PP-DD se prezinta unde nu te astepti!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

As fi vrut doar sa zambesc dar intradevar sunt gogomanii care imi starnesc buna dispozitie.
Asa cum spuneam si mai sus pe undeva sa te fereasca viata sa ajungi vreodata sa decida vreun tembel pentru soarta ta.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

V-am scris mai sus ca un argument poate fi rotirea la putere cu efect distrugerea retelelor clientelare.
Am gasit pe un forum alt argument. Stabilitatea unui partid il face de neinlocuit asa ca e bine sa-i rotim ca sa mentinem un echilibru intre partide.
Redau comentariu integral.

Citat:
Sunt cumva de acord cu hans!
De USL mi-e greata, de PDL mi-e sila, si cand ma gandesc la Domnu' Dan, ma plesneste rasul

DAR trebuie "rotiti la putere" hotii , iaca si rationamentu':
- TOTI SUNT HOTI AHTIATI DUPA PUTERE;
- Daca ramane la putere prea mult doar un partid de hoti, in primul rand va face eforturi mari sa ii elimine pe ceilalti hoti de la CIOLAN, si exista mari sanse sa reusasca, deci e periculos, riscand sa se piarda aceasta forma de echilibru. In consecinta, si-ar lua-o in cap si ar face orice abuz (exemplu 1 : ar aparea la televior (ca BASE') si ar anunta taieri de salarii/micsorari de pensii, etc, neputand sa se abtina de la ranjetul ala superior, adica "-Oricum cum eu sunt cel mai tare, fac ce vrea muschiu meu, nu ma tem decat de alti hoti!" sau eemplu 2: CUCUVEAUA tot cu un ranjet care exprima cumva..."Nimeni nu trebuie sa stie nimic, noi stim tot, controlam tot, toti trebuie sa ne cotizeze DOAR noua, poporul trebuie sa fie tinut sub control, oamenii fara personalitete, etc..!")
- Hai sa vedem ce o face si hotul asta de DD cu mecla lui tampa, poate macar mai beleste pe cativa din actuala putere, macar din razbunare, sa pastreze cat de cat un echilibru, sa "ne simtem bine unii", nu ca ar da el 20.000 eur, aia e vraja marii.

Stiti care e asemanarea intre UN SCUTEC si UN POLITICIAN?

AMBII TREBUIE SA FIE SCHIMBATI CAT MAI DES!!!!

Am hotarat! Eu votez cu PPDD

Asta cu scutecele o puteti intelege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Cu o astfel de platforma-program, ce argumentare rationala contra PPDD mai vrei tu, B.nica?

Acu' serios, esti fata cu scoala, asezata, tot ce vrei... nu cred ca faci altceva decat sa susciti o dezbatere (ceea ce e foarte bine, nimic de zis). Nu pot crede ca iei in serios elucubratiile cu pricina ale sobolanului inaripat?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Si oamenii care voteaza asa ceva chiar cred ca vor primi dividende, case si ale bazaconii promise?

Da, eu cred ca da!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Da Rufus ai postat exact in momentul in care eu doream sa spun ...si daca da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

PP-DD nebuni sau nu, este clar ca sunt altii decat PSD,PNL,PDL.
Caraghiosi asa cum vreti voi sa ma convingeti ca sunt eu sau altii, nu sunt eu ci aia care ii mai voteaza pe cei de sus!

Mergi la inceput

Daca PDL si USL sunt fara credibilitate, si PP-DD niste bufoni, de ce sa nu votam cu UDMR-ul, asa cum sibienii voteaza cu organizatia Forumul Democrat al Germanilor din Romania?
UDMR-ul a dat politicienii cei mai rezonabili, incomparabil mai responsabili ca ai partidelor romanesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

zau ca UDMR mi se pare o varianta mai buna decat mascariciul asta de DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Deceneus, eu in 2000 l-am votat pe Frunda la presedintie (in turul 2 nu m-am dus, intre Vadim si Iliescu...) asa ca nu e nimic nou. Din nefericire insa, UDMR-ul e "romanizat", merge pe acelasi tipic de furturi, clientelism politic etc.

Citat:
rotirea la putere cu efect distrugerea retelelor clientelare.

Da-mi voie sa ma indoiesc. Toti oamenii de afaceri care au interese cu statul cotizeaza la toate partidele cu sansa in alegeri, pentru a-si asigura "amici" peste tot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

Deceneus, eu in 2000 l-am votat pe Frunda la presedintie (in turul 2 nu m-am dus, intre Vadim si Iliescu...) asa ca nu e nimic nou. Din nefericire insa, UDMR-ul e "romanizat", merge pe acelasi tipic de furturi, clientelism politic etc.

Citat:
rotirea la putere cu efect distrugerea retelelor clientelare.

Da-mi voie sa ma indoiesc. Toti oamenii de afaceri care au interese cu statul cotizeaza la toate partidele cu sansa in alegeri, pentru a-si asigura "amici" peste tot.

Dana & Amelia (21.06.2011)

UDMR-ul are totusi poliiticieni mai ponderati in avaritie.
Sigur ca s-au "romanizat" fiind atata timp la guvernare in compania romanilor, dar au si proiecte, care daca ar fi aplicate ar putea duce la diminuarea coruptiei.
Se opun unui sistem electoral majoritar perimat promovat de clasa politica romaneasca, pe care-l practica doar doau tari din UE si pe care vor sa-l abandoneze, si au proiectul descentralizarii, care este un lucru bun pentru Romania.

Oamenii de afaceri au "cotizat" la partidele parlamentare, dar nu cred ca au cotizat la DD.

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Vezi Dana ca am dreptate cand spun eu ca nu suntem atat de prosti cat ne cred/vor unii!

Atata timp cat privim detasati la propria catastrofa fara sa facem nimic, nu putem avea pretentia ca suntem destepti. Suntem asa de prosti cum ne considera cei care-si rad de noi cu cinism.

Mergi la inceput