FIV in Ungaria 157
Raspunsuri - Pagina 16
olimp spune:
buna dimineata !
Va multumesc ca va-ti gandit la mine ,acum sunt mai bine am reusit sa ma tarasc din pat cu chiu cu vai , parca nu mai sunt asa de batuta , oricum mai am pana voi fi bine .
La Cluj e superba ziua , cerul senin si soare , caldut , acum stau ca si copii pedepsiti si tanjesc la geam sa evadez...
Astept raspuns de la Torok Peter , oricum acum fiind weekend nu cerd ca imi va scrie am sa verific de maine in colo.
Duminica placuta tuturor , Mona ce film cominc ai vazut ?
- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen
Raissa_L spune:
olimp vezi ca vremea este inselatoare,mai bine stai si priveste afara doar pe geam.Nu era mai bine sa-l suni pe Torok,poate primeai mai repede raspuns/programare?E nasol sa astepti un raspuns pe e-mail,eu nu cred ca as avea atata rabdare....NU IESI AFARA!!
ImiMS spune:
O duminica placuta fetele!!!
Eu nu de mult am ajuns acasa...Am fost la biserica, apoi am facut o mica plimbare, caci si la noi e o zi superba de primavara! Acum ne pregatim sa iesim la un gratar...de cand asteptam momentul!!!!
Olimp...sanatate multa! Si eu astept raspuns de la Zadori...maine trimit din nou mailul!
Va pup!!!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
olimp spune:
raissa l-am sunat inainte de ai scrie e-mailul , acum astept cumintica , daca nu imi raspunde pana marti am sa il sun din nou , sper sa nu fie cazul , si .....stau pedepsita in casa , Imi ce te invidiez la iarba verde la un gratar !! iamyyyyyyy......!
o seapra placuta tuturor
- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen
jaguar spune:
Salutare gagici
Olimp,ma bucur de vestile bune. bafta la laparo!
sa te refaci repejor (eu cam in 2-3 sapt mi-am revenit dar asta nu e o regula,,,
Imi, ce de-a pesimism ai adunat de pe la szeged uufffff
bravo ptr cazare si bafta la injectat!
Bun venit fetelor noi si sa reusiti din prima
Cris si ptr tine galerie,hai sa fie cu noroc de data asta
sa aveti o duminica faina
madalina_gh spune:
Buna seara fetelor,
Sper sa ma primiti si pe mine in comunitatea voastra.
Azi am primit cumplita veste a unui FIV esuat, facut in Bucuresti. Va rog sa imi spuneti si mie daca analizele vor vi valabile pana in iulie, eu atunci am concediu si vreau sa fac FIV in Ungaria. Care ar trebui repatate, sper ca nu toate. Daca trebuie facuta o programare cum procedez pentru Szeged, cu cat timp inaite si in ce limba trebuie sa scriu emailul.
Cris_25 spune:
Multumesc jaguar! Eu deocamdata ma pastilez la greu... va scutesc de galrie, dar numa pana la Paste ... dupa aia nu va mai iert! Pe 16 aprilie o sa fiu la Buda
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
Gretta spune:
eni: Felicitari! Iti tin pumnii si Domane ajuta!
Pety: Ma bucur ca ai revenit! Bafta multa iti doresc!
imi:Bafta multa la injectat! Eu sunt sigura ca dupa prima injectie o sa-ti schimbi parerea si ti le vei face singura.Iti tin pumnii
Ce mai stiti de soroco si corinuka? unde sunte-ti fetelor? ce fac bebelusii vostri?
ImiMS spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaa!
Gata,mi-am reincarcat bateriile, sunt din nou plina de optimism si buna dispozitie.Am avut un weekend foarte frumos si relaxant...acum parca vad altfel tot!!! Si stiu ca va fi bine!!!
Pupici tuturor fetelor dragi mie!!!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka