PP-DD se prezinta unde nu te astepti!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Chestiune de oportunism. Nimic nou. Daca as dori sa intru in politica si sa nu raman undeva intr-o sectie judeteana as intra acum in PPDD (inca mai sunt locuri) iar drumul spre parlament este destul de tangibil acum. Mai incolo se vor umple si aceste locuri. Deci cine doreste o cariera sau in fine o pozitie o intrare samd....

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

zau ca nu pot sa dorm linistita cand vad atatea minuni scrise...
redeventele le percepe statul nu OMV-ul. Presupunand ca redeventele fac pretul benzinei la pompa asa mare statul ar trebui luat la intrebari nu OMV-ul.

Si presupunand ca suntem pe o piatza libera teoreia economica zice ca exista o relatie intre cerere si oferta. Atat timp cat lumea plateste pretul si nu exista o scadere semnificativa a consumului inseamna ca isi permite. OMV-ul e o societate privata cotata pe bursa , ia sa le scada consumul la benzina si sa vezi ce se adapteaza pietii imediat.

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Redeventele?
Sau poate nu stii cat platim la pompa cand facem plinul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Redeventele pe care le percepe statul sunt mici si nu ele cresc pretul benzinei.
Cererea poate sa scada ca-i doare fix in pix pe cei de la OMV si fac preturile impreuna cu ceilalti!
Mai precis platim benzina asa cum o platesc si cei carora nu le-a dat Doamne-Doamne hidrocarburi in subsol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Nu am citit decat prima pagina dar..daca iese DD suntem in mod clar, fara echivoc, o tara de idioti. Si inca sunt eleganta in exprimare. A fost acum cativa ani un cutremur in in Bucuresti de vreo 5 grade parca, nu mai retin si eu stau la 7, si chiar m-am speriat. Si tot schimbam canalele. Evident DD comenta de cu zor si anunta numai dezastre. Nu stiu cate cladiri cazute in nu stiu care orase. Pagube materiale importante. Noi replici etc. Toate posturile anunatu ca totul e ok, populatia sa stea calma..ala nu si nu..ca e sfarsitul lumii. Un mincinos de doi lei..si asta o spun eu, care nu fac caracterizari din astea, de regula..dar individu asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

daaaaaaaa te-as vota!De ce nu te-as vota?Ia sa vad ce-mi raspunzi!

Poate pentru ca mint de ingheata apele si promisiunile mele sunt vadit electorale? Nesustenabile? Aberante?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Rufus, da' minti mai frumos decat ailalti,!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Nu am citit decat prima pagina dar..daca iese DD suntem in mod clar, fara echivoc, o tara de idioti.

Hai nu spune!Si daca recidivam votand PSD, PNL sau PDL cum ne-am considera?

Mergi la inceput

Hai si va distrati pe Romania TV la emisiunea "Ultima ora" cu d-na Dragotescu unde DD face o dezvaluire de coma:legatura dintre Cuprumin-mr. Rich - si MRU!
Asta pe final ca inainte am pierdut unele pe care le voi cauta pe net pt. ca dezvaluie cat de magistral este al nostru "el presidente"!
Cei cu risc de infarct nu-i sfatuiesc sa urmareasca emisiunea!

Mergi la inceput

Stiti la ce ma gandesc in ultimul timp?
Ne numim oare Bucuresti de la Bucur ciobanul sau poate ne numim asa de la faptul ca noi ne bucuram si atunci cand suntem loviti de soarta?Ar fi o mare dovada de evolutie spirituala!
Nu credeti?

Mergi la inceput

Hai ca au aflat si papagalii de la CNA ca DD este actionar la Romania TV si au actionat prompt sanctionand postul!
Vai de capul lor!Dupe alegeri sa vezi penitente la stimabilii!

Mergi la inceput