FIV in Ungaria 157

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Si eu am fost operata la laparo...tot ptr ivestigatii, trompe, etc...si tot asa mi-au trebuit cca 3 saptamani pana sa-mi revin cat de cat...Foarte greu ma miscam, siretul nu mi l-am putut lega cam 2 saptamani...ca nu ma puteam apleca...

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Eni a avut ieri ET...Nu a ramas acolo, ca nu avea de ce.Ea e din Timisoara, fetele de pe langa granita fac naveta.Oricum la ea procedeul s-a incheiat, are 2 bebelusi in burtica, peste doua saptamani vom avea confirmarea.Sper sa intre si ea sa va povesteasca cat e de optimista si fericita!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

olimp,da,din pacate aderentele pot sa se refaca,mie cel putin asa mi-a zis medicul meu care m-a operat,respectiv pt trompa care a fost mai afectata mi-a dat un termen de cateva luni,iar pentru cealalta un an pana cand aderentele vor reaparea.Asa ca....daca asa mi s-a spus,iti dai seama ca cred ca asa o fi.O sa fie bine la tine,vei vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

imi nici nu-mi vine sa cred ce multe fete sunte-ti care ati avut interventie laparoscopica , si vad ca toate imi zice-ti cam trei saptamani pana sa te pui din nou pe linia de plutire , oricum este mult mai putin in compartie cu o operatie clasica cum se zicea initial ca ar fi necesar sa fac . Trebuie sa vad partea plina a paharului

Eni sa fie cu mult , mult lipici

- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen

Mergi la inceput

raissa stiu ca poate suna ciudat dar sunt curioasa din fire , sa nu te superi ca te tot intreb , dar aceste aderente de care vorbesc de la ce se formeaza ? este predispozitie pentru ele ?

mie in urma HSG-ului s-a vazut ca trompele sunt permeabile ambele este posibil sa apara aderente ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkid spune:

Olimp,mie dr mi-a spus ca am aderente rezultate dupa prima operatie.
Eu stiu ca aderentele apar in urma interventiilor chirurgicale clasice sau a infectiilor.
In legatura cu,cand incep stimularea,nu stiu inca...trebuie sa-mi reglez prima data nivelul de prolactina si abia apoi pot incepe tratamentul pt fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Olimp, sa stii ca si eu am facut operatie laparoscopica si mi-am revenit mult mai repede. Eu dupa 3 ore dupa ce m-am trezit am mers singura la baie ... iar dupa 5 zile am reluat serviciul. Cred ca depinde de multi factori. Fii curajoasa!

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

buna dimineata !!!!
nikkid spar sa-ti stabilizezi cat mai repede prolactina si sa-i dai bataie !
raissa si in cazul asta sper ca dupa operatia laparoscopica pe care o voi face sa fac aderente , sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Olimp fii fara griji pentru operatia laparoscopica...pe mine m-a deranjat mai mult sonda decat operatia in sine...oricum intr-o saptamana am fost ca "noua", era mai greu la legatul sireturilor dar altfel...fara probleme.
ImiMs eu cred ca vrei bataita...nimic nu trebuie sa te opreasca din drumul tau...fii increzatoare in sansa ta. Te sfatuiesc sa incerci sa-ti faci injectiile singura, e mai bine sa nu depinzi de nimeni fiindca trebuie facute cam la aceeasi ora in fiecare zi. Prima e mai greu dupa aia e "floare la ureche".
Eni, Doamne ajuta sa ne dai o veste buna dupa 10 zile!
fetele

Mergi la inceput

loretta sa dea Domnul sa fie bine , iar despre legarea sireturilor ....vine primavara ne luam balerinii !!! sau ne ajuta sotul ...

nu imi este groaza de interventie , dar trebuie sa recunosc ca am putin trac.

Mergi la inceput