PP-DD se prezinta unde nu te astepti!
Raspunsuri - Pagina 11
b.nica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ingrid S
Atunci pentru ce ai deschis acest subiect? De ce il tot lauzi pe DD, oligofrenul ala bagat de nu-stiu-cine in gunoi?
Dumnezeu cu mila, mai sunt multi ca tine? Nu vezi ca te contrazici singura? Un articol edificator in acest sens: http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/laurentiu-mihu-ghetoul/ |
Am deschis acest subiect pt. ca PP-DD este in sondajele politice pe locul 3 sau poate chiar pe locul 2.
Dumnezeu cu mila, iata ca sunt multi ca mine!De ce?
Nu ma contrazic pt. ca am deschis acest subiect pt. ca sa ma edific eu ca si altii, iar useri ca tine nu reusesc decat sa ma incranceneze, cel putin pe mine si mai mult pe aceasta tema!
Eu in locul tau nu dadeam acel articol drept "edificare"!Este atat de murdar!Se gasesc multe altele contra DD cu mai mult stil!
Eu personal m-am edificat in ceea ce te priveste!
marius spune:
Ascultasem o remarca vis a vis de Tony Blair care ar fi spus ca "la inceput ai sprijin dar nu ai competente iar apoi ai competente dar nu ai sprijin."
In ceea ce il priveste pe DD nu am vazut nimic ca si concept (iar de echipa mi se face rau cand am avut "norocul" sa-i ascult) care sa ma determine sa cred ca macar a doua parte s-ar implini vreodata.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
b.nica spune:
Eu nu il aclam pe DD, eu doar il pun in discutie!Cine il comenteaza nu face decat sa-l favorizeze sau sa-l anuleze politic!
Interesant este cine si cum il anuleaza.Aici eu devin f. atenta ca si probabil altii ca mine!
marius spune:
A doua parte considerand ca ar avea un mandat guvernamental. Eu nu exclud pe nimeni, mi se pare corect si democratic sa vina oricine sa isi spuna viziunea, punctul de vedere, conceptul. Insa din nefericire ceea ce am vazut la el au fost doar calcule vis a vis de putere (cum ajunge cum ramane si cum isi securizeaza ramanerea) si nimic concret ca si viziune si management politic/economic/social/diplomatic samd
In plus am avut norocul sa vad reprezentanti ai PPDD in emisiuni televizate, niste indivizi care nu aveau sincer nici macar abilitatea de a se exprima coerent, erau niste indivizi cu un anumit nivel de cultura destul de restrans si nu ca ar fi vreo problema in aceasta directie, fiecare avem un anumit nivel personal mai mare sau mai mic nimic rau sau condamnabil, toata stima dar atunci cand astfel de indivizi au pretentia de a conduce destinele unor grupuri de oameni deja devine o problema cel putin conceptuala daca nu morala sau de securitate.
Cum spunea si Deceneus(interesanta exprimare) nu ai cum sa lasi volanul unui autobus cu buna stiinta pe mainile oricarui individ care de la inceput nu stie cum se conduce un autobus, nu are nci cea mai vaga ideea ce este aceea acceleratie sau frana sau destinatie si i se pare perfect natural sa conduca prin mijlocul unui rau pe sub un pod pentru ca soseaua este ceva asa generic si fara prea mare relevanta.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius In plus am avut norocul sa vad reprezentanti ai PPDD in emisiuni televizate, niste indivizi care nu aveau sincer nici macar abilitatea de a se exprima coerent, erau niste indivizi cu un anumit nivel de cultura destul de restrans si nu ca ar fi vreo problema in aceasta directie, fiecare avem un anumit nivel personal mai mare sau mai mic nimic rau sau condamnabil, toata stima dar atunci cand astfel de indivizi au pretentia de a conduce destinele unor grupuri de oameni deja devine o problema cel putin conceptuala daca nu morala sau de securitate. |
Nu cumva Marius acele persoane sunt singurele care au auzit ce spune DD restul anuland din start obiectivele politice pe care le promoveaza partidul sau?
Dintre toti cei care ma critica aici cati ati urmarit obiectivele politice pe care le promoveaza PP-DD?
marius spune:
Nu am de unde sa stiu.
b.nica spune:
Daca vine cineva si spune ca sunt o proasta care se ia dupa nebuni aiuriti dar argumenteaza cele spuse inteligent imi fac mea culpa instant!
Pana acum nimeni nu m-a convins ca trebuie sa gandesc altfel!
olympia spune:
Bnica, DD e un candidat de tipul personaj colorat si justitiar, forma fara continut ca si Vadim sau Becali. Si are exact aceeasi menire ca cei din urma, aceea de a aduna voturi ce urmeaza a fi puse apoi in caruta unui partid mai mare.
Ingrid S spune:
Acestea sunt cele 20 de deziderate pe care Partidul Poporului trebuie sa le impuna odata cu venirea la putere:
1. CATE 20.000 DE EURO PENTRU FIECARE ROMAN CARE VA DESCHIDE O AFACERE.
2. MARIREA TUTUROR SALARIILOR SI PENSIILOR.
3. ANULAREA TUTUROR TAXELOR SI IMPOZITELOR ACTUALE.
4. INTRODUCEREA UNUI SINGUR IMPOZIT PE VENITURI SI PROPRIETATI.
5 CONFISCAREA AVERILOR ILICITE OBTINUTE DIN AFACERI CU STATUL.
6. JUDECAREA DE CATRE UN TRIBUNAL AL POPORULUI A TUTUROR GUVERNANTILOR CARE AU JEFUIT ROMANIA.
7. REDUCEREA TVA LA O COTA (MINIMA PENTRU UE) DE 10 LA SUTA.
8. INTERZICEREA SUBVENTIONARII PARTIDELOR POLITICE.
9. ELIMINAREA SALARIILOR PENTRU PARLAMENTARI, MINISTRI, PRIMUL-MINISTRU SI PRESEDINTE.
10.EVACUAREA DEMNITARILOR DIN PALATUL PARLAMENTULUI, PALATUL VICTORIA SI PALATUL COTROCENI.
11. INFIINTAREA COMPANIEI NATIONALE "AVEREA POPORULUI" . SEFUL ACESTEI COMPANII VA FI ALES DIRECT DE POPOR.
12. "AVEREA POPORULUI" VA DISTRIBUI DIVIDENDE EGALE LUNARE CATRE TOTI CETATENII.
13. STATUL VA CUMPARA PAMANTUL NELUCRAT SI VA INVESTI MASIV IN AGRICULTURA BIO.
14. SIMPLII CETATENI VOR DEVENI JURATI IN INSTANTE, ALATURI DE JUDECATOR.
15. INTRODUCEREA RASPUNDERII MATERIALE PENTRU JUDECATORII SI PROCURORII CARE GRESESC.
16. CETATENII NU VOR MAI PLATI RATE LA BANCI TIMP DE 12 LUNI.
17. INTERZICEREA ARESTULUI PREVENTIV (SI A CATUSELOR) CU EXCEPTIA FAPTELOR VIOLENTE.
18. FIRMELE NU VOR PUTEA FI CONTROLATE DECAT ODATA PE AN.
19. STATUL VA CONSTRUI 200.000 DE LOCUINTE, CARE VOR FI INCHIRIATE CELOR SARACI.
20. INTERZICEREA TAXEI PENTRU RADIO TVR.
Cum imi explici B.nica punctele 16 si 17? Cum vine aia sa nu mai plateasca rate la banci lumea timp de un an? Dar 11 si 12? ce e aia "averea poporului si dividente lunare (??) egale catre toti cetatenii?
Asta e program, idiotenia asta in forma ei maxima? Si oamenii care voteaza asa ceva chiar cred ca vor primi dividende, case si ale bazaconii promise?
B.nica prefer de 1000 de ori sa fii tu dezamagita de mine in acest context, decat sa impartasim impreuna aceste idiotenii crase.