Copilasi iubiti de sept-oct (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Haideti la cafea
Aseara am trecut prin cateva clipe de cosmar. Ma intorceam de la plimbare cu Vlad, il aveam in brate ca deja era obosit si nu mai avea chef sa mearga de mana, iar chiar in drept cu sediul politiei au sarit vreo 4 caini mari la noi. Daca nu m-as fi oprit ma muscau, la fiecare miscare mai mare se repezeau iar. A trebuit sa astept astfel cateva minute pana au aparut si alti oameni si s-au retras cainii, insa tot se tineau dupa trecatori. Am sunat la urgente si au spus ca ei nu pot face nimic, trebuie sa vina cineva de la primarie sa se ocupe de caini. bai frate, langa politie mori si nu se iau masuri Chestia mai aiurea e ca a trebuit sa mai merg vreo jumatate de km cu Vlad in brate deoarece pe straduta pe care merg de obicei nu puteam trece tot din cauza acelor caini care nu aveau stare... Greu mi-am revenit din sperietura (si chestia e ca de obicei ma sperii fff greu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

mari, e f riscant si periculos sa treci pe langa caini.mi-e mi-e o frica d enu mai pot.

pt copii sunt bune:uleiul de rapita, uleiul de porumb presat la rece, ulei de masline extravirgin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Nu am dat pe aici de o vreme.. Iar au fot cu totii raciti-febra, tratamente.. Intr-o luna 3 saptamani au fost raciti! Eu sunt cam sfarsita! Momentatn am o stare de nervozitate ca imediat imi sare mustarul! Saracaul barbatumeu! A zis ca nu ma mai baga in seama!
Cand sunt obosita mai multe zile ma umflu la fata si maini. Problema e ca mi s-a "fixat" verigheta pe deget. Sub ea e "umed", umflat si doare... Ce sa fac?! Am invartit-o cu multa crema, am pus apa si sapun si nimic... Nu vreau sa o tai. Tot zic ca se desumfla si voi reusi!

Mergi la inceput

alinutule,
vezi intai de ce doare:
-e prea stransa si atunci poate face staza si trebuie sa o tai,
- e vreo bubuta sub ea si atunci,cu greu,eviti taierea,dar tratezi bubuta.

te umfli de la
-sare prea multa in mancare
-descarcare de histamina pe sistem nervos
-retinre de apa in tesuturi din cauza oboselii.

sanatate multa strumfilor!

Mergi la inceput

Nike am verigheta mai lata si sub ea pielea e zbarcita ca atunci cand stai mult in apa. E si umflat un pic. Ma umflu de la retinerea apeii pe fondul oboselii. Sarea o consum moderat zic eu! Mc! Acum sa vad cum voi elimina mai repede apa...

Mergi la inceput

mai alaptezi?

la mine strumf nu mai vrea.
sper sa ii treaca.

du-te la chirurgie plastica sa vezi ce si cum cu degetul.
nu e de glumit.
eu am taiat o conserva, m-am taiat, nu am dat importanta si am avut mana cu o imensa punga cu infectie.au trebuit sa taie inelul,iar la relipire,inelul arata rau.

ce iti face printesa?

strumf alearga, e super mamos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

neatza

mari, urata experientza cu cainii, bine ca nu s-a speriat Vladut.

Alynta, nu stiu ce sa zic despre verigheta tata a patit asa ceva si a taiat-o, cand a lipit-o la loc, nu se vedea pt ca nu avea model.

Asa ma bucur ca este cald afara ieri am stat 4 ore afara sper sa repetam si azi experienta.

O saptamana minunata!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

Da mai alaptez! As vrea sa se autointarce si fiicamea, dar nu cred!
Am sa mai incerc la o baie,daca nu va trebui sa ajung la spital....

Mergi la inceput

Mare lucru autointarcarea...si eu sper ca macar intr-o seara sa adoarma V fara sa ceara portia, ca ar fi mai usor pentru mine sa nu ii mai dau din acel moment, dar de unde??? ziua de vede sanul rade si spune tzitzi insa nu plange sa ii dau, seara se pune in fata mea si incepe: ,,tzitzi, da, da, tzitzi, maaaamiiii, da!''
DOINA, Vlad e fascinat de caini si cai, asa ca el nu s-a speriat, chiar radea si arata cu manuta inspre ei.

Mergi la inceput

aici avem poze noi.

Mergi la inceput