FIV in Ungaria 157
Raspunsuri - Pagina 13
mona19 spune:
Olimp: Am vazut ca ai venit cu vesti bune de la Debretin. Ma bucur mult pentru tine!!! Nu am trecut prin operatie laparo, nu am ce sfaturi sa-ti dau in acest sens. Dar totusi, parerea mea, daca vei face interventia acolo, o sa te refaci repede de tot. Nu stiu, mi se pare mie sau e doar ceva in creierasii mei, ca cei de acolo au, cu totii, mana fina si se misca foarte repede in timpul unei consultatii sau unei interventii. La concluzia asta am ajuns comparand consultatiile sau interventiile efectuate de PK (cu mana rapida, fina si sigura) fata de cele avute cu ginecologi de la noi ( aproape toti cu aceeasi mana mai dura si mai inceata, uneori si cu ezitari). Multa bafta!!!! Poate o sa se lase cu dupa si n-o sa mai trebuiasca sa parcurgi drumul FIV-ului!!!!!
eni0301 spune:
Buna ziua fetelor..hai ca am aparut si eu:)
in 14 am ajuns tarziu acasa,asa ca nu am mai intrat pe net...ieri am avut de umblat,pentru concediu medical....cam greu am reusit sa rezolv:(
si in rest am stat in pat cumintica..asa cum a zis Zadori
Da intadevar am 2puiuti in burtica..si ne rugam in fiecare zi la Doamne Doamne sa ramana acolo:)nu mai am rabdare..sa aflu rezultatul
Imi..nu te recunosc...cei cu pessimmismul asta la tine?intradevar Zadori a fost f ocupat zilele trecute,din cauza cursurilor neprevazute..de exemplu in ziua punctiei..si noi am sat 5 ore intinse in loc de 3..si in ziua transferuluiam stat mai mult ..dar e ok..nu am fost suparata
in legatura cu ginseng-ul..parerea mea e sa-l luati neaparat..experienta proprie..cand ne-am dus prima oara la szeged in ianuarie,mai exact pe 6..motilitatea
a fost 0%..la al 2lea control 20%..si surpriza surprizelor la punctie a fost 70%...deci doftorasul nostru stie ce face:)si ce vitamine da pt ratament
si in timisoara dupa un an de tratamente +operatie de varicocel..totul a ramas nescimbat
olimp spune:
mona asta este si senzatia mea , ma intreb oare de ce aici a trebuit sa treca 2 ani si jumatate si sa nu aflu ce fel de fibrom am ...si acolo in doua zile sa aflu ca e subseros , ca se poate opera usor, ca nu este afectata cavitatea uterina ? oare de ce ? cred ca dezinteresul de la noi spune multe , nu vreau sa generalizez. Dar mana dura si evaziva m-a facut sa plec pe meleaguri straine.
- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen
eni0301 spune:
Olimp..ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la Debrecen..vei vedea ca totul va fi ok:)
Mona are dreptae in legatura cu injectiile..eu ultima injectie cu Ovitrelle..o aveam la ora 1 noaptea
si chiar nu dor deloc..acele sunt f subtiri..nici nu le simti..asa ca Imi muullt curaj..cel mai bine e sa te impungi singura
va las acum fetele ma duc sa ma intind...ma doare un pic burticape toata lumea
mona19 spune:
Raissa I.: Am observat ca ai fost deja la dr. Militaru, nu? Si eu am programare la ea, luni. la ora 14,30. Au vrut si pe mine sa ma programeze saptamana asta, dar le-am zis ca nu sunt din Cluj si vreau o programare pe saptamana viitoare, cand pot sa merg pana la Cluj. Cum a fost? Trebuie sa fie si sotul cu mine? La el ii face ceva analize? Cat a fost consultatia? E adevarat ca iti trage mult sange? Scuze, ca am atatea intrebari, dar sincer cand ma gandesc, am emotii de pe acum!!!! Daca, sa zic asa, rezultatele mele nu vor fi tocmai bune, se poate remedia situatia? Adica se poate lua tratament pentru orice rezultat mai rau sau numai in anumite cazuri?
Raissa_L spune:
Mona eu nu am fost la Militaru,mi-am facut pachetul de trombo.benevol,fara sa merg inainte la un medic genetician.Pentru inceput mi-am facut pachetul extins de 650 lei,am fost singura.Dar ce analize vrei sa-ti faci?Am inteles ca consultatia e 2 mil.,acuma nu stiu daca o fi chiar asa,oricum daca e,mi se pare enorm,dar poti suna sa intrebi(intrebarea moarte n-are),macar sa stii la ce sa te astepti.Am inteles de la o prietena care si-a facut acelasi pachet ca mine,ca tratamentul e cam acelasi daca se descopera ceva mutatii.Oricum o sa merg la un genetician dupa ce am rezultatele,am inteles de la alte fete care au fost ca acesta este pachetul care ti-l recomanda si am zis ca nu are rost sa mai merg si la o consultatie.Sange mie mi-a tras putin,acuma asta depinde si de cate analize iti faci,banuiesc,nu stiu sigur.Eu mi-am facut pentru:Factor V Leiden,Factor II (protrombina) G20210A,MTHFR C677T,MTHFR A1298T,PAI-1 4G/5G,FACTOR XIII Val34Leu.Bine,acuma nu stiu exact situatia ta,eu nu am avut sarcina niciodata,dar cum urmeaza sa fac si eu un fiv in viitorul apropiat am zis ca e mai bine sa le fac inainte,nu sa astept sa pierd o sarcina sau ceva si tot aici sa ajung.Am urmat si sfatul unei prietene,care are un fiv esuat la activ,dupa si-a facut trombo.si si-a descoperit o mutatie.Pup
olimp spune:
eni bine ai venit si sa fie lipiciosi .., ma bucur ca totul a decur bine si in cazul tau si al meu , in sfarsit pot sa spun ca am primit doar vesti bune , sa speram ca asa va fi si incontinuare
olimp spune:
ylenia bine ai venit ,aici este loc pentru toata lumea , spune-ne cate ceva despre tine !
mona19 spune:
Cris25: Am observat ca pana la urma te-ai hotarat! Indiferent de ce protocol, tratament vei face, iti doresc sa fie cu reusita finala: !!!! Multa bafta!!!!
Nukkid: Ce mai faci? Cum stai cu RMN-ul?
Hamza: Bine ai venit printre noi!!! Sedere scurta pe aici!!!
Eni: Sa vii cu vesti pozitive!!! Sa ai grija de puiuti, ca-s micuti si le trebuie caldurica, soare si aer!
Va pe toate fetele si numai bine!!!!!!
hamza spune:
Am reusit, am reusit .....sunt foarte bucuroasa ca dupa o lunga asteptare, stres si telefoane am reusit sa ma programez....credeam ca nu se mai intampla. Luni dupa ora 14 trebuie sa fiu la Szeged. Stiu ca poate pentru unii e nimica toata dar pentru mine e un pas important in viata mea mai mult in realizarea visului nostru (al meu si al sotului meu). Va multumesc pentru sfaturi si revin cu informatii proaspete.