PP-DD se prezinta unde nu te astepti!
Raspunsuri - Pagina 10
b.nica spune:
Cine crede ca sunt o admiratoare a lui DD si a partidului sau inseamna ca nu a inteles nimic din postarile mele!
Asta ca sa fie clar pt. toata lumea!
eunice78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Hai nu spune!Si daca recidivam votand PSD, PNL sau PDL cum ne-am considera? |
In toate partidele pe care le-ai mentionat mai sunt si oameni ..cu carte, ca sa spun asa. Uita-te cam cu cine ii place sa lucreze lui DD. Uita-te putin, detasata. Si apoi compara.
Eu cred ca DD face campanie exact cum a zis cineva mai sus pt ca are ..niscaiva dosare la activ. Si va da voturile cui trebuie. Ca sa scape. Profitand de prostia unora care cred tot ce li se promite. Ma surprinde insa ca dupa atatia ani in care politicienii au promis tot soiul de ineptii, tot mai sunt unii care ii cred.
b.nica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui eunice78
In toate partidele pe care le-ai mentionat mai sunt si oameni ..cu carte, ca sa spun asa. Uita-te cam cu cine ii place sa lucreze lui DD. Uita-te putin, detasata. Si apoi compara. Eu cred ca DD face campanie exact cum a zis cineva mai sus pt ca are ..niscaiva dosare la activ. Si va da voturile cui trebuie. Ca sa scape. Profitand de prostia unora care cred tot ce li se promite. Ma surprinde insa ca dupa atatia ani in care politicienii au promis tot soiul de ineptii, tot mai sunt unii care ii cred. |
Ce te face sa crezi ca DD "nu are carte"?
Pai daca o sa compar cretinii(aia din unele partide mentionate de mine mai sus) care se exprima in incultura lor cu dezacorduri si care sunt raspunzatori de dezastrul in care a fost adusa tara noastra, cu acest DD care spune ceea ce doresc eu sa aud de la un partid, cine isi va permite sa ma judece?
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Sunt f. suparata pt. ca nu vad nicio interventie care sa fie in favoarea Romaniei! |
Interventie militara?
b.nica spune:
citat din mesajul lui capcaunul
Interventie militara? |
Stai ca m-am prins!Ala care nu are educatie militara nu are nici onoarea militara!
Asta este f. grav!
,, asta ca sa nu facem gratuit comentarii nocive!
b.nica spune:
Capcaunule, stii ce ma apara pe mine de toate relele? O Biblie veche pe care o tin pe calculator!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Capcaunule, stii ce ma apara pe mine de toate relele? O Biblie veche pe care o tin pe calculator! |
Daca-i asa, e timpul sa faci un upgrade.
b.nica spune:
citat din mesajul lui capcaunul
Daca-i asa, e timpul sa faci un upgrade. |
No way Capcaunule, ca mi-am pus ambitul pe DD si se mai uita si vreo 1412 de curiosi(pana acum!) ce vor sa stie ce discutam noi aici despre PP-DD asa cum apare in titlu !
b.nica spune:
Eu acum imi dau seama ce fantastic serviciu gratuit ofera patronii acestui site sociologilor care muncesc la greu pt. politicienii care se agita in nestire in acest an electoral!
Ingrid S spune:
citat din mesajul lui b.nica Cine crede ca sunt o admiratoare a lui DD si a partidului sau inseamna ca nu a inteles nimic din postarile mele! Asta ca sa fie clar pt. toata lumea! |
Atunci pentru ce ai deschis acest subiect? De ce il tot lauzi pe DD, oligofrenul ala bagat de nu-stiu-cine in gunoi?
acest DD care spune ceea ce doresc eu sa aud de la un partid, cine isi va permite sa ma judece? |
Dumnezeu cu mila, mai sunt multi ca tine? Nu vezi ca te contrazici singura?
Un articol edificator in acest sens:
http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/laurentiu-mihu-ghetoul/