FIV in Ungaria 157
Raspunsuri - Pagina 4
Gretta spune:
dragoste777: Felicitari Sa-ti traiasca fetitele! Asta da veste buna!
imi: Bafta multa. Astept vesti!
Tuturor fetelor va doresc succes.
Eu dupa un Fiv nereusit stau in umbra si va citesc. Consider cu nu am nimic deocamdata de scris dar sunt alaturi de voi.
tannoo25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui FIV_Ungaria
1. da (doar la inceputul capitolului, fara editari pe parcurs) 2. daca e asa, e doar o scapare, dar din cite am verificat eu, nu e cazul. Ai vreun ex concret sau e doar o parere? 3. modificarile sint bazate doar pe informatiile publice (facute fie in persoana sau prin intermediari). Daca dupa o perioada de timp nu dau nici un semn de viata, le voi sterge din liste, fara a le muta la alta categorie. Alte nelamuriri / completari??? |
vezi alsima; poate vei zice ca acolo scrie doar ca a reusit sa ramana gravi natural; dar, totusi, e trecuta si la rubrica gravidutze si la mamici...
jaguar spune:
hellou fetele
Dragoste777, felicitari!sa va traiasca fetitele
si sa va bucure toata viata!
Cris ce ati hotarat? ai pm,,,
Imi, astept cu interes schema ta
Cybele multam de vestile de la Toni si piticuta,bravooo luptatoare mica!
Olimp,cum a fost la histero?
Ioana, Adriana, Corinuk,Lore,Irene
Sami,Lylyshor Adina,sanatate celor mici
o seara faina tuturor si
jaguar spune:
Gretta iti doresc putere sa treci peste esec,,,
Raissa te-ai hotarat la ce clinica vei merge?
Gretta spune:
jaguar: Multumesc draga mea Stii cum se zice ca nu prea ai ce face trebuie sa mergi mai departe. Asa ca... ii dam bataie
Cris_25 spune:
Am hotarat ca mergem pana la capat de data asta... Chiar daca pareau toate impotriva noastra, parca in final s-au aranjat destul de bine! Maine fac hormonalele si incep AC... pe 16 aprilie am prima monitorizare cu PK.
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit