Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
Cris2010 spune:
Paula, Sn pe 'e' il zice 'i' si pe 'o' il zice 'u'. Daca insist, 'schimba subiectul', adica zice nu si-si cauta alta treaba de facut.
Oana, pentru transfagarasan, recomand hotelul Valea cu pesti, mai ales pentru panorama. Cu mancarea cam slabut statea asta toamna, dar poate au rezolvat problema, ca atunci debia au deschis. Daca mergeti cu Matei, nu recomand pt ca nu aveti ce face fara masina. Nu e loc de plimbat, doar drumul pana la lac, dar e destul de accidentat, se lucra si la ponton cand am fost noi.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
tanti spune:
Matusa multumesc de raspuns,cate granule ii dai?
Cris multumesc de raspuns , unde are cabinet dr ta?
Acum suntem pe aerosoli si antibiotic
histamina spune:
fetele, va tot citesc si abia acum am realizat,ca tuta ce sunt ca pe 6 parilie eu trebuie sa duc din nou copilul la cresa,ca s anu pierd locul.
tata nici nu a vrut sa auda. el nu il lasa si gata.
acum,ce sa fac?????????????
tata se ocupa super bine de el, este un bunic cum toate mamicile si-ar dori pt puii lor. il invata pe strumf animnalele, gazele, plantele, ii canta, ii recita poezii, rugaciuni, il plimba, se joaca, se coboara la mintea lui, il schimba in secunda in care s-a udat/murdarit.
dar, nu pot pierde totusi locul la cresa.
nu sunt prapastioasa. tata are 2 infarcturi si jumatate din miocard functional, plus BPOC.
daca i se intampla ceva, trebuie bona si de unde bani pt ??????????
ce sa fac?
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana cat va uitati la tv/zi? am descoperit Disney Junior...si Clubul lui Mikey Mouse...imi place ca e in limba romana, ca toate celelalte sunt in engleza, portugheza Edit: noi aprox. 30-60 min 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
deloc Andrei, daca i se pare ca ne uitam la tv si nu ii acordam lui atentie , inchide televizorul si pune si telecomenzile pe geam
se mai uita maxim 5 minute la tom si jerry pe calculator...dar se plictiseste repede si zice "nana", adica sa il punem la nana pe calculator...
eu nu ma supar
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
am uitat sa va zic ca am fost la Biserica ieri sa il impartasim pe piticoi, normal ca tot cu urlete s-a lasat, dar parca mai slabut ca mai demult...deci sper la mai bine
bona l-a invatat de popa
asa ca am facut o poezioara
puiul deschide gurita
popa baga lingurita si
gaaata, plecam
si primesti si painica buna apoi
crize si noi avem, yu huuhuu uneori merge cu vorba bona, alteori raspicat, alteori nu merge nimic, depinde de cat e de obosit si pus pe tipat
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
puiutz_mic spune:
Pe Raducu aproape nu-l pot dezlipi de TV
Muzica, reclame si pe locul III desene animate si ciar filme
La pranz nu mananca fara TV (avand in vedere ca de 2 luni mananca aceeasi mancare zilnic (aproape) nici nu cred ca as reusi altfel...)
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
crispro spune:
Am fost la dr- cica are ciuperca, de la antibiotic. A urlat vlad, a dat din picioare, o lovea pe dr peste mana si zicea "lasa,lasa". Ii arata o jucarie, mai tare urla :) ne-a dat linex, nistatin, nidoflor si ceva violet de gentiana. Are si ceva bubite pe langa puta. Offf! Si nasul ii e tot infundat- l-am auzit si io noaptea, ca sforaia. A zis ca nu e ok, ca poate da in otita. Facem aerosoli cu ser, vibrocil, humex si aspiram... F ok dr asta.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Si vlad ar sta la tv cat se poate, dar la muzica ( sau muzica din desene). Nu il las decat seara, un pic. Dar acum daca urmeaza aerosolii, iar ne invatam cu desene...
Sa-l ajutam pe Alex
matusa77 spune:
la noi e durere cu tv-ul, noi il stingem el il aprinde, ascundem telecomezile il aprinde de la buton, eu una nu pot fara tv.
Cand eram copil daca se termina programul lasau parintii "puricii" ca altfel era jale si nu adormeam, acum la fel nu pot sa adorm fara tv