FIV in Ungaria 157
Raspunsuri - Pagina 7
ImiMS spune:
Olimp...multumesc de complimente!
E chiar frumoasa finutza mea
Referitor la ovare...eu chiar mancasem inainte...supa de cartofi si spanac cu snitel...o fi fost aia problema???????
Constipata nu mai sunt...mi-am revenit...dar...cine stie!
Mersi ptr raspuns...am cam picat in butoi...dar poate e si oboseala!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
olimp spune:
imi cu sigutranta e obseala , e imposibil si la mine ca acelasi doctor o data sa le gaseasca din prima fara probleme si altadata se le caute de ma saturam eu si le cauta cu eco intravaginal si abea le gasea deci e posibil , nu te stresa asta nu e o problema , din cand in cand se mai joaca si ovarele noastre de-a vat-ascunselea
.
- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen
hamza spune:
Va citesc cu interes aproape zilnic deoarece si eu ma pregatesc pentru FIV. Nu prea am scris dar acum am simtit nevoia sa va rog sa ma sfatuiti si anume cum ar trebui sa procedez. Am scris dl. dr. Zadori am primit lista cu analize pe care le-am facut si am solicitat o programare. Mi-a raspuns si urma ca vineri sau sambata sa venim la Szeged dar urma ca dansul sa ne comunice exact ziua si ora. Am trimis e-mail marti pentru o confirmare dar nu am mai primit niciun raspuns. Citind am vazut ca e foarte aglomerat la clinica. Sunt in impas ...ce sa fac sa trimit un nou e-mail, sa astept ....poate imi va raspunde.
ImiMS as dori sa imi spui de cate ori a trebuit sa mergi la clinica pana ai fost programata .
ImiMS spune:
http://www.mosolyapartman.hu/
Va pun link-ul ptr cine e interesat de cazare ieftina si frumoasa la Szeged...poate incearca cineva din administratori sa posteze linkul si pe prima pagina, alaturi de celelalte...![]()
Merita...e fff aproape de clinica, fff curat si fff frumos!!!
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
soroc80 spune:
Hamza,la fel am patit si eu la prima intalnire. Nu raspundea la mail. Pana la urma am sunat la clinica si am vorbit personal cu el si mi-a stabilit exact data si ora. Succes.
ImiMS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hamza Va citesc cu interes aproape zilnic deoarece si eu ma pregatesc pentru FIV. Nu prea am scris dar acum am simtit nevoia sa va rog sa ma sfatuiti si anume cum ar trebui sa procedez. Am scris dl. dr. Zadori am primit lista cu analize pe care le-am facut si am solicitat o programare. Mi-a raspuns si urma ca vineri sau sambata sa venim la Szeged dar urma ca dansul sa ne comunice exact ziua si ora. Am trimis e-mail marti pentru o confirmare dar nu am mai primit niciun raspuns. Citind am vazut ca e foarte aglomerat la clinica. Sunt in impas ...ce sa fac sa trimit un nou e-mail, sa astept ....poate imi va raspunde. ImiMS as dori sa imi spui de cate ori a trebuit sa mergi la clinica pana ai fost programata . |
Azi la Szeged e liber...zi nationala...maine Zadori este acolo pana pe la ora 13...13.30! Incearca sa-l suni maine, sa nu mergi degeaba...de obicei fara programare nu te ia!
Mail la Zadori trebuie trimis zilnic,de mai multe ori,daca vrei raspuns!!!
La ce te gandesti cand ma intrebi asta? Eu m-am programat telefonic...m-am dus la primul consult si am stabilit cand facem FIV...Atat!
hamza spune:
ImiMS multumesc frumos de raspuns. Ma gandeam ca trebuie sa mergi de mai multe ori...in Romania faci analizele mergi la control iti mai da cateva analize.....si tot asa....la asta ma refeream. Telefonul de la clinica este cel de pe site-ul Kaali? Telefon / Fax: +36 (62) 423-623
ank30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ImiMS Scuzati o intrebare mai prosteasca: in ziua punctiei am inteles ca i se face la sot spermograma ...Acum, daca eu voi ramane singura la Szeged, logic ca nu vom avea contact sexual...va iesi bine spermograma aceea,avand in vedere ca va si o abstinenta de cca 7-8 zile? ![]() |
5ab1na spune:
maxim 3 zile de abstinenta stiam eu. oricum iti va explica doctorul sigur.
se descurca sotul