FIV in Ungaria 157
Raspunsuri - Pagina 18
eni0301 spune:
soroc80....durerea este si la mine cam ca inainte de ciclu..nu e intens doar deranjant asa ca nu vreau a iau nospa(cred ca si creierul imi transmite..ca doar daca nu ma gandesc tot acolo parca nu simt durerea tot timpul)
tu cat timp ai stat in pat dupa Et?
nu de alta dar nu mai am rabdare
olimp spune:
Gataaaaaa!
Am sunat la institutul care mi-i l-a recomandat dr Torok Peter si am vorbit , am vorbit in romana au traducator , este un insttitut in cadrul spitalului care se ocupa de pacientii straini care doresc sa faca interventii in cadrul spitalului de stat din Debreten .
Mi-a zis ce analize sa am cu mine , o parte din elel le am facute de la prima vizita la Kaali din 5 martie asa ca am sa le fac doar pe celelalte si imi mai trebuie o ecografie pulmonara . Pentru ecograsfie mai astept pana ma mai vindec si mi-i se mai curata gatul si traheea .
Vreau sa va zic fetelor ca am facut o compartie a costurilor de la noi din Cluj si ce mi-au dat dansii de acolo si este cam asa:
-la Debrecen , consult ginecologic, consult caridiologic, analize rh si grupa , consult anestezist si operatia in sine in care intra si zilele de spitalizare si medicamentatia ma costa - in jur de 3600 ron
-la Cluj la clinica ma costa 4780 ron doar operatia ( cu spitalizare ) fara restul consultatiilor
acum astept sa ma fac mai bine si sa-i dau bataie mai departe !!!
- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen
ImiMS spune:
Felicitari Olimp...Primavara ti-a adus numai si numai vesti bune!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
olimp spune:
imi mi-e si frica sa ma bucur !!! ....prea tare , vreau sa stau cool sa nu-mi pierd capul , sunt tot mai aproape de ami atinge telul .... da pot sa spun ca primavara asta a fost tare darnica cu mine !!
olimp spune:
fetelor mi-am schimbat poza
sa va fac cunostinta ea este fetita mea de 11 ani , in iulie face 12 anisori mai avem putin si-i facem buletin
ea este Titica !
olimp spune:
goofytza multumim si eu si Titica ! eu o iau in serios pentru ca micuta felina face parte din familie si o iubim enorm .
olimp spune:
goofy
ti-am trimis PM
olimp spune: