FIV in Ungaria 157

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

Olimp,ai vazut ce bine te-ai descurcat la !Ai prins curaj acum,daca vei mai avea de mers singura.Ma bucur mult de rezultat,sa nu-ti fie frica de laparo.si eu am facut,doar ca pt ceva diferit,insa anestezia tot aia e,nu ai treaba.dooormi intr-o veselie!Eu m-am trezit in pat la terapie si primul lucru mi-am ridicat cearsaful sa vad si eu...m-au "gaurit"...nu m-au "gaurit"...
Pentru tine si pentru imiMS,multumesc ca va ganditi si la mine,eu inca nu m-am hotarat,abia am fost saptamana asta si mi-am facut un pachet de analize de trombofilie,la sfarsitul lunii primesc rezultatul si....daca nu iese nici o mutatie,sa necesite tratament,GATA trebuie sa iau o decizie unde voi merge.
imiMS m-a surprins putin si pe mine un sentiment usor neplacut referitor la cum a decurs intalnirea ta,insa cum spunea si olimp,probabil nu s-au vazut prea bine ovarele din alte cauze,nu trebuie sa te gandesti la ceva rau neaparat.Fii optimista ca pana acum.
hamza bine ai venit printre noi!
celorlalte, fete cu mult OPTIMISM inainte,o sa fie bine pana la urma,eu asa gandesc,chiar daca ne mai doboara cate un esec,ne ridicam si mergem mai departe.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

raissa m-am descuracat si singurica caci nu am avut incotro dar asta mi-a dat si mai mare incredere in mine . Cat despre laparo trebuie sa-ti spun ca am usoare emotii , Tu pentru ce ai facut laparo ?

- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen

Mergi la inceput

raissa iti doresc sa fie rezultatele bune , sa nu ai probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

olimp,laparo am facut pentru hidrosalpinx (aderente pe trompe).Si eu am avut emotii iti dai seama ,prima experienta de gen (operatie),dar la final am constatat ca m-am stresat mai mult decat era cazul.Speram din tot sufletul sa reusesc prin IA,sa nu ajung aici,mai ales ca existau cazuri (si nu putine) de reusita imediat dupa laparo,dar,se pare ca nu am avut eu norocul ala.Daar,nu ne lasam!!!

Mergi la inceput

raissa corect nu ne dam batute ! nu avem voie sa ne lasam pe tanjeala . Imi pare rau ca nu ti-a iesit cum ti-ai dorit , sa nu te superi daca te intreb dupa interventia laparoscopica ai facut HSG ( histerosalpingografie ) sa vezi daca trompele ti-au ramas permeabile ?

apropo i-am sctis dr Torok Peter pentru operatie , sunt curioasa ce imi va scrie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Gretta...zi firma atunci! ( la Gingseng )

Fetelor, nu cred ca a suparat nimeni pe nimeni. Am explicat...e totul OK...vorbim,intrebam,raspundem.

Apropo, cele care ati facut Merional...mie mi-a dat sa fac 2 la o impunsatura...SI din cate am inteles,ele explicau ca 2 inseamna 2 doze de praf si un ser...Am inteles bine oare/ Sau totusi e vorba de 2 seruri? Probbail voi suna sa intreb exact...dar vroiam sa stiu voi cum ati avut?
Plus de asta, Merional nu are seringa, nici ac...doar solutia.Se poate face cu orice tip de seringa?

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

immis eu am avut seringi de insulina pentru intepat in burta. am avut seringi si ace normale pentru manipularea serului. un ser ajunge pentru cele 2 prafuri.
cu seringa si ac normal bagam serul in primul flacon. scoteam in seringa. bagam in faconul 2.
scoteam cu seringa de insulina si acul ei si ma intepam.
n-ar fi rau sa privesti un pic niste filmulete

Mergi la inceput

zadori vrea sa faci injectiile dimineata! sa nu uiti sa-l intrebi pt a fi sigura!
eu iti zic de pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Sabina...inseamna ca am inteles corect: 2 sticlute de praf la un ser. Mersi!!! M-a pus pe ganduri azi toata treaba cand am vazut ca in fiecare cutie este un praf si un ser...si atunci mi-am zis ca ceva nu am inteles bine...dar totusi nu...sunt adormita rau
Seringa de insulina gasesc la orice farmacie?

L-am intrebat clar ieri pe Zadori cand sa fac injectiile, si mi-a zis ca pana in ora 14...apoi ca e dimineata la 10 sau la 13 amiaza,nu-i pasa.Exact asa mi-a raspuns.Deci o sa le fac pe la 13-14...ca asistenta mi-a zis sa iau in considerare ca atunci cand merg in ziua 5 la sange si eco, dureaza pana la amiaza sa vina rezultatele si injectia se va face in ziua aia cam pe la ora 13 ora lor...deci 14 la noi...A zis sa tin cont si de asta, sa nu fie decalaj mai mare de 1-2 ore de la ce fac eu acasa.

O sa ma uit si la filme...dar eu nu o sa-mi fac injectiile singura in vecii vecilor! Maine merg la dr de familie sa-mi recomande pe cineva, care sa mi le faca pana merg la Szeged.Deci ar fi vorba de sambata,duminica,luni si marti...o rezolv cumva! Nu pot sa ma impung...chiar nu pot

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

te incurci cu drumuri pe la medici. priveste cateva filmulete in loc sa te uiti la house sau pe antena3 sau pe irealitatea (nu te iau peste picior - vb asa ca sa fac o gluma) si-ai sa vezi ca te imbarbatezi. sunt pe youtube o multime de filmulete cu femei care s-au filmat in timp ce-si pregateau si preparau injectiile.
hai hai
eu abia astept sa-mi vina randul la intepat
dar nu mai vine odata

Mergi la inceput