FIV in Ungaria 157
Raspunsuri - Pagina 19
Gretta spune:
soroco: Ma bucur tare mult ptr tine Felicitari Multa sanatate tie si fetitei tale.
eni: Si eu am avut mici dureri cum descrii tu dar incercam sa nu ma gandesc la ele. Si eu sunt de aceeasi parere cu tine sa nu iei inca no-spa. Incearca sa mai rabzi un pic. Stii ca algocalmin nu ai voie sa iei, nu? Iti doresc multa bafta, bucura-te de aceste momente magice mamico
imi: Ma bucur ca ti-ai revenit!
olimp spune:
gretta
multumin si eu si Titica !
- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen
mona19 spune:
Buna dimineata!
Am vazut c-aveti numai vesti bune. S-aveti in continuare o saptamana plina de evenimente pozitive!!!!!
Am reusit ieri sa ajung la Genetic Center - dr. Militaru. Ce-i drept, ne-am invartit un pic pe langa clinica pana am aflat-o. Nu mult, doar o singura invartita pe str. Observatorului - str. Lunii- str. Padurii si din nou str. Observatorului- str. Lunii- clinica cu intrarea din str. Padurii. Noi ne tot uitam sa vedem o cladire cu firma mare, luminoasa, pe cand colo abia c-am zarit numele clinicii afisat asa ca pe o pancarda, la un parter de bloc. In fine, cu toata invarteala am reusit sa ajungem la timp, la ora 14,15. Programarea era facuta pentru ora 14,30. Consultatia a fost OK. Am facut pachetul de trombo recomandat de doctorita, adica cel de 650 lei, iar rezultatele o sa mi le trimita pe mail. Deocamdata totul a fost OK. Acum nu am decat sa astepr rezultatele peste doua saptamani. Bine asta a fost partea pozitiva a zilei.
Partea negativa a fost de unde m-as fi asteptat mai putin. Inainte de a pleca la Cluj, dis de dimineata i-am trimis epistola lui PK. Am facut copy-paste si dusa a fost epistola mea pe taramuri vecine. Aseara cand am ajuns, deschid mail-ul si surpriza. Vad raspunsul. Deocamdata am niste neclaritati, dar sincer sunt foarte dezamagita de raspuns. Nimic concret. I-am scris in epistola c-as vrea sa fac ceva mai mult daca este posibil, pentru a avea o reusita cu sarcina finalizata la termen. El ce credeti ca-mi zice. Imi zice ca legat de varsta mea, sansele sunt doar de 10%. Multumesc frumos. Asta o stiam. In loc sa-mi dea curaj, sa lupt s-ajung in procentul ala de 10%, el imi tot aminteste ca esecul a fost si din aceasta cauza si ca sansele mele sunt foarte mici. Intelegeam daca nu as fi raspuns deloc la stimulare, daca nu aveam ce transfera, daca nu as fi avut un Beta pozitiv, daca, daca, daca.... Am toata seara si aproape ca n-am dormit deloc din cauza asta. Sincer PK m-a dezamagit foarte tare.
toate fetele!!!!!
soroc80 spune:
Eni,noi dupa transfer am mai stat inca 3 zile in Szeged deoarece noi suntem din constanta si sunt aproape 1.000 de km de drum, si a zis ca tinand cont ca drumul e foarte lung ne recomanda sa mai stam 2-3 zile. Apoi am plecat la drum si am impartit si drumul in 2, ne-am oprit la craiova si am dormit o noapte deoarece la intoarcere mi-a zis Zadori sa nu conduc si a condus doar sotul. Dupa ce am ajuns acasa am mai stat cred vreo 2 zile acasa. Deci total vreo 5-6 zile. Dar cel putin primele 3 zile dupa transfer am stat mai mult in pat. Si apoi cand am inceput munca n-a fost o problema foarte mare deoarece am munca de birou, adica stau pe scaun cea mai mare parte din timp, deci nu poate fi vorba de un efort deosebit. Oricum te sfatuiesc sa eviti orice activitati solicitante. Si fa miscari cat mai lente, evita miscarile bruste.
Gretta,multumim de urari.
olimp spune:
buna fetelor sa aveti o zi minunata !
Mona stiu cum te simti si cerde-ma ma doare sufletul cand ma gandesc prin ce treci ,de aceleasi sentimente si nopti planse am avut si eu parte cand mi-su zis 1% sanse de a avea un copil si iata-ma lupt in continuare , am spus si eu si sotul 1 % este sanasa noastra si ne-o repetam incontinu . Poare ca PK a avut o zi mai rea , toti avem , nu te lasa batuta , stiu ca ea greu dar suntem alaturi de tine .
Sunt convinsa sa va fi bine cu siguranta .
olimp spune:
soroco - felicitari sa fie bine pana la capat
fetelor mai stiti ceva de olimpia dobre ?
Raissa_L spune:
mona,vezi ca au avut dreptate fetele care au zis ca recomanda pachetul extins de 650,tocmai de aia eu nu am mers la o consultatie in prealabil,dar,bine,la tine au fost alte probleme.Cat ai platit consultatia?Ma intereseaza pe viitor.
In leg.cu raspunsul primit de la PK,nu te descuraja,mergi mai departe si incearca sa gandesti optimist.Atata timp cat EXISTA sanse,eu zic ca merita sa incercam tot ce-i posibil.
olimp,fa-te bine cat mai repede/succes la laparo.
eni0301 spune:
buna dimineata fetelor:)
Mona19..trebuie sa fii optimista,daca Doamne Doamne vrea ai sanse 100%,gandestete la acest lucru,a da nastere unui copil este un miracol...trebuie sa credem in miracole:)
Getta,soroc80..multumesc pentru raspunsuri,incerc sa am rabdare,si nu vreau sa iau medicamente in plus...si asa mi se par multe ce mi-a dat Zadori de luat.
Olimp...sa-ti traiasca pisicuta,e tare dragalasa(catelusa mea a imlinit 11 ani,dar a ramas un copil,vrea sa te joci toata ziulica cu ea:))
o zi frumoasa tuturor