FIV in Ungaria 157
Raspunsuri - Pagina 14
olimp spune:
hamza
felicitari , asa trebuie sa fi optimista si sa iei taurul de coarne , sa ai bafta luni sa vii cu vesti bune !
- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen
mona19 spune:
Raisa: Merci de raspunsuri. Avand in vedere trecutul meu (FIV cu avort prematur, o alta suspiciune de sarcina de acum 9 ani - confirmata de medici - oprita prin avort menstrual) si istoricul meu familial (cazuri de AVC-uri, dublu infarct, trombofeblita) am tinut mai intai sa discut cu doctorita si apoi sa fac analizele pe care mi le recomanda. Oricum o sa le fac in aceeasi zi.
ImiMS: Unde esti? Nu-mi vine sa cred. Tu care ne dadeai tonul optimismului de dimineata, acum esti in butoi? Vezi ca vin cu la tine! Nu e usor, stiu. Hormonii isi fac si ei treaba lor, iar uneori sentimentele sunt confuze, dar trebuie sa-ti revii. Trebuie sa fii optimista ca vei reusi!!!!
Olimp: Da. Am pierdut ani din viata, pana am aflat ca am probleme cu prolactina. Asta de la un medic ginecolog dintr-un simplu orasel, care m-a trimis sa-mi fac si prolactina. Apropo, mai demult am fost la un mos cu ceaiuri si nu mi-a venit sa cred cand mi-a zis atunci ca eu am avut o lovitura la cap (m-am gazat un pic si am picat jos in baie - bine asta e alta poveste), ca pana nu o rezolv, nu voi putea face copii. Am facut stimulari fara nici o analiza, la renumit conferentiar universitar doctor din Cluj. Nu zic ca nu exista medici foarte buni care isi dau toata silinta, sunt alaturi de pacient, nu se uita daca ai dat sau nu, la cat ai dat, dar acesti medici din pacate sunt foarte rari.
YLENIA spune:
AM SA VA SPUN IN CATEVA CUVINTE POVESTEA MEA.ACUM UN AN AM FACUT LAPAROSCOPIA SI MI-AU GASIT TROMPELE INFUNDATE SI CU INFECTIE.AU TREBUIT SA LE SCOATA PT CA RISCAM NISTE COMPLICATII URATE.DECI SINGURA MEA SANSA ESTE FIVET.AM INCERCAT TOT ANUL TRECUT SA FAC FERTILIZAREA DAR DIN PACATE CU RASPUNS NEGATIV.AM FOST DISPERATA AM CREZUT CA SE SFARSESTE LUMEA PT MINE.DAR SUNT NOROCOASA DINTR-UN PUNCT DE VEDERE...AM UN SOT MINUNAT CARE MA IUBESTE ENORM DE MULT SI CU AJUTORUL LUI AM REUSIT SA-MI REVIN.ACUM M-AM DECIS SA INCERC IN UNGARIA LA DOTT ZADORI.NESTIIND LIMBA TRB SA-MI IAU TRADUCATOR.PE 14 APRILIE AM PROGRAMARE LA DOTT ZADORI.MA PUTETI AJUTA CU INFORMATII DESPRE CAZARE?VA MULTUMESC
olimp spune:
mona asa ziceam si eu ca nu se poate generaliza , dar din pacate ne lovim si de latura cealalta , ma gandeam ca poate am nimerit amandoua peste acelasi doctor conferentiar ...mai sti !
imi chear asa , hai si arata-ti nasucul pe aici !
Raissa_L spune:
mona,intr-adevar problemele tale necesita un raspuns din partea unui medic calificat,la fel as proceda si eu in locul tau,fara discutie.La mine nu s-a pus problema pt ca era o risipa de bani,deocamdata,eu fiind informata si stiind in parte cam ce am de facut.Oricum iti doresc succes,sunt curioasa ce-ti va spune medicul sa faci.
hamza simt in cuvintele tale bucuria si optimismul,te intelegem si stim foarte bine ce simti.Sa ne ajute Dumnezeu sa reusim ca toate sa ne vedem visul implinit.Cred ca numeri orele pana luni.Iti doresc succes.
imiMs iesi odata din butoi!!!!!
ImiMS spune:
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
ImiMS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLENIA AM SA VA SPUN IN CATEVA CUVINTE POVESTEA MEA.ACUM UN AN AM FACUT LAPAROSCOPIA SI MI-AU GASIT TROMPELE INFUNDATE SI CU INFECTIE.AU TREBUIT SA LE SCOATA PT CA RISCAM NISTE COMPLICATII URATE.DECI SINGURA MEA SANSA ESTE FIVET.AM INCERCAT TOT ANUL TRECUT SA FAC FERTILIZAREA DAR DIN PACATE CU RASPUNS NEGATIV.AM FOST DISPERATA AM CREZUT CA SE SFARSESTE LUMEA PT MINE.DAR SUNT NOROCOASA DINTR-UN PUNCT DE VEDERE...AM UN SOT MINUNAT CARE MA IUBESTE ENORM DE MULT SI CU AJUTORUL LUI AM REUSIT SA-MI REVIN.ACUM M-AM DECIS SA INCERC IN UNGARIA LA DOTT ZADORI.NESTIIND LIMBA TRB SA-MI IAU TRADUCATOR.PE 14 APRILIE AM PROGRAMARE LA DOTT ZADORI.MA PUTETI AJUTA CU INFORMATII DESPRE CAZARE?VA MULTUMESC |
Ma bucur ca esti totusi optimista...asta face mult!
Eu mi-am gasit cazare la http://www.mosolyapartman.hu/
Iti recomand cu caldura locul...e fff frumos, fff bine pozitionat, la 5 minute de mers pe jos de la clinica, cu gradina frumoasa...pret fff OK!
Pe 14 aprilie eu voi fi inca acolo daca totul merge bine...daca crezi ca te ajuta in ziua aceea iti pot traduce eu ( gratis normal )...apoi te vei descurca cumva...cred!
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
olimp spune:
Iupiii !!! imi a revenit printre noi !
olimp spune:
Ylenia imi pare rau ca treci printr-o situatie asa de trista , cel mai important lucru este ca ii avem pe sotii nostrii aproape de noi.
Eu merg la Debrecen dar Imi de exemplu te poate ajuta , ea merge la Szeged. Bafta.
ImiMS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp Iupiii !!! imi a revenit printre noi ! - fibrom uterin embolizat - sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani - 3 IUI nereusite la Cluj - urmeaza FIV la debrecen |
Am intrat sa va spun ca userul Pety1981 a ajuns azi dimineata la Szeged, la dr Zadori, si fiind in ziua 2 a CM, a inceput schema ptr FIV. Azi a facut gonapeptyl, iar de maine intra in schema si gonal si merional. Sa-i tinem pumnii, sa-i facem galerie si sa ne rugam sa fie cu final fericit aceasta aventura!
Mi-a zis si ea ca dr este inca tot in aceeasi faza proasta de tacere si oboseala acumulata...Sper sa-si revina, ca de ramane asa eu intru in depresie pe langa el