Ati vazut ce melodia se duce la Baku anul acesta? Ce parere aveti?
Ma bucur ca avem topicul cu Eurovizionul pentru ca imi da un sentiment de primavara de fiecare data...
Dar, despre melodia Romaniei: Ce legatura are aceasta melodie cu Romania?
De ce este filmat clipul oficial in Dubai din moment ce se se canta si in spaniola...??
Chiar nu inteleg.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Vai Dana este superba melodia Germaniei!
Mirela, sa zic ca in spaniola canta asa, de schepsis, ca unul din artisti este cubanez, de ce s-a filmat in Dubai...ca seamana cu Romania!![]()
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Eu am ramas dezamagita de alegerea Romaniei...am urmarit aseara voturile, ascultasem piesele in prealabil. M-am uitat dupa ce am vazut finala suedeza, au fost in acelasi timp.
Nici castigatoarea dar nici cea de pe locul doi nu mi-au placut. Pot sa spun ca cel mai putin, ambele. Preferata mea era cea a lui Viki.
Iata ce trimite Suedia, gurile rele
spun ca are sanse mari anul asta, sa vedem.
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Babushki din Rusia pur si simplu... Hobby calator de profesie |
ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |