FIV in Ungaria 157

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

imi sa inteleg ca incepi sa-ti ciuruiesti burtica ! sa fie intr-un ceas bun , va citesc cu interes mesajele desi se pare ca eu mai am de asteptat cateva luni pana sa ajung sa ma intep si eu , mai inainte sa fac operatia laparoscopica . Oricum o sa am pe cine sa intreb

- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

imi sa inteleg ca incepi sa-ti ciuruiesti burtica ! sa fie intr-un ceas bun , va citesc cu interes mesajele desi se pare ca eu mai am de asteptat cateva luni pana sa ajung sa ma intep si eu , mai inainte sa fac operatia laparoscopica . Oricum o sa am pe cine sa intreb

Sincer? Eu cred ca la tine nu va mai fi nevoie de ciuruiala...o sa te gravidesti dupa laparo...Doamne ajuta!

Mona19...pe unde ai disparut?

Sabina
...nu pot,pur si simplu nu pot.Ma uit la sunca mea, ma uit la ac...si primul cuvant pe care il spun este NU! ( am vazut filmuletele )

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

imi sa-ti fie gura aurita !
chear asa pe unde e mona ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkid spune:

Buna fetelor.
ImiMs,incearca sa nu mai gandesti pesimist ...tu erai cea mai optimista de aici si ne molipseai si pe noi...acum ce faci ? Te rog frumos,capu sus si cu zambetul pe buze trebuie sa fi increzatoare ca totul o sa fie bine.
Olimp,ma bucur ca rezultatele voastre au fost bune,iar in legatura cu laparoscopia,cred ca depinde si de organismul fiecareia,cum se reface,la fel si de ceea ce iti face.Inainte de a face eu laparoscopia investigativa,toata lumea mi-a spus ca a 2 zi o sa fiu recuperata,ei dar nu a fost asa,mi-au trebuit aproape 3 saptamani sa imi revin.Nu vreau sa te sperii,vreau doar sa zic ca depinde cred de la caz la caz cat de repede iti revii.
Timpul o sa treaca repede si o sa poti incepe si tu sa iti dai injectii in burtica ...poate o sa incepem deodata.

Mergi la inceput

nikkid tu pentru ce te-ai operat laparo ? mie medicul mi-a zis ca am noroc ca fibromul este pe suprafata exterioara a uterului si pe peretele anterior asa ca este usor de scos si pentru ca e embolizat e foarte bine delimitat si nevascularizat .

adevarat cu recuperarea tine de la persoana la persoana eu sunt 'buna de carne' cun se zice sper sa fie bine.

cand inmcepi stimularea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkid spune:

Prima operatie a fost una normala pentru ovarectomie dreapta iar operatia laparoscopica a fost doar una investigativa,sa vada daca trompele mele sunt functionale sau nu,sa vada daca se poate face ceva.Am avut f multe aderente,in mare parte au fost indepartate.Dupa operatia laparoscopica am fost indrumata catre fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

imi: Ginseng Royaljelly recomandat de catre Zadori e o cutie rosie iar pe spate scrie: "Ginseng Royal Jelly Ampulla"- 10 fiole de 10 ml. La noi in farmacii exista mai multe tipuri de Ginseng Royal Jelly sau doar Royal Jelly.
Daca ai alte intrebari nu ezita sa-mi scrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

olimp,HSG am facut inainte de laparo,pt a vedea cum stau cu trompele,iar operatia am facut-o in urma rezultatului de la HSG,pentru indepartarea aderentelor respective.HSG dupa operatie nu mai aveam de ce sa fac pt ca la laparo.s-au indepartat aderentele respective )cel putin pt moment,pt ca am inteles de la dr ca dupa o perioada de timp se refac din nou.Recuperarea la mine a fost tot asa,dupa cum spunea si nikkid, cam in 2-3 saptamani,abia apoi am inceput sa ma simt mai "zburdalnica"sa zic asa.
imiMS de ce ti-e asa frica de "autoinjectare"?Asa ziceam si eu ca tine "in veci nu mi le fac singura",dar cand am ajuns la stimulare mi-am dat greata.Acuma nu mai am treaba.Eram satula sa tot dau explicatii (mergeam la spital de fiecare data) si-mi puneau n intrebari,plus de asta este FOARTE important sa inveti sa ti le faci singura pt ca trebuie facute la ora fixa aprox.si e cu muuuult mai comod cand stii ca nu depinzi de nimeni.Eu pt prima data am pus filmuletul de pe youtube si urmam intocmai pasii,(pregatirea injectiei si mai apoi injectarea).E cam ca la epilat,stii (cu ceara)mai greu pana-ti dai greata,ca ti-e frica de durere.Dar INCEARCA.La mine era asa,eu ma injectam si sotul impingea serul (minca in echipaCu seringile procedam exact ca 5ab1na,ac normal pt pregatirea serului si ac de insulina apentru injectare.HAI CURAAAAJ!

Mergi la inceput

raissa am inteles , sper sa fie bine si cu succes si in situatia mea . Aderentele pot sa apara chear daca le-ai indepartat o data ?

Mergi la inceput

nikkid am inteles , imi pare rau sa aud tot felul de diagnostice care ne dau batai de cap dar nu ne lasam cum spune si raissa.Cred ca te-am mai intrebat cand incepi stimularea ?

apropo de eni stiti ceva ? imi am inteles ca te-ai intalnit cu ea pe la Szeged. Oare a ramas pe acolo ?

Mergi la inceput