Clubul "babelor" FIV-oase 18

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

imi cer scuze pentru dimensiunea mesajului..nu mi-am dat seama, decat atunci cand a aparut pe topic; sper sa nu mai fie necesare, (alte) explicatii suplimentare, pentru ca, eu cel putin, nu mai am nimic de adaugat..
o zi buna, va doresc, tuturor

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

fetelor, nu stiu daca ati descoperit cu ce fac turcii injectia aia in uter inainte de et, dar eu tocmai mi-am amintit ca amicei mele ce a facut fet la innsbruck si a reusit, inainte de a i se transfera embrionii i s-a facut in uter o injectie cu magneziu.
daca stiati deja de injectia cu magneziu in uter inainte de et, scuze

Mergi la inceput

balanta, eu as fi crezut, sincer, ca injectia aceea in uter, pe care o fac turcii la Acibadem, e imunoglobulina..
dap, pe mine ma intereseaza foarte tare; stii cumva, se face si la KWGK, in Viena? si poate stii care ar fi efectul urmarit? (injectia cu imunoglobulina, sunt sigura ca avea ca si target, un efect imunomodulator, de magneziu, insa, nu stiu..) despre ce clinica din Innsbruck e vorba?
hm, imi amintesc vag, ca intrebasem o fata de la unguroaice (norma), care a fost diferenta intre ultimul ei fiv (reusit, la Debrecen) si celelalte 3 (sau 4) efectuate la aceiasi clinica..printre altele, primise intravenos perfuzii cu ceva..parca tot magneziu?? very interesting, multumesc pentru info

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara27

hallo,

ma voi dedica in continuare, unor activitati mai putin demanding..cum ar fi calculul de Forecast II si analiza comparativa a KPIs, pe o perioada egala cu cea previzionata in MTP..
tuturor, toate cele bune

Auzi, Lara, da' eu nu inteleg ce sunt alea de mai sus, poate-mi explici?!

toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

lara
uite ma uitam acum la looana de la donate. si ea a inghitit un plic de magneziu pe zi dupa ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Lara, jur ca te-am urmarit cu sufletul la gura ... si aproape am inteles tot ce ai scris (unde n-am inteles, m-am deplasat la topicul cu pricina) ... dar ultima parte "calculul de Forecast II si analiza comparativa a KPIs, pe o perioada egala cu cea previzionata in MTP" m-a dat pe spate

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Ana, Sabina, love you, girls
Ana, ma pasuiesti, te rog mult, pana la Forecast III, momentan simt ca mi-am epuizat puterea explicativa, well, I'm only human
girls, merg sa caut in arhive, la unguroaice, ce mi-a raspuns atunci norma, as putea pune pariu ca era vorba de perfuzii cu magneziu..oricum, stiu ca nu mai intalnisem pana atunci abordarea, dar n-am dat atunci mare importanta, crezand ca e vorba de un tratament specific, in cazul ei, fara target pe implantare..
I'll be back

le: Cris, draga mea, repet, derogare, rogu-te, pana la FC III

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Mey, nu-mi vine sa cred ca esti epuizata, dar te pasuiesc cat vrei tu.

Interesanta chestia cu injectia cu magneziu. Daca se da local poate are un efect si mai pronuntat in prevenirea contractiilor, chiar si a celor reduse, pe care nu le simtim, dar care pot afecta niste embrioni fragili. Sau o fi o alta explicatie?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

lara, injectia cu magneziu i s-a facut pt relaxarea uterului. interesant este ca i-a facut-o direct in uter; stiu ca magneziul se poate administra si im si iv, dar probabil ca in cazul de et, este cel mai eficient sa fie direct in uter.
clinica este asta: http://www.kinderwunsch.at/ivf-forum/answers-to-important-questions/costs/costs-for-non-private-patients.html
am pus direct pagina cu preturile ca sa vezi ca mai au si o chestie care se numeste:Intrauterine Application of Mononuclear Cells - asta mie imi suna a fi legat de imunologie.
pt injectia cu magneziu, fata nu a platit nimic in plus.
la gk nu stiu daca au injectia cu magneziu - nu am auzit sa o aibe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor vin cu o intrebare.
Eu TSH-ul l-am avut de cand ma stiu in jur de 1. O data am avut-o 1si un pic, nu mai stiu exact valoarea. Oare iodul din femibion poate sa imi dauneze??? Sa imi urce sau coboare valoarea????

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi

Mergi la inceput