Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Mara l-a descoperit deja pe nu. Toata ziua aud prin casa numai "niu niu", "niuuuuu", "NIUU" si "da" cand vrea cu adevarat ceva

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

si noi...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

cris2010, multu de intrebare...sunt mucosi amandoi, dar nu ceva grav...luam sirop de pin , de patlagina, prospan...astea pt tuse, dar nu tusesc rau...Imunogrip junior, tinctura de maces, lui Eric ii dau ceva bombonele masticabile cu propolis sii vit C, coryzalia...

Filip e cu muculeti transparenti...ii scot cu aspiratorul, vine singurel si sta sa-i scot...e asa mortal...

cu TV-ul...Eric se uita mai mult, Filip mai putin...

cu olita....n-am mai testa-o...desi cand il vede pe Eric pe WC, isi ia olita si se pune pe ea,imbracat, langa Eric...

la noi puterea exemplului e mare...prinde repede tot ce face Eric...din pacate si inevitabilele prostioare...dar asta e...

Filip bea din cana cu pai...dar apa/suc...lapte no way...dar stiti de ce...

am primit azi o invitatie... maine ies la masa cu mamicile din grupa lui Eric de la gradi si cu educatoarea...

crispro, ufff, imi pare tare rau de bietul Vladut...sanatate va doresc si sa-si revina puiul cat mai repede...

Rodi, pupam si pe Isa, saracuta...cum e cucuiul???

Nicole, nu te stresa mami ca nu face puiul ACUM aia sau ailalta...are vreme toata viata...

de ex, azi a desenat Eric prima lui masinuta (care seamana cat de cat a masina...)...la 4 ani si 3 luni...cand altii deseneaza de la 2 ani...ei si ce??? (am si pzoa dovada...)
el stie in schimb alfabetul de la 3 ani...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare!
Onimir, dar matinali mai sunteti si voi!
Ilinca , Cris2010
Cris2010, nu am mai plecat la munte, am bolit tot weekendul…Ma bucur ca voi ati fost. Cu SN?
Rody, ce patanie cu Isa!
Alice, o sa-i treaca Marei la un moment dat (sau o sa creasca Radu si o sa se apare). Cat despre soacrele de baieti, cred ca ai avut o revelatie.
Crispro, intrebai despre somn, Sasha doarme cam 12 ore la Constanta si 13-14 ore la Bucuresti… Sa-i treaca repede lui Vladut , bine ca ati fost la doctor.
Tanti, sanatate lui Matei!
La TV Sasha nu cere deloc, doar ma mai pune sa-i pun anumite melodii, pe care le mimeaza, ca sa imi dau eu seama care sunt.
Eladea, sanatate printisorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Rubia, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, Rubia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onimir spune:

LA MULTI ANI RUBIA!!! SA AI O VIATA CU IMPLINIRI SI BUCURII!!

Buna fetele, mai pe seara!
Noi am fost astazi mai matinali ca de obicei, s-a trezit Victoras pe la 5.30 si, ce credeti ca face el prima data cand se trezeste ?cere sa-i dau "tighidaga " (telecomanda) sa deschida tv la Duck tv. Se uita cam jumatate din timp la tv, numai la Duck tv. Abia astept sa vina caldura sa stam mai mult afara.Cu somnul sta destul de bine, doarme cam 10 ore noaptea si 2-3 ore ziua de pe la 13-14.

Eu sunt un pic ingrijorata, mi-a intarziat cm si incerc sa ma conving ca e normal sa se deregleze putin pentru ca am o luna de cand nu mai alaptez. Mai astept 2,3 zile si apoi... test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onimir spune:

Am citit acum din urma....Baby spunea ca si-a rascolit amintirile legat de inceputurile odiseei, si mai spunea Puiutz ca ii pare rau ca nu are destul timp sa reciteasca. Nu stiti cat regret ca nu am insistat sa ma inregistrez ( de fapt vad ca s-a facut inregistrarea de atunci-28 dec 2009).Voi macar aveti unde sa va intoarceti sa recititi.
Sper doar sa ma tina memoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La multi ani Rubia! Sa ai parte numai de bucurii!

Multumesc fetelor pt. sustinere, azi dimineata a venit mama sa-l duca pe Radu la scoala si dupa 19 a venit iar sa ma mai ajute si sa-mi tina de urat. Pt. urgente pot apela si la soacra, dar doar daca-i musai. fetele si in special pe Georgia si Cristina (serban) ca suntem in aceeasi oala.

Stefi doarme ca majoritatea delfinasilor, 10 ore noaptea si 2 ziua, dar asta pt. ca o trezesc eu ca altfel imi sta noaptea treaza.
Eu la biberon nu renunt inca, nu vad motivul, lichide dulci nu bea deloc ca sa favorizeze cariile, iar chestia cu strambatul dintilor e f. relativa. Asa ca las copilul sa renunte la biberon cand o vrea ea. De ex. ii place sa se joace cu apa, pune din sticluta cu fluier in pahar cate un pic si apoi bea, face balta pe masuta dar invata sa bea singurica cu paharul. Eu vreau sa trecem direct la cana obisnuita, nu-mi plac canutele cu cioc, mi se pare ca se curata greu, asa ca le folosim doar la apa.
Stefi zice "ou", ii place cuvantul, nu zice apa dar zice "beau" cand cere apa sau ne da noua sa bem.

Nicole, te bat, ce-ai cu copilul, stie f. multe si e f. bine ca-l spune pe rr, multi copii sunt peltici pana pe la 3 ani.

Noapte buna, ma bag si eu la nani in patul rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Racusor, am incercat, n-a mers. Asa cand o intreb daca il iubeste pe radu se duce la el si il ia in brate, il pupa..
Ochidut, si eu sunt curioasa de pozitia in care bea laptele.

Auziti ma fetelor. Am observat ca ma deranjeaza mai putin gandul ca o sa o vad pe mara cu un baiat decat gandul ca o sa il vad pe radu cu o fata. La marius e invers. D-aia sunt soacrele de baiat mai rele

La fel ma gandesc si eu, cand Raducu al meu cand v a gasi vreo mandra plec in lume.

Paula, inainte sa vin in SUA nu ma induram sa l las pe Raducu cu nimeni( mama sau soacra) ci doar cu o cumnata de a mea care stie f bine sa l ingrijeasca, e drept ca l am lasat numai cand am avut treaba, nu ca sa ies in oras
Acum cand ajung acasa ma duc sa ma interesez de cresa/gradinita pt ca acum mi am dat seama cat de mult ii plac copii si cat de mult i au lipsit.
Aici, In parc se joaca 2 min dupa care striga "mami" cred ca a devenit prea mamos pt ca nu a avut f multi copii pe langa el.

Finii mei de aici isi cresc fetitza mult mai detasat decat l am crescut eu pe Raducu. Mama la bebe a stat acasa numai 2 luni de cand a nascut o, iar acum merge la munca, se pompeaza, tine laptele la rece si i l da a doua zi soacra sa.
Cand vine de la munca doarme cu bebe, iar in cazul in care la bebe nu ii este somn, are grija soacra de ea, ca mami sa doarma.

Fetelor, mai am o zi si vin catre casaa abia astept la fel si Catalin. Azi imi spunea Cata pe skype ca nu stie pe cine sa ia la pupat mai intai, cand ne vedem. I am sugerat ca pe Raducu si eu la final

Cand ajung acasa ii cumpar inca o cana Avent, parca e 16+ luni, alba si sa i dau lapticul seara din ea.
Dimineata il bem in scaunul de masa, din cana normala cu paiul.
Iar dupa ce renuntam la bibe( de asta nici n am mai cumparat de aici biberoane, ca erau mai ierftine, cu gandul de a l dezvata) incepem cu olita. o sa mi dea mari batai de cap ca nu vrea deloc la ea. N a facut niciodata la olita. Am sa intrab si pediatra sa vedem ce ne sfatuieste.

LA MULTI ANI RUBIA!!!!!

Ma bag la somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,

jelanie mare aseara.la limita nervilor, am lipit cu banda adeziva usa cuptorului si usita mica de sub ea. Doamne ce urlete, ce lacrimi! sfarsitul lumii daca venea si fi-miu avea o reactie mai optimista!10 min a urlat,dar m-am tinut tare.

tot in greva foamei.a mancat putina pasta de avocado, doar un ou d eprepelita,putin cas.in total cred ca vreo 75 de gr de papa, cu tot cu ou.

tusea putin si m-am executat cu 3 ml de sirop de conuri rosii de brad facut de mine.

azi noapte a papat la 1, la 3, de la 3 la 5 fara nr, fara nr.la 5 am adormit si eu, la 6 a sunat ceasul!
promit sa raman o femeie calma toata ziua.

Mergi la inceput