FIV in Ungaria 157
Raspunsuri - Pagina 17

olimp spune:
buna dimineata !
Parca e altfel , ma simt mai bine si sunt tare nerabdatoare .... imi tot verific mailul din juma in juma de ora doar doar vine si raspunsul ..., inca nimic .Multumesc fetelor care s-au gandit la mine .
Dea D-nul sa avem o saptamana super !!!!
IMI asa imi placi plina de viata , esti molipsitoare ,
cris da-i bataie sa fie intr-un cea bun (pastilarea)
oare ce mai face Eni
ank unde esti ?
- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen

soroc80 spune:
Gretta, eu sunt bine. Multumesc de intrebare. Am fost vineri la morfologia de trimestrul II. Fetita noastra are deja 604 grame si dr. spune ca este un copil dezvoltat armonios. Se pare ca lucrurile sunt ok pana la momentul asta, ceea ce-mi doresc sa se intample pana la capat. Va citesc zi de zi dar scriu doar cand pot raspunde cuiva. Retraiesc alaturi de cele aflate in focuri toata experienta intregii proceduri si va doresc la toate sa ajungeti sa traiti aceasta minune.

ImiMS spune:
Cu ENI...am vorbit parca sambata,e bine, doar ca e in perioada in care trebuie sa stea mai mult in pat. Sper sa intre si ea cand va putea sa va povesteasca mai multe!
Olimp...ma bucur ca te simti mai OK
Soroc80...felicitari ptr test,bine ca totul merge bine!!!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

eni0301 spune:
Buunnaaa dimineata
iaca de azi si eu o sa fiu mai mult in picioare..zilele trecute am stat mai mult intinsa..dar..off ce greu e:)alta data cand am treaba as sta toata ziua tolanita in pat...dar cand trebe..cam greu:(
dar pentru un bebe ce nu facem:)
Fetele vroiam sa va intreb..cele care ati facut deja un fiv..dupa ET v-a durut burtica?
pe mine ma sacaie un pic...o durere mica,dar constanta..nu stiu o fi de bine ..o fi de rau?
In rest e ok..abia astept ziua sa fac testul:)cred ca va fi duminica,atunci e ziua 11 de la ET,poate se vede deja
tot duminica plec in Italia,si ma intorc miercuri,atunci voi face si analiza din sange beta hcg.
Va doresc o saptamina plina de soare:)

olimp spune:
socoro tinem pumnii , e minunat cand auzi si de reusite ! te vitalizeaza
Mi-a raspuns doctorul , trebuie sa-mi fac cateva analize inainte de a ma pune pe drum , mi-a dat un numar de telefon a unei doamne care ma poate indruma in legatura cu anestezia avand in vedere ca eu am usoare probleme cardio ,ea lucreaza la o fundatie prin care se fac operatiile paccientilor straini in spital de stat din Debrecen , asa ca astept sa vina si sotul acasa si sa vedem cum incepem ...

ank30 spune:
olimp, nu am disparut nicaieri doar ca eu scriu destul de rar si nici vesti nu prea am. Saptamana asta o sa repet TSH si in functie de rezultat o sa ne hotaram ce vom face. Poate vorbim mai spre seara

soroc80 spune:
Eni,dureri de burta am avut, dar mai mult ca o jena asa, ca si cand ar trebui sa-mi vina ciclul, insa erau pe reprize, nu permanente. Poti sa iei no-spa daca simti ca te doare prea tare.

olimp spune:
ank diseara vorbim

olimp spune:
imi sunt mai uituca de felul meu cum esti ai inceput injectiile ? cum te simti ?

ImiMS spune:
In 31.03.2012 incep injectiile, daca totul merge bine!
Deocamdata,pana in 26.03 mai am AC...
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka