Copilasi iubiti de sept-oct (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am reusit sa o scot! Am scapat de Urgenta sau bijutier! Era doar inflamat dedesubt. Am reusit cu crema, apa si sapun, strans cu patentul pe latime si la urma cu ulei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Buna seara
Va scriu d pe telefon ,ieri am fost la un botez...
Alyna bine k ai reusit sa scoti verigheta fara sa ajungi la spital.
Mari bine k nu ati patit ceva din cauza cainilor
Azi am stat 3 ore in parc iar fimea doarme de la ora8:)era superobosita..
Am reusit azi sa ii fac si eu analizele lui elenys pe21 avem rezultatele sa speram sa fie bune:)..
Va doresc o noapte linistita!!va pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

Mergi la inceput

buna dimineata
imi cer scuze ca s-a postat de 2 ori mesajul aseara nu stiu ca i-am facut
va servesc cu cafeluta,capuccino

astazi vizitam parcul k este frumos....doina voi unde stati in parc???noi pe la 2.30-3 iesim

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

buna

beau si eu cafeaua cu voi

Andreea, azi nu ajungem in parc pentru ca este sotul de munca si fara masina este greu pentru ca noi stam la Far. Poate maine, daca este vremea frumoasa. Noi, de obicei, ne plimbam prin tot parcul, nu stam doar la leagane pentru ca acolo ori este prea soare, ori este curent, plus ca M este pasionat de iarba, frunze si trebuie sa aiba de unde sa le procure totusi... poate reusim sa ne intalnim

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

copilul meu doarme de 2 ore si ceva Imi pare rau ca nu reusesc sa-l fac sa doarma doar o data pe zi si mai mult. Ieri am iesit in parc pe la 3 si am sperat ca o sa adoarma in carucir,dar NU... asa ca a alergat de la 3 la 8 cand am ajuns acasa si a adormit la 10 nu stiu de unde are atata energie ca eu eram terminata

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

mai ofer o cafeluta pentru cine mai doreste!
Noi ne laudam cu o singura trezire peste noapte de cateva zile si in curand vom avea primul canin.
In rest ne plimbam mult sau ne jucam in curte.
Eu m-am apucat sa-mi lucrez o bluzita( tare draguta in revista).
Incep pregatirile pentru ziua de nastere, ca deh, o data face omu 30 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

voiam sa va servesc cu o cafeluta mai tarzior, dar a venit Anca

Se vede ca-i vreme frumoasa si toata lumea pe afara. Eu gatesc repede dimineata, apoi "cac da" (asa zice T. ca vrea in parc), incerc sa fac curatenie cat doarme el si apoi iar in parc.

Alynta, bine ca ai reusit sa scoti verigheta... si eu am patit dupa ce am nascut, fiindca stateam mult cu mana in apa si detergent, am facut rana sub ea
Mari, urata faza cu cainii, bine ca n-a fost Vlad in carut ca putea sa sara la piciorul lui. Nu stiu cand o sa scapam de cainii vagabonzi! Vladut chiar dormea pe jos?
Andreea, Cameluska cum ati luat sange pentru analize, din deget sau din vena? Andreea tinem pumnii sa fie bune si vezi ca poti sa stergi un mesaj!
Doina, daca iesiti afara inainte de pranz, se joaca si apoi il culci cand va intoarceti (eventual adoarne in carut ... nemancat dar asta e)? (zic si eu). Tin minte ca eu nu l-am mai pus in pat la somnul de dimineata, l-am lasat sa se joace si asa am trecut la un singur somn.

pentru fiecare

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

camisv, am incercat si varianta asta - tot nu s-a rezolvat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna fetele!

Vreau sa va multumesc pentru raspunsurile legate de scaunul auto; ati fost f promte
In sfarsit ne-a iesit si noua primul canin, asta dupa o seara cu febra 39.6
Legat de tipete, vad ca si L a inceput sa experimenteze, cred ca ii place sa se auda..

Mari, bine ca n-ati patit nimic; doamne fereste.. inainte nu mi-era asa teama de caini, dar acum cu asta mica, cand vad mai multi caini incerc sa-i ocolesc (daca-i vad din vreme); si la noi sunt gramada.. chiar si in parcuri...
-ici lui Vladut, imi place freza lui cu carlionti
Alynta, bine ca ai reusit s-o scoti fara alte interventii; -ici si sanatate micutilor
Cami, dragut ca va mobilizati sa iesiti de 2 ori/zi; eu ies doar la pranz, venim pe la 14..doarme 3 ore.. nu mai avem cand sa iesim; bine acum nu stiu daca as rezista fizic; de cateva zile de cand iesim constant ma simt mult mai obosita
Andreea, a fost cumintica Elenys la luat sange? mie d-asta mi-e teama; ea are o problema mare cu mobilizarea..
Anka, da, o varsta rotunda, merita sarbatorita; si eu mi-aduc aminte cu nostalgie de acea zi petrecuta impreuna cu cel mai frumos si scump cadou, bebita mea de numai 1 sapt; ce bluzita iti faci? ne arati si noua?

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

buna seara fete!

Cami,nicopic....i-a luat din vena sange,si a fost cumintica a plans putin...eu am stat pe scaun cu ea in brate si 2 asistente f.dragute i-au recoltat ,f.repede i-au gasit vena...cand am plecat Elenys le-a facut pa si le-a dat si pupici...am vazut rezultatele pe internet mie mi se par ok...maine mergem la doctor sa le citeasca...
Azi am gatit spanac si a papat f.bine Elenys...
Va doresc o noapte linistita!!!

cami cum sterg mesajul??

Mergi la inceput