Eurovision

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

si eu tot cu rusia. sunt deja invingatoare inainte de a incepe concursu'. hahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Da ce ziceti de reprezentantul UK, Engelbert Humperdinck care e mai batrin decit cocurentele Rusiei?

http://www.youtube.com/watch?v=L0H4O_udv7Y&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Imi place Germania si Suedia. Bunicutele din Rusia sunt super tari! La Mandinga, din pacate, nu mi-a placut interpretarea din seara concursului. Sper sa se prezinte mai bine la Baku.
.............................................................

"Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti ... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

O sa fie un concurs interesant anul asta!

Despre melodia Ro - melodie din basi + pseudo-influente orientale.
De ce s-a cantat in spaniola si s-a filmat in Dubai? Si as, adauga eu, domnisoara aia care canta, de ce arata ca o profesionista din Place Pigalle? Pai, fara aceste atuuri melodia ramane cam fara substanta. Parerea mea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Melodia castigatoare mi se pare de duzina, chiar penibila. La fel ca alte sute de piese latino...dar cu atatia telenovisti romani nu aveam pretentia sa castige altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Mie imi place,nu e o capodopera dar are ritm.
Se poate sa nu va prea placa pentru ca este o melodie asa,mai de tineret? Sa nu ma loviti prea tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Cred ca babutele rusoaice vor castiga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Da Andra, fix la asta ma gandeam acum.O sa ne-o faca matriostile!
Melodia noastra cica este in spaniola, ca in romana nu intelegea multa lume despre ce e vorba in text,( de parca ar fi fru'n Kant ceva si nu-l intelege lumea)care text oricum nu spune multe!
E de vara asa, merge dansata prin cluburi, in discoteci si pe plaja. E un fel de Danza Kuduro mai nasoala putin!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paff

Mie imi place,nu e o capodopera dar are ritm.
Se poate sa nu va prea placa pentru ca este o melodie asa,mai de tineret? Sa nu ma loviti prea tare

Se poate. Dar si Waterloo sau Save Your Kisses for Me sau Every Way That I Can cand au castigat Eurovisionul tot melodii 'de tineret' erau. Mie castigatoarea Ro mi se pare buna de club/ disco/ plaja, cum zicea si valentinag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Eu la 36 ani tot la categoria tineret ma consider. Insa tot mi se pare o manea latino, indiferent de ce-or zice altii. Preferam melodia in limba tiganeasca care macar era autentica (cam ca deosebirea intre cantecele lautaresti si manele).

Mergi la inceput