FIV in Ungaria 157
Raspunsuri - Pagina 15
olimp spune:
imi mai ai un pic si esti si tu pe ultima suta de metrii ...
ai sa vezi ca va fi bine sunt convinsa de asta . Nici eu nu am avut cea mai buna zi m-am gripat , am fost la medic si acum iau tratament cu antibiotice , mi-e asa de ciuda dar ce sa fac trebuie sa stept sa-mi treaca .
- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen
ImiMS spune:
Olimp...nasol...e epidemie mare si pe la noi
Ma feresc si eu de raceala ca de foc...sper sa nu iau de la nimen nimic!
Fetelor...daca tot m-ati chemat sa ies din butoi...continui sirul intrebarilor fara sfarsit:
Mi-au dat sa repet analizele necesare ptr anestezie,si anume:
- pretrombina, trombocite, timp de coagulare si de sangerare
- hemograma
- Na seric, K seric
- Functia hepatica si renala
- Urina
- EKG si examen de medicina interna
- Grupa sanguina si factorul RH
Intrebarea mea este#350; daca am facut in august 2010 toate astea...grupa sanguina si RH trebuie sa le repet????? Eu inteleg la hemograma si urina...ok...EKG...ok...dar grupa sanguina si RH de vreme ce le-am facut...alea nu au cum sa iasa acum altfel...nu?
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
olimp spune:
normal imi grupa sanguina si Rh-ul nu are rost sa le refaci , ele nu se schimba , sigur este asa nu ai cum sa schimbi grupa sanguina si rh de-a lungul vietii.
mona19 spune:
Ylenia: Bine ai venit!!!! Sedere cat mai scurta pe aici!!!! Multa bafta in realizarea planului vostru : !!!!
Am inteles de aici de pe forum, ca se poate vorbi si in engleza. Se pare ca doctorii stiu bine engleza. Eu din pacate sunt cam la nivel de incepator si nu cred ca as reusi sa conversez in limba engleza. Mai ales ca, medicul din Budapesta unde merg eu, vorbeste o engleza - americana, adica repede si cu multe prescurtari. Poate ca ceilalti medici vorbesc o engleza cu accent continental, adica rar si cu fraze intregi fara multe prescurtari. De fiecare data am fost cu traducator de limba maghiara si nu a fost nici o problema. Succes!!!
ImiMS: In sfarsit ti-ai aratat si tu nasucul! Grupa Sanguina si RH-ul stiu ca nu se schimba.
Pety1981: Mult succes!!!
YLENIA spune:
MULTUMESC MULT DE PRIMIREA VOASTRA,SUNTETI F DRAGUTE!PT ImiMS;MULTUMESC DE AJUTORUL TAU DAR PROBLEMA E ALTA.MIE PROGRAMAREA MI-A FACUT-O D-NA ANNY DECI ESTE NORMAL CA SA MA PREZINTE EA LA MEDIC.PT CA SINCER EU STIU CA MERG IN UNGARIA LA DOTT ZADORI DAR NU STIU UNDE ESTE CLINICA,NU CUNOSC DOTT,NICI MACAR PE D-NA ANNY NU O CUNOSC.DOAR CA AM VB LA TELEFON.SPER SA FIE DE INCREDERE SA NU MERG PT NIMIC IN UNGARIA.CAT DESPRE LIMBA ENGLEZA SUNT LA FURAT...EU IN SCOALA AM INVATAT FRANCEZA SI RUSA...VA PUP FETELOR NOAPTE BUNA!
olimp spune:
buna dimineata fetelor !
sa aveti parte de weekend minunat !
eu sunt varza , gripa m-a pus la pat , abia ma misc , toate ma dor de parca am fost bagata in masina de tocat , mai rau se pare ca e contagios , am fost pe la ai mei si i-am imbolnavit si pe ei....asa ca noroc ca pe ca pe calea internetului nu se ia !
pety1981 spune:
mona multumesc,trebuie sa fie...
imi multumesc pentru ca-mi esti alaturi.
eu am inceput tratamentul ieri si merg la clinica marti pentru eco,analize.la clinica am vazut f multe romance si fiecare fata avea o alta problema.odata ajunse aici o sa vedeti ca sunteti intr-o "familie" frumoasa si ca toata lumea va vrea binele.
poop si daca va pot ajuta cu ceva lamuriri sa imi scrieti.
sa imi tineti pumnii:):):):):*
YLENIA spune:
Buna dimineata fetelor!In sfarsit am facut si eu ochisori,cam tarziu in dimineata asta dar tinind cont ca am fost aseara la o cina cu colegii mi-am permis sa ma trezesc un pic mai tarziu ca de obicei.Ce spuneti de un mic dejun cu un capucino si un cornet?.Mult succes pt PETY1981.Pt OLIMP:iti urez sa iesi cat mai repede din convalescenta.ImiMS,merci de link.Din fotografii se vede a fi f curat si elegant hotelul,dar poti sa-mi spui in lei sau euro pretul la camera ca nu gasesc niciunde pretul in lei...merci.va pup fetelor,sa aveti o zi frumoasa ca eu acusi trb sa plec la serviciu...pupici
Raissa_L spune:
olimp,stai cumintica in pat si fa-te bine!!
Ylenia,pety bun venit in gasca,muuuult succes sa se lase cu!!!
ImiMS spune:
Buna dimineata...un weekend placut sa aveti!
Olimp...sper sa-ti revii cat mai repede...tare nasoala epidemia asta! Sanatate multa!
Pety1981...tinem pumnii stransi ptr tine,asta e clar!!!
Ylenia...tu stii cum e mai bine ptr tine! Niciuna dintre noi nu stia prima data cand am mers acolo unde a clinica,cine e dr,etc...Asa ca asta e ceva normal.
Pupici fetelor...azi m-a bine dispus soarele de afara!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka