Cui donati anul acesta 2% din impozit?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Monica, si eu m-am lovit de acelasi raspuns cand am vorbit cu colegii de serviciu... Cum procedezi, ca am impresia ca trebuie depuse personal. Se pot trimite si prin posta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pai eu asa am citit pe net ca poate fi trimisa si prin posta.La fel vad ca scrie si la instructiunile de completare a formularului.
Se poate descarca de pe net direct (formularul 230),se listeaza,se completeaza ,semneaza,se pune in plic si se pune la posta recomandat.Exista si instructiuni de completare,deci chiar nu e atat de complicat pe cat pare.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Multe dintre organizatiile care au site, ofera posibilitatea sa se descarce formularul partial completat (adica sunt completate datele organizatiei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Si noi pentru Smurd.

Mergi la inceput

@Glimmer - da, si eu descarc declaratia completata direct cu IBAN ca sa nu scriu eu gresit si sa nu mai ajunga unde trebuie

@monica70 - eu am depus-o personal pana acum si se depune in 2 ex si iti cere un BI sa verifice. Trebuie sa investighez cum e cu trimisul recomandat - in Buc e si mai complicat ca trebuie trimis la fiecare sector in functie de 'donator'. E bine de vazut daca nu cumva trebuie tot in 2 exemplare...

Mergi la inceput

Inca o intrebare - daca anul trecut am avut venituri din salariu si venituri adiacente (inchiriere spatiu), ce formular completez?

Sper ca nu se considera offtopic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Noi pt SMURD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Apropo de donatii. Mai tineti minte campania pentru construirea unei sectii de chirurgie cardiaca pentru copii la spitalul Marie Curie? Sectia s-a construit si www.gandul.info/news/copiii-care-mor-asteptand-de-ce-sta-inchisa-la-marie-curie-o-sectie-de-chirurgie-cardiaca-in-valoare-de-3-5-milioane-de-euro-9375472" target="_blank">sta inchisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ca si anul trecut, donez pentru un baietel cu probleme grave de sanatate, si-au facut parintii lui o asociatie sau ceva de genul acesta!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Donez la servici, din banii stransi se iau si cadouri pentru copii de mos.

Mergi la inceput