Eurovision
Ati vazut ce melodia se duce la Baku anul acesta? Ce parere aveti?
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Raspunsuri
desprecopii spune:
Ma bucur ca avem topicul cu Eurovizionul pentru ca imi da un sentiment de primavara de fiecare data...
Dar, despre melodia Romaniei: Ce legatura are aceasta melodie cu Romania?
De ce este filmat clipul oficial in Dubai din moment ce se se canta si in spaniola...??
Chiar nu inteleg.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
valentinag spune:
Vai Dana este superba melodia Germaniei!
Mirela, sa zic ca in spaniola canta asa, de schepsis, ca unul din artisti este cubanez, de ce s-a filmat in Dubai...ca seamana cu Romania!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
mihaela_s spune:
Eu am ramas dezamagita de alegerea Romaniei...am urmarit aseara voturile, ascultasem piesele in prealabil. M-am uitat dupa ce am vazut finala suedeza, au fost in acelasi timp.
Nici castigatoarea dar nici cea de pe locul doi nu mi-au placut. Pot sa spun ca cel mai putin, ambele. Preferata mea era cea a lui Viki.
Iata ce trimite Suedia, gurile rele spun ca are sanse mari anul asta, sa vedem.
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Babushki din Rusia . pur si simplu... Hobby calator de profesie |
ce tare ar fi sa castige!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |