Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
baby78 spune:
ochidut wow cate stie sa faca frumoasa Larisa Pai ar fi si pacat sa nu o dai la gradi si la ceva activitati ca se vede ca ea este peste nivelul varstei ei
desteapta frumoasa
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
16+
Victo spune:
salut.
cum nu prea am timp, raspuns si eu pe fuga.
TV..o sa ziceti ca-s mama nebuna si exacgerata..asta asa e :) Stefan nu s-a uitat pana pe la 2 ani la tv. La Mihai a fost mai greu sa nu il las. oricum, stefan are la varsta asta program de o ora /maaaaxim 2 ore pe zi ( dar fragmentat)de desene sau alte emisiuni educative- gen animal planet, curse de masini :), teleenciclopedia :).
Mihai se aseaza si el, ca-i place la gramada..dar sta cam 5 minute asa :):)
am ales gradinita fara tv.
apropo, andreea, la voi este TV?
oana, vad ca eu sunt si mai si ca tine. la 2 ani lui Stefan ii dadeam doar duck tv :):0.apoi am trecut la thomas- cate 2 episoade. cu dvduri din astea din care zici tu, dupa 3 ani i-am pus.
eu absolut intotdeauna i-am zis cat are voie, i-am zis ca peste 5 minute inchidem, sau cd se termina episodul, sau cd suntem la jumatatea dvdului. si cat e el de prpadit..sa stiti ca niciodata nu a facut circ ca am stins tv. sau de fapt, d e multe ori ii las lui telecomanda, si atunci el e fericit ca inchide singur tv.:)
matusa77 spune:
Ochidut, Larisa e isteata foc, nu numai ca face corect dar e si rapida, deci am ramas cu gura cascata.
Ducu al meu e departeeeeeee
crispro spune:
Alina, sanatate Aidei si distrctie placuta pe diseaa!
Mie imi pare rau ca i-am dat antibiotic ( la rec dr), ca a facut acum ciuperca asta. Si i s/a lipit puta ( el era decalotat complet) - acum e ca si cand l-am nascut. Reluam tot.
Ochidut, super isteata Larisa, wow!!! Cate stie! Carti din alea cu puzzle si noi avem-cartea/povestea ii place mult, dar sa faca puzzle nici vorba.
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
Ochidut, eu am ceva de genu pe telefon. Ma mai salveaza in masina
Disney puzzle book le zice. Eu am luat 3. Una cu mickey una cu winnie si alta cu nemo. E ca o poveste asa, cu puzzleuri, si sa potriveasca diferite forme sau culori. Marei ii plac
E foarte indemanatica Larisa. Si ce i-a crescut parul :)
Azi a repetat mara un cuvant dupa mine. Pt prima data. Ceai :) numai ca ei ii iesea "tiai"
histamina spune:
neata,
nu stiu cum e la voi cu isteriile,dar la mine e rau. a marait,urlat, schimonosit 3 ore ieri.simteam ca imi iau campii.am si tipat, de fapt urlat la el.
imi pare tare rau.
vroia neaparat sa ia capacul oalei de pe foc.degeaba i-am aratat ca e fierbinte.
apoi vroia sa deschid usa cuptorului. am incercat sa ii distrag atentia.s-a lungit pe podeaua bucatariei.
i-am spus ca daca nu se ridica sting lumina. am stins-o. prima data a marait, apoi a inceput sa-i placa.
si tot asa.
dupa vreo 3 ore de frecus, s-a calmat ca prin farmec.
a papat bine aseara.
mi se rupsese dresul si imi arata: go, go(gaura). am zis: il coase mami.strumf:cosoase mami,cosoase!
apoi a adormit. nus tiu cat de des s-a trezit,ca sotul a fost de serviciu.
nu mai vrea tzatza deloc.
cine ii da strumfului lapte de capra si cand si cum l-a introdus?
multam fain.
rodyka spune:
´neatza. vrea cineva?
si o bucata de primavara pentru voi , ca la noi deja e clar: avem si 23-25º la amiaza
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ciristina_serban spune:
Neata, Rody eu vreau cafea. Uite o beau cu tine . Pup.
Ce misto.... vreau si eu primavara... 23 grade??? Te invidiem.
Nicole, usor usor trec si fazele astea cu tarnteli pe jos si nervisori. Important e sa nu le dam mare importanta. Intr-adevar stiu ca pe noi ne consuma si ne afecteaza cel mai mult. Te pupik. Felicitari pt noul cuvant "cosoase".
Ochidut, m-a impresionat Larisa. Foarte isteata cum stie ea sa le potriveasca. Si ce frumusica e, ce bine ii sta cu parul asa marisor. E dulcica foc.
crissy77 spune:
puiutz, iar te bombardez cu intrebari, am uitat ce ai raspuns data trecuta cand am intrebat. Am facut proba de digestie si i-a iesit amidon "relativ frecvent", m-a pus sa caut pe net, ca nu aveam griji destule. Restul valorilor par bune (Fibre musculare nedigerate - absent, Fibre musculare digerate - rar, Grasimi neutre, trigliceride - 0, Acizi grasi liberi, sapunuri - 65, limita max. fiind 100). Ce sa fac? Ii scot amidonul din alimentatie? Ieri am intepat-o cu vaccinul de 1 an, 2-3 zile nu o scot din casa. Deci abia sapt. viitoare ajung la pediatru cu rez. Sa-i scot banana, cartoful si painea pana atunci? Raducu cum se mai simte?
ochidut, Larisa, cum rezolva ea puzzle-urile.
tina, drum bun!