Eurovision
Raspunsuri - Pagina 2
Letitia1 spune:
Da ce ziceti de reprezentantul UK, Engelbert Humperdinck care e mai batrin decit cocurentele Rusiei?
http://www.youtube.com/watch?v=L0H4O_udv7Y&feature=related
Alecsia spune:
Imi place Germania si Suedia. Bunicutele din Rusia sunt super tari! La Mandinga, din pacate, nu mi-a placut interpretarea din seara concursului. Sper sa se prezinte mai bine la Baku.
.............................................................
"Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti ... "
Ioana_Pos spune:
O sa fie un concurs interesant anul asta!
Despre melodia Ro - melodie din basi + pseudo-influente orientale.
De ce s-a cantat in spaniola si s-a filmat in Dubai? Si as, adauga eu, domnisoara aia care canta, de ce arata ca o profesionista din Place Pigalle? Pai, fara aceste atuuri melodia ramane cam fara substanta. Parerea mea .
iulia_b spune:
Melodia castigatoare mi se pare de duzina, chiar penibila. La fel ca alte sute de piese latino...dar cu atatia telenovisti romani nu aveam pretentia sa castige altceva.
Paff spune:
Mie imi place,nu e o capodopera dar are ritm.
Se poate sa nu va prea placa pentru ca este o melodie asa,mai de tineret? Sa nu ma loviti prea tare
valentinag spune:
Da Andra, fix la asta ma gandeam acum.O sa ne-o faca matriostile!
Melodia noastra cica este in spaniola, ca in romana nu intelegea multa lume despre ce e vorba in text,( de parca ar fi fru'n Kant ceva si nu-l intelege lumea)care text oricum nu spune multe!
E de vara asa, merge dansata prin cluburi, in discoteci si pe plaja. E un fel de Danza Kuduro mai nasoala putin!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Paff Mie imi place,nu e o capodopera dar are ritm. Se poate sa nu va prea placa pentru ca este o melodie asa,mai de tineret? Sa nu ma loviti prea tare |
Se poate. Dar si Waterloo sau Save Your Kisses for Me sau Every Way That I Can cand au castigat Eurovisionul tot melodii 'de tineret' erau. Mie castigatoarea Ro mi se pare buna de club/ disco/ plaja, cum zicea si valentinag
iulia_b spune:
Eu la 36 ani tot la categoria tineret ma consider. Insa tot mi se pare o manea latino, indiferent de ce-or zice altii. Preferam melodia in limba tiganeasca care macar era autentica (cam ca deosebirea intre cantecele lautaresti si manele).