Cui donati anul acesta 2% din impozit?

Cui donati anul acesta 2% din impozit? | Autor: glimmer

Link direct la acest mesaj

Eu m-am gandit sa donez www.salveazavieti.ro/" target="_blank">aici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Anii trecuti i-am directionat www.updown.ro/b.php?b=1" target="_blank">aici, in urma recomandarilor unei mamici care a interactionat mult cu asociatia respectiva.

Anul asta probabil o sa ii directionez www.maraton.info.ro/do-pentru-ro-club-maraton.html" target="_blank">aici, intrucat m-am implicat destul de mult eu insami, si stiu ce se intampla exact

Alte variante pe care le iau in calcul: www.fundatiapentrusmurd.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=92" target="_blank">aici sau www.romtelecom.ro/companie/romtelecom-pentru-romani/" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pana cand trebuiesc depuse formularele?
Ii voi dona la Pet Hope, o asociatie pt. protectia animalelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Din cate stiu, termenul este 25 mai 2012.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Mi-a parvenit un mesaj pe mail ca pot sa dau pt. Rosia Montana aceasta donatie.Uite ca nu o dau pt. ca nu stiu cui ii parvine. Categoric as dona-o daca ar servi acelora care doresc sa ajute localitatea si nu acelora care vor sa extraga aurul in conditiile GCRM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

eu am promis sa donez celor de la copii cu probleme speciale,care vor sa infiinteze un centru de recuperare modern pe malul marii,pt ca stiu cat de grea e munca lor de recuperare a acestor copii si stiu si cat de greu e sa stranga bani si sa mearga peste hotare in speranta unor terapii mai eficiente.(www.copiisufletesperante.ro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu am donat la spitalul Marie Curie, anul acesta tot ceva pentru copii.
Pentru mine donatiile pentru copii mi se pare cele mai bune investitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

SMURD, de cativa ani dam acolo si o sa ramanem la optiunea asta.

Nu stiu cine gestioneaza 2% gestionati catre Marie Curie insa stiu intamplator cat se fura din spitalul ala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

fundatia pentru SMURD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Archa spune:

Eu donez www.ucos.ro/" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu m-am gandit sa donez scolii la care va intra fetita anul asta.Sper ca se poate.
Si sper sa conving mai multe persoane din familie,sau dintre prietenti sa doneze,chiar daca va trebui sa le completez eu actele . Dealtfel am mai facut eu asta si mai demult,asa ca-s obisnuita Cred ca ff multa lume ar dona, dar le e oarecum lene sa-si bata capul cu completatul actelor si expediatul.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput