeged ci merg la Debrecen , dar si aici protocolul este similar , ca si tine am trimis e-amiluri si nu am primit nici un raspuns , pana cand mi-au spus fetele ca trebuie sa dau telefon si sa ma programez , asa am facut , am sunat m-am programat , si de acolo totul decurge normal , te prezinti la prima intrevedere si apoi ... la plecare te reprogramezi cand este cazul . Bafta . Apropo cred ca ti-a spus si Imi azi e sarbatoare la ei deci poate nu e nimeni care sa itit raspunda, succes , cat despre analize sunt analize pe care poti sa le faci si la noi in tara inainte de a merge la prima intalnire si e mai bine caci are start mai bun discutia .
- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen